Vedd le az olajbetolto sapkat, zseblampaval nezz be amikor inditozol. Ha a bendix repulo fogaskereke ki-be ugral inditozaskor, akkor annyira megsem tokeletes minden.
A huzalbol hajlitott fekezorugok szoktak tul gyengek lenni jellemzoen, lemezbol szokas szorito bilincset hajtogatni rajuk hogy jobban szoritsanak. Latatlanban ennel tobbet nem tudok mondani.
Ha megy az angol, a Youtube-on van egy Steve's DIYs nevu csatorna, a faszi az osszes szajrol szajra jaro javitasi modszert kiprobalta, kameraval felvette a fogaskerekeket (lassitott felvetelben is) es lathato, hogy melyik 'megoldas' mennyire hatekony. A fekezorugo segiti a legtobbet.
Javítási tapasztalata van valakinek 750 viragoban? Indításnál erős darálós hang jön a dekni alól. Sajnos nem tudok rájönni mi lehet a gond. Indító tökéletes bendix rész szint úgy, valamiért még is darál. Tipp, hogy mit kellene még ellenőriznem?
Szombat így nem lesz jó.
Ha netán vasárnap is mentek, összejöhet, de ne az én szabadidőm legyen a mérvadó, elég sűrűn borítják váratlan munkák, programok.
Total mas a ket tipus. Azzal jarsz a legjobban, ha leveszed, kiszeded a tuzokapcsokat, megfaragod a szivacsot (tul vastag, belesuppedsz es oda a verkeringes, zsibbaszt) majd pedig visszateszed a huzatot es karpitos tuzogeppel ujra rogzited.
A nagyobbake is zsibbaszto, ha ezen zsibbadsz, azon is fogsz - a ket ulestipus azonban nem csereszabatos, a nagyokon egyreszt utas-pilota egyben van, masresz hatul akasztos es elol csavaros. A tied meg pont ellenkezoleg rogzul.
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs csoro gyereknek eladó,valami kényelmesebb első ülés? 1100,vagy hasonló. Az 535-ös Qvára zsibbasztó tud lenni! :) Hátha fel tudom aplikálni valami úton-módon!
Emelo hijan gyakori megoldas a spaniferrel gerendara fuggesztes az ules alatti vazcsoveknel fogva.
Sose probaltam, jellemzoen emelot hasznaltam a kicsikhez fa kozdarabbal, ami a blokk mellett futo, a labtartokat rogzito csovekre tamaszkodott es a karter roppantasa nelkul meg lehetett emelni a borulas veszelye nelkul.
De az elsontes is mukodhet ha nincs agyig a tank.
Látom, nem egyedül mentél.
Szépek a mocik.
Mi a másik ? 650-es Drag ?