Szóval megint elővette a vasalót!
Ez a női elnyomás! Gumi meg mindig kell! Ki tudja hol jukad ki az ember!
Na meghagyom az estét az Úraknak, én mentem tente!
Ma már annyi szar ért... a hátsókerék bekapta a lezáró láncomat és ledarálta a kereket, a csizmámról leszakadt a felhúzóka, elhagytam a rendszámom, és szarrá áztam kétszer... kell ennél több!?
de most komolyan!
télen én úgy rakom el a drágámat,hogy gumival védekezik a csövein.....nem megy bele a pára meg a vazelin is szigetel.....(meg az is vicces amikor beinditod!)
azt nem tudtam hogy a gumi széppé varázsolja a krómot. Bár elég vicces lenne a sok csopperes kotonnal földíszítve
a lakásban meg külön jó ha van. Asszonnyal elhasználod akkor az még jó lehet a kipura is. könnyebb kimosni és akár másnapra is jó. Tényleg tiszta haszon.
természetesen vacsi után tolom be......
de a reggeli kávéfőzés valóban passzos kicsit......
egy jótanács! ha lakásban tartod a vasat,akkor a kipuffot dugd be, mert másnap már te is meg a motor is az utcán alszotok.........
de lehet ráhúzni óvszert is.....az még a krómot is ápolja.....meg úgyis minden háztartásban van.....(vagy kérj a gyerekeidtől)...és ezt többször is felhasználhatod....csak necces a tárolása.....mert úgysem hiszik el hogy a kipu-ra kell...
az tény hogy elég sok lóvé kell a pályázáshoz. Ha csak a beugrót számolod + a kopó, fogyó dolgok
A slik nem sokat bír. Szerintem az utcán. Bár soha nem használtam.
Akkor örülhetsz hogy nem kaptál mindegyiktől sárga csekket
nekem van olyan lemezem. Eladó 780e Huf-ért de alku lehetséges