Nah a power érdekelne esetleg jobb minőségü képet tudsz küldeni illetve kellene oldalról is meg a végeiről mert ahova nekem a mozgató mehanika megy az van tönkremenve . A képeket lécci az antalgabee@gmail.com-ra küld előre is köszi
Üdv! elado új thor térdvédő egyszer sem használt (méret probléma miatt) akár csere is kissebre,ugyan itt gerincvédős protektor ing.(ugyancsak méret gondok miatt) ez is vadi új!
Helló! nekem egy 250-es yzm van nekem sokkal jobban be van verődve a kosár és nekem egyáltalán nem csinál ilyet nem lehet hogy már a bibi? csak azért szolok bele mert ismerem a motort :D
Hát...a külső kosarat így képről ítélve. Szerintem pont van olyan gatya állapotba hogy annyira beleakadjanak a lamellák hogy már ne tudjon tőle oldani a kuplungod. Ha nem csak elszíneződések a rovátkák, hanem újjal is érzed őket akkor az már baj...
üdv
Ha valakit esetleg érdekel hibátlan állapotú komplett váltó YAMAHA YZ426F MOTORHOZ mindennel együtt ,akkor dobjon egy üzit, itt nem igazán szoktam lenni.
léptetö is hibátlan , illetve még yz426f motorblokk alkatrészek
-gyujtás /világitásos/
-lendkerék
-berugószerkezet
-kuplung kosár nincs beverödve! ill lamella lemez rugó
-blokkfél , benne a csapágyak , főtengelycsapágy is! mind jók
cross04@freemail.hu
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz_250_f_csere_drz-re-9262405
yamaha yz426f , wr426f komplett hibátlan állapotu váltó összes tartozékával
ill kuplungkosár hibátlan állapot nincs beverödve
lamellák lemez rugó
blokkfél nem törött!
blokkfélben benne az összes csapágy , fötengelycsapágy stb..
berugotengely komplettan
gyujtás ,lendkerék
oldaldekli motorblokkhoz
érd email
ise07@freemail.hu
tel:06309815693
Emailem: pdmaniac@gmail.com
94-04 közötti YZ 125 kuplung deknit keresek, lehetőleg bontottat.
Valakinek eladó esetleg ?
Ha valakit esetleg érdekel hibátlan állapotú komplett váltó YAMAHA YZ426F MOTORHOZ mindennel együtt ,akkor dobjon egy üzit, itt nem igazán szoktam lenni.
léptetö is hibátlan , illetve még yz426f motorblokk alkatrészek
-gyujtás /világitásos/
-lendkerék
-berugószerkezet
-kuplung kosár nincs beverödve! ill lamella lemez rugó
-blokkfél , benne a csapágyak , főtengelycsapágy is! mind jók
cross04@freemail.hu
Köszi
Csoki
megvan még a dob?