Ha nem lognanak ki a single carb cuccok ilyen piszokmod oldalra, mar en is megcsinaltam volna. Sajnos nekem ez kicsit olyan, mint a zsiraf: szep, de otthonra nem kene.
Szia Anti!
Igen, nagyon klassz túra.
Köszi a jókívánságot, 19-én megyek leszedetni a gipszet.... Remélem, minden rendben lesz.....
Annyi kihagyás volt, megint el kell kezdenem tanulni motorozni.....
Szia, Gyulus !
Ha Eger lenne a cél, klassz túrát lehetne csinálni pl. Balassagyarmat vagy Salgótarján felől. Hosszú út, de gyönyörű a vidék.
Egert nagyon jól ismerem, szép város, jó éttermek, kávézók, a város középén az Érsek-kert, egy ősfákkal teli park. Egertől Szilvásváradig szintén jó kanyargós........bár egy nap alatt mindent végignyomni fárasztó.
Szedd össze magad mielőbb.
Sziasztok!
Guruljatok el Egerbe.
Nagyon szép város, sok érdekességgel. Pl. Város a város alatt, meg van valamilyen "időutazó" tárlat, fürdő, a Bazilika.
Tavaly (vagy tavaly előtt) mi voltunk a várban, de nem volt valami nagy élmény. Sajnos. A Szépasszonyok Völgyében hűs boros pincék, finom egri borokkal....
Szia Anti !
Most olvasom hogy milyen szép nagy kört mentettek . Remélem előbb utóbb míndjáan hasonló kört tudunk menni közösen . Remélem Gyula is mihamarabb fel épül és most már vigyázz magára . Ha ráér a barátomat is be szervezném .
Birná, 2.5 ohm felett rendben vagy, de az se egy sokkal jobb trafó sajnos.
Amit találtál, az a számok alapján az öreg XS/RD modellekbe való, kb. úgy fest mint a gyárid csak nem szürke, hanem fekete a plasztik.
Üdv. Mindenkinek!
Csaba vagyok új az oldalon.
Van egy 82-es Xv 750 se paripám 15 éve most gyengélkedik a gyújtása. Segítséget és tanácsot szeretnék kérni. Olvastam Blackiex gyújtó trafóról szóló tanácsát, ezzel kapcsolatban kérdeznék. A szikrám piros és gyenge szerintem megfáradtak a trafók. Találtam Emgo trafót 8500-ért ugyan olyan mint az enyém a felfogatás, de a primer 2.7 ohm helyett 3.9 a szekunder 8,5 k ohm helyett 8k ohm. nem tudom, hogy bemerjem-e tenni, bírja-e a gyújtás elektronika. Üdv. Csaba
Nagy kincs vagy ismét az oldalon Blackiex!Öszintén mondom,több éves topik olvasás után,hogy ennyit senki nem tud a xv yamahákról mint te.Köszönöm,hogy tudásodal segítesz az oldal olvasóinak,az írásaid tényszerüek,és érthetőek!Nagyon jó,hogy megint vagy!Üdv Tomasz69
XV750se Harley CV40 karbival
Igen, nagyon klassz túra.
Köszi a jókívánságot, 19-én megyek leszedetni a gipszet.... Remélem, minden rendben lesz.....
Annyi kihagyás volt, megint el kell kezdenem tanulni motorozni.....
Ha Eger lenne a cél, klassz túrát lehetne csinálni pl. Balassagyarmat vagy Salgótarján felől. Hosszú út, de gyönyörű a vidék.
Egert nagyon jól ismerem, szép város, jó éttermek, kávézók, a város középén az Érsek-kert, egy ősfákkal teli park. Egertől Szilvásváradig szintén jó kanyargós........bár egy nap alatt mindent végignyomni fárasztó.
Szedd össze magad mielőbb.
Guruljatok el Egerbe.
Nagyon szép város, sok érdekességgel. Pl. Város a város alatt, meg van valamilyen "időutazó" tárlat, fürdő, a Bazilika.
Tavaly (vagy tavaly előtt) mi voltunk a várban, de nem volt valami nagy élmény. Sajnos. A Szépasszonyok Völgyében hűs boros pincék, finom egri borokkal....
Rendben, egyeztessünk időpontot majd.
Most olvasom hogy milyen szép nagy kört mentettek . Remélem előbb utóbb míndjáan hasonló kört tudunk menni közösen . Remélem Gyula is mihamarabb fel épül és most már vigyázz magára . Ha ráér a barátomat is be szervezném .
De qrwa meleg volt 🤪
Szuper!
Biztos nagyon klassz út volt!
Önindítód nem rendetlenkedett?
Amit találtál, az a számok alapján az öreg XS/RD modellekbe való, kb. úgy fest mint a gyárid csak nem szürke, hanem fekete a plasztik.
Csaba vagyok új az oldalon.
Van egy 82-es Xv 750 se paripám 15 éve most gyengélkedik a gyújtása. Segítséget és tanácsot szeretnék kérni. Olvastam Blackiex gyújtó trafóról szóló tanácsát, ezzel kapcsolatban kérdeznék. A szikrám piros és gyenge szerintem megfáradtak a trafók. Találtam Emgo trafót 8500-ért ugyan olyan mint az enyém a felfogatás, de a primer 2.7 ohm helyett 3.9 a szekunder 8,5 k ohm helyett 8k ohm. nem tudom, hogy bemerjem-e tenni, bírja-e a gyújtás elektronika. Üdv. Csaba
Ha így marad, Zsu felül mögém és megyünk kettesben.
Konkrét cél egyelőre nincs.
Senki? 😕
Én biztos mennék! Meleg, motoros idő lesz......
Szombaton egy gurulás ?
Régen mentünk együtt.
Ötletek, útvonal ?
http://viragotech.com/XV750/75...
...és kivételesen a Louis is jól tudja. 10W olaj, 278 cm3.
A gyújtótekercseiddel kapcsolatosan írtam korábban, nem tudom, megtaláltad-e.
https://www.louis-moto.co.uk/r...
(fork oil)
XV750se villaszárakba mennyi az előírt olaj mennyisége? Ha valaki tudná,köszönettel venném!
128 psi - 170 psi (9-12 bar) a két határ, 11 bar a gyári alapérték (156 psi)
1100 Dragstar