hello! látom nem mostani a kiírásod,nekem van egy yzf 450 balansz tengelyem ami rossz rendelés miatt rajtam maradt hibátlan szép állapotban van. Az a kérdés hogy neked az kell-e amelyiken a súly(bal oldali része)is szerelhető. Nekem az van itthon.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy yamaha yz250f 2005 évjáratú motor, és a gyűrűhézag 0,3 mm az jónak számít? meg a szelepeket hány üzemóra után érdemes cserélni? előre is köszönöm a segítséget.
yamaha yz426f mocira komplett kipufogo rendszer powerbombos, brutálisat tol a motoron, ill hibátlan mély hang! nem fogsz benne csalodni! 85E az ára posta is okke..
nem márkás, ugy lett csináltatva rá, savállóbol, szakszerüen tuning kipufogossal.
képet kérésre emailben
cross04@freemail.hu
Sziasztok! Valaki ha tud segítsen!Adott egy full motor karbi felújított YZF426! Mi lehet olyankor a probléma ha hidegen nem indul a motor csak kb 20-30 perc rugdosás után(gondolom már a rugdosástól bemelegszik) utána viszont 1rugásra indul melegen ... tudom látatlanba sokat ne várjak de valakinek jó lenne ,lenne valami tippje mit tudnék rajta megnézni.
Köszönöm.
helo. abban kérnék segítséget hozzáértő emberektöl hogy egy 2002 es 426 yamahának vannak e rossz tulajdonságai, széria hibái stb? érdemes e ilyen motorba belenyulni? köszi előre is.
Sziasztok! Yz-F 426-os motorhoz keresek gyári ülést ha nem is hibátlan de ne olyan kivágott legyen mint az enyémen :D Illetve még mindig keresek ugyanehhez a motorhoz benzincsapot vagy ha tankkal együtt lenne úgy is érdekel. szilagyiandras01@freemail.hu vagy 06305612991 számon ha megcsörgettek visszahívlak!
Keresek 1991-es yz 125-höz berúgótengelyt,hozzá rugót,berúgókat és power szelepet! Akinek lenne írjon:gulyas.bence2001@gmail.com
2005 -ös yz250f-hez kellene nekem szelepfedel.
Akinek van kerem jelezze!
Csorgess meg.06202534998
nem márkás, ugy lett csináltatva rá, savállóbol, szakszerüen tuning kipufogossal.
képet kérésre emailben
cross04@freemail.hu
Köszönöm.
98-as 250-es Yz-hez keresek kulplung kosárt,ha van hozzá lamella az mégjobb ! Köszi előre is !
kopásmentes
email : cross04@freemail.hu
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Olyan kérdésem lenne hogy 2007-es yz250f első telóiba hova mennyi olaj kell?
Előre is köszi