Sziasztok.
Olyan problemam van hogy behuzott kuplungal egyesbe lassan megy a motor,namost ha kicsit felporgetem(meg mindig behuzott kuplungal)megall.Mi Lehet?
2005 yz250f
Kiprobálva az is. Szépen felbög mint aki sok levegöt kap.
Idöközben rájöttem hogy a karburátornál az egyik szeenzor átvan hidalva azért nem megy szerintem, ha összegyugom rendessen már kis gázadásnál letilt és leáll a motor. Ha meg fent az áthidálás félgázig minden ook.
Ha esetleg valaki tudna hozzá alkatrészeket akár használtat, szivesen meghalgatom az ajálatokat.
Üdv!
Mivel írtad,hogy a hengerfej tömítést rendben találtad,csak egy helyen folyhatott a forgattyúsházba a víz,mégpedig a vízpumpánál (szimering)!
Én is ugyan így jártam,mivel a szimering és a 2 csapágy hornyot vágott a tengelybe így szépen átfolyt a víz! Ha szerencséd van akkor egy felújítókészlettel megúszod a dolgot!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 91es yamaha yz 125ösöm gyújtás kellene rá kompletten. De mivel nem találok yz gyújtást így azon gondolkodtam hogy lenne egy cr 125ösnek a gyújtása elvileg fel megy rá, és az lenne a kérdésem, hogy jó lenne e hozzá, jól müködne-e?
Sziasztok! Van 1 YZ 250esem, beindul, de amikor beteszem egyesbe és indulni akarok( engedem a kuplungot, és gázt adok) lefullad (puffogva, köpködve leáll). Van valakinek ötlete hogy ez miért van?
yamaha wr426f motorblokk megmaradt gyári alkatrészei, u.az mint yz426f motorblokk
-blokkfél csapágyakkal, benne a fötengelycsapágy is!
-komplett gyújtás. lendkerékkel hibátlan
-kuplungkosár, tökélletes áll, nincs beverődve! hozzá lamella , lemez rugok, hibátlan állapot
-komplett berugószerkezet
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 2002-es YZ 125-nek a váltója ugyan az mint a 2005-é vagy akár a 2006-osé?
Válaszokat előre is köszönöm! Nagy segítség lenne!
Sziasztok!
Olyan kellene nekem hogy Yamaha yz-f 426-oshoz benzincsap (más típusé jó akkor az is megfelel) illetve 426hoz való tűszelep vagy komplett karburátor . Köszönöm! 06305612991 email:szilagyiandras01@freemail.hu
Köszönöm!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a wr250f miben tér el motorikusan az yz250f-től? Néztem teljesítménymérést, eddig azt hittem kb annyit tudn mind a 2, de a wr keréken 27 mig az yzf 34le-t adot le! miben más? mert a henger dugó hajtókar ugyan az! akkor csak le van folytva és ha kiveszem akkor ugyan az?
Olyan problemam van hogy behuzott kuplungal egyesbe lassan megy a motor,namost ha kicsit felporgetem(meg mindig behuzott kuplungal)megall.Mi Lehet?
2005 yz250f