Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! látom nem mostani a kiírásod,nekem van egy yzf 450 balansz tengelyem ami rossz rendelés miatt rajtam maradt hibátlan szép állapotban van. Az a kérdés hogy neked az kell-e amelyiken a súly(bal oldali része)is szerelhető. Nekem az van itthon.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy yamaha yz250f 2005 évjáratú motor, és a gyűrűhézag 0,3 mm az jónak számít? meg a szelepeket hány üzemóra után érdemes cserélni? előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Keresek 1991-es yz 125-höz berúgótengelyt,hozzá rugót,berúgókat és power szelepet! Akinek lenne írjon:gulyas.bence2001@gmail.com
yzf 400 426 bontott alkatrészekami a képen ,plusz komplett elsö villabefogó
Sziasztok
2005 -ös yz250f-hez kellene nekem szelepfedel.
Akinek van kerem jelezze!
Csorgess meg.06202534998
Nekem a levegő beállítás segített rajta
en a gyujtás tekercset kiméretmém jo e..
yamaha yz426f mocira komplett kipufogo rendszer powerbombos, brutálisat tol a motoron, ill hibátlan mély hang! nem fogsz benne csalodni! 85E az ára posta is okke..
nem márkás, ugy lett csináltatva rá, savállóbol, szakszerüen tuning kipufogossal.
képet kérésre emailben
cross04@freemail.hu
Sziasztok! Valaki ha tud segítsen!Adott egy full motor karbi felújított YZF426! Mi lehet olyankor a probléma ha hidegen nem indul a motor csak kb 20-30 perc rugdosás után(gondolom már a rugdosástól bemelegszik) utána viszont 1rugásra indul melegen ... tudom látatlanba sokat ne várjak de valakinek jó lenne ,lenne valami tippje mit tudnék rajta megnézni.
Köszönöm.
Ebay nekem 15be jött kopó+ fém +rugó
Sziasztok
98-as 250-es Yz-hez keresek kulplung kosárt,ha van hozzá lamella az mégjobb ! Köszi előre is !
Sziasztok, 91"-es yz125-be keresek berugókarhoz tengelyt. Elore is koszonom :)
Yz426f hibátlan váltó 60e , ha kell hozzá 3db léptetövilla +10e
kopásmentes
email : cross04@freemail.hu
Tegyél félre 200e-t motorvásárlás utáni akármilyen jellegű problémára egy tizenéves 426nél tuti hogy bele kell nyúlni...
értem, és ezen kívűl valami érdekesség? 5 szelep, ilyesmi szokott e gond lenni?
Nem indul, letöffen!
helo. abban kérnék segítséget hozzáértő emberektöl hogy egy 2002 es 426 yamahának vannak e rossz tulajdonságai, széria hibái stb? érdemes e ilyen motorba belenyulni? köszi előre is.
Sziasztok! Yz-F 426-os motorhoz keresek gyári ülést ha nem is hibátlan de ne olyan kivágott legyen mint az enyémen :D Illetve még mindig keresek ugyanehhez a motorhoz benzincsapot vagy ha tankkal együtt lenne úgy is érdekel. szilagyiandras01@freemail.hu vagy 06305612991 számon ha megcsörgettek visszahívlak!
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Olyan kérdésem lenne hogy 2007-es yz250f első telóiba hova mennyi olaj kell?
Előre is köszi
Egyébként pont hirdetnek 1-et ajándék áron! http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Igy van! Bocsi rosszul fogalmaztam meg!
A komplett váz az aminek a képét küldtem, te inkább úgy keresd, hogy blokk nélküli motort keresel ha jól értelmezem!
Én teljes komplet vázra gondoltam! Azért köszönöm! :)
Ment mail!
Luki.krisz74@freemail.hu