Sziasztok!
1993as yz 125höz keresek alaplapot meg lendkereket.
Akinek van ne tartsa magában mert fontos lenne!( az árát is megfizetem csak legyen) :D
Vagypedig 93-94es komplett blokk is érdekelne!
Megvételre keresnék 2002-es Yamaha YZ250F-hez hűtőt. Aki esetleg rendelkezik ilyennel és természetesen hibátlanul működik kérem keressen itt vagy ezen a számon: 70 6639883
Sziasztok!
Szeretnék a fiamnak venni egy Yamaha yz80 vagy 85-öt, ezért kérem a segítségeteket ha valaki tud eladót az értesítsen. 06205574440
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Szia. Nekem a wr426-ban KTM Behr sm szett van. Én így vettem már yamahához készen.
Mivel más a két típus tengelymérete, kell hozzá esztergálni átalakítót. itt a csapágyillesztésre kell figyelni illetve a villák közti távolságra (ez nem vészes). Üdv karlo
yz 125 92 évjárat, srác emgvete két nap és bedöglött póver előtt dadogott eleinte, ma ment vele egyre jobban dadogott meg füstölt és egyszercska emgállta , na roahdt nehezen indul sehogyse akar kiforogni darál füstöl mint az álalt ha leálíltom alig indul. menetközbe mgérosszabb kézzel nyitogattam a póverszelepet némi javulás hallatszott de semmi. a gyertya benzines, mondjuk kompresszó ne sok lehet benne így berugókaron át érezve, karbit néztem úszószint kb gyáriszint, tehát a pohár tetejéig ér, alapjraáti fuvókát nemtom hanyas mert szétvan baszva, a főfuvóka 360 (ez volt ráírva) ja és mikuni corp karbi, próbáltam több gyertyát is de semmi váltóolaj nem fehér, inkább fekete, víz se habos , nem tudom mi lehet..... próbáltuk másik benzinnel is azse segített
ma vettem egy yz 250f 2005ös évjáratú motort és kicsit alakítani szeretném.
az volna a kérdésem átalakítás nélkül milyen motor fűzöt sm szettje megy bele?
szeretnék rá világítást kiépíteni a blokkban van tekercs hozzá vagy lehet bele rakni?
Sziasztok! Keresek 1989-s YZ 125 motoromra eladó hátsófék-főmunkahengert (amire a fékpedált illesztem) . Hiába légtelenítek semmit nem használ. Így most csak elsőfékem van,így kicsit "izgalmasabb" a terepen . Aki tud nekem segíteni az erre az e-mail címre írjon KÖSZI :) ! csanadszatmari21@gmail.com
Sziasztok!
2000-es évjáratú yz 250-hez keresek gyújtás felőli blokk oldalt, ugyanis elszakadt a láncom és kettétörte.
Ide várom az ajánlatokat:
baleent8@gmail.com
Egy jó tanács: Nézd meg a teljesítményszintjének a besorolását és a lobbanáspontját,vmint hogy milyen célre ajánlják,így könnyebben össze tudod hasonlítani a többi olajjal.
1,7e az elég olcsó ha fullszint olaj...
1993as yz 125höz keresek alaplapot meg lendkereket.
Akinek van ne tartsa magában mert fontos lenne!( az árát is megfizetem csak legyen) :D
Vagypedig 93-94es komplett blokk is érdekelne!