Az a helyzet, hogy nyelvtudással, szaktudással mi a fenét küzdjön itthon, ha nyugaton sokkal jobb élet színvonalon tud élni? Ha az embert nem köti szerelem, család, hit vagy öntudat mindenáron a hazájához akkor a jobb élet reményében viszonylag nagy törés nélkül el tud menni külhonba élni. Van aki pillanatok alatt beilleszkedik és csak esküvőre, temetésre jár haza, van akinek valójában sosem sikerül a végleges beilleszkedés, de a magasabb életnívó csak kint tartja. Nekem az utóbbira van példa a családomban. Remélem blackiex megtalálja a számítását (úgy rémlik) Nagy-Britanniában!
Kár.
Ritka az az ember, aki annyira segitőkész mint ő .
suzuki savages fórumon voltam régebben, amikor megvolt az LS 650-em,ott is egy összetartó csapat van, de Blackiex szaktudása és tapasztalata nem hétköznapi volt .
Sziasztok,nagyon régen tag voltam kb 6 éve, most ujból vissza jöttem ha nem bánjátok és vissza fogadtok, 1 hónapja vettem az XV 750-et és vissza találtam ide :)
Egy régebben itt aktív fórumtárs(blackiex) írta röpke 8 éve a virago.ro fórumon, hogy "750-1100-ra csak bontva vagy e-bayen. Házilag necc csinálni mert elég fura a felfogatása" Fogsz te annyit utassal menni, hogy biztosan kell neked? A Shoxnál is megnézetem de ismeretlenül is azt gondolom a "jó áron" neked nem az amit ott láttam.
Igen ott néztem, és ott egy sem jó xv 750-re Arra gondoltam,- hátha itt van a csoportba valakinek kettő vagy ő nem használja és eladná,.ezért bátorkodtam kérdezni.Elnézést a naivságomért , de köszönöm a segítséget
Zsoccca- azt gondolom, hogy itt nincsenek korok, ezért kérem is, ha lehet elfelejteni az éveket. Jólesik a haveri hangnem -köszi előre,- hisz ezt egyfajta befogadásnak veszem egy jó kis csapatba. Gondolom a motorfék a kardán hajtásnak köszönhető ( a lánccal szemben) nem pedig a v két henger vagy soros négy hengernek -jól gondolom? Fazeron elől hátul tárcsafék vana virágon csak elő,l hátul dobfék -ez is lehet az oka ha jól látom -kérlek erősíts meg a gondolatomba -én úgy éreztem, hogy a Fazer lábfék blokkolhat a Virágó lábfék csak lassít. Köszönöm a felvilágosítást.
Tisztelt kandúr úr.
Csak most néztem meg a reglapodat. Bocs ha, előszörre túl haveri voltam.
a netán a kérdésed a két motor vezetés technikájára vonatkozott, akkor van egy nagy különbség. Az pedig a hirtelen jelentkező motorfék. Szóval, ha nagyobb fordulaton nem érdemes csak úgy elengedi a gázkart. Mivel hajlamos a hirtelen torpanásra. Ez esetleg az első km-eken meglepetést tud okozni. De hozzá teszem, nem vezettem még frézert.
A fejlécen rányomsz az "Apró" feliratra, és a keresőbe beírod, hogy Háttála vagy esetleg háttámla és eldöntöd 10000-50000-ft közül melyik a jó ár. Szívesen!
Sziasztok ! Sajnos elrepedt a plexim a motoron ... Van olyan motoros társam a fórumon, aki meglévő minta / régi plexi / alapján " készíttetett " új plexit ? Köszönöm a segítséget !
Ma vegre gurultunk a haverokkal egy 70km-es kort. Nagyon hianyzott mar. A hangja is. Ezt itt nektek nem kell ecseteljem.
Telen nem szoktam inditgatni (nemreg megbeszeltuk ezt) de frissen toltott akksival, ovatos kis szivatoval egesz konnyen beindult.
Szia Fabesz
Akkor készültök a nyáron St-be?
Beszéltem a szomszéd házikó tulajával, azt mondta, hogy az én ismerősömnek kiadná a kis házat. Tehát a szállás már megoldott. Itt lenne közel. Így az egész napos programot egy jó kis nyársalással zárhatnánk.
Csak ki kéne találni az időpontot, hogy mi is tudjunk kivenni szabit.
Ritka az az ember, aki annyira segitőkész mint ő .
suzuki savages fórumon voltam régebben, amikor megvolt az LS 650-em,ott is egy összetartó csapat van, de Blackiex szaktudása és tapasztalata nem hétköznapi volt .
Régebbi kommentek közt nézelődtem ma.
Tudtok valamit blackiex-ről ? Mostanában nem írt ide.
Itt szinte mindent megtalálsz a Gépcsodánkról!
http://gezaplexi.hu/
Mindent megoldanak!!!!
Csak most néztem meg a reglapodat. Bocs ha, előszörre túl haveri voltam.
a netán a kérdésed a két motor vezetés technikájára vonatkozott, akkor van egy nagy különbség. Az pedig a hirtelen jelentkező motorfék. Szóval, ha nagyobb fordulaton nem érdemes csak úgy elengedi a gázkart. Mivel hajlamos a hirtelen torpanásra. Ez esetleg az első km-eken meglepetést tud okozni. De hozzá teszem, nem vezettem még frézert.
Telen nem szoktam inditgatni (nemreg megbeszeltuk ezt) de frissen toltott akksival, ovatos kis szivatoval egesz konnyen beindult.
Azt javaslom kerdezz, mert igy nehez altalanossagban csak ugy, tanacsot adni :-) Mindenki szivesen fog segiteni.
Egy Virágó nagyon egyszerű, csak rá kel ülni hátradőlni, és húzni a gázt!
Ja majd el felejtettem, nem árt ha előtte beindítod!
Akkor készültök a nyáron St-be?
Beszéltem a szomszéd házikó tulajával, azt mondta, hogy az én ismerősömnek kiadná a kis házat. Tehát a szállás már megoldott. Itt lenne közel. Így az egész napos programot egy jó kis nyársalással zárhatnánk.
Csak ki kéne találni az időpontot, hogy mi is tudjunk kivenni szabit.