Sziasztok!
A km/óra jeladót sikerült megcsinálni, viszont vanami még nem stimmel!
Amikor a motor fel van emelve és megpörgetem az első kerekét kézzel akkor mér, viszont ha megyek vele max 1-2 ig mér és utána meghal!
Mi lehet a baja valaki tapasztalt már ilyet?
Sziasztok azt szeretném tudni hogy ha kivetetem a TzR-em ből a kipu folytást akkor kell e bele vmi plussz cucc,pl nagyobb teljesítményű alkatrészek...mert 70es hengerem van,vagy csak simán ha kivetetem,akkor semmi sem kell bele ? írjatok pls :DD köszi előre
Ez olyan levegőztető szerűség itt még plusz levegőt kap a kipufogóból távozó gáz hogy ne tömődjön el a katalizátor.Tulajdonképpen folytás is nekem aztmondták a műhelyben hogy ha tudom dugózzam le bár akkor alacsony hőmérsékleten lehet hogy elfog tömődni a kipu.
Hát yamahaba ne nagyon vegyél matricát mert ott nagyon drága, inkább csináltass, ha mutatsz matricásnak mintát az legyártja és fel is rakja neked a gyári árának a töredékéért.A matricázás ugy néz ki hogy ráfújják a festéket az idomra akkor megy rá a matrica és utána a lakk réteg.
Hát ez a 11500-ig forgatós cucc nem nagyon lehet igaz mert nekem is 2008-as gyártású van és amikor odaforgatom nem szabályoz le sőt még fölötte sem, ezzel nem arra célzok hogy így hasznélom meg amugy is felesleges ebben a tartományban használni őket, mert gyári kipuval itt nem nagyon megy meg a motornak sem tesz jót.
Egy ilyen vasat szeretnék vásárolni használtan. Évjáratügyileg olvastam az egyik itt közzétett tesztben, hogy a 2008-asokat már elektronikus motorvezérléssel ("11500-as fordulatszámot a motor 3 másodperc mulva visszaszabályozza 9ezerre és csak akkor adja újra kezünkbe az irányítást"). Nekem ez a tulajdonság teszik.
Na most a kérdésem, hogy érdemes-e akkor ettől az évjárattól keresgélnem, vagy nincs sok jelentősége, nem akkora nagy szó ez az újítás, illetve, hogy ez valóban így van, vagy kifoghatok olyat is a 2008 januártól gyártottakból, hogy ez az opció nincs benne?
Mondjátok meg nekem kérlek, a matricák csak úgy felületre vannak ragasztva, vagy a fényezés, vagy hogy alá esnek. Nem tudom jól fogalmaztam-e, avagy érthetően, tulajdonképp a kérdés az is lenne, hogy, ha szerzek Yamaha matricát, gyári feliratokat, akkor azt csak egyszerűen ráragasztom, vagy van még valami plusz meló vele?
Egy, az alábbi képen látható színkombós tzr-t keresek eladót.
Piros-fehér, mint látható. 2009-esben már találtam is a neten, viszont, ha valaki tudja, mondja meg nekem, ennyire ritka ez a színösszeállítás? A piros-fehér változat okés az van sok(aránylag), de ez, mintha egyedibb lenne, mintha limitált kiadás lenne, vagy mi, ilyenpiros-fehér de az oldalánál alul fekete a Yamaha felirat alatti sáv és nem piros.
Sziasztok most sikerült vennem egy yamaha tzr 50-est!
Csak egy sport kipufogó van rajta de igen jól megy!
Lenne pár kérdésem alap kérdésem:
-Milyen nyomás kell a gumikba?
-Olvastam hogyha nem feszitenek utána akkor egy idő után ledobja a láncot a láncnak milyen feszesnek kell lennie?
-A km/óra jeladója ugye az első kerékben van?
Elörre is köszönöm!
Heló ha jól sejtem te az (ürge járatra gondolsz) ami összeköti a levegő szűrőt és a kipu rendszert az nálam ki van iktatva ha jól emlékszem a szerelőm azt mondta,hogy azzal csak romlik a teljesítménye a mocinak. Hogy annak mi az ételme ,hogy össze kötve a levegő szűrő és a kipu rendszer azt csak sejtem de pontosan nem tom (szerintem azon keresztül szívja el a nagyobb por szemcséket a levegő szűrőből a kipu gáz ).Hegezd be a csonkot és tovább nincs vele gond. DE VÁRD MEG MÁS VÉLEMÉNYÉT IS LEHET,HOGY ÉN HÜLYESÉGET MONDOK!
szerintem a forgattyúsház csővére gondolsz aminek a végén van egy kis dugó. Ha van a csőbe valami akkor ki kelle engedni azt ennyi. A felesleg megy oda
Ja és azt még elfelejtetem irni h mindenkép öntsetek roligoldot is válto olajnak, teleszkopba, benzinhez, full szinti olajhoz, és az lenne a legjobb ha az is mosnátok le, söt szerintem ha a gumiabroncsba a levegő helyet is azt nyomnátok akkor az +10le. mi már a családal át áltunk arra h azzal fözünk, rántota alá, vagy abban sül a sültkrupli is. azota az életem is sokkal szebb :D amugy vissza térve a kiegyenlitő tartájra sztem roligoldot kérdezd ő ennek a témának a szakértője, mondhatnám követendő példának is, mert ugyebár ő a leszakadt fület ami a váztol elvált és tartaná a tartályt KÁBEL KÖTELEGÖK bonyolult de nagyon kifinomult rendszerével rögzitete és pozicionálta saját motorján, de sztem amugy tökéletes ha nagyábol ott van ahol lennie kéne... jah és elnézést h a 70es hengerhez valot küldtem el, csak gyorsan kikerestem SEGITSÉG képen remélem roligoldot ezzel nem bántotam meg... jah amugy mindenkinek ajálom figyelmébe: http://roilgold.uw.hu/ nem akarok nagyot mondani de a NASA-nak komoly lemaradása van ehez képest! szép estét!
A km/óra jeladót sikerült megcsinálni, viszont vanami még nem stimmel!
Amikor a motor fel van emelve és megpörgetem az első kerekét kézzel akkor mér, viszont ha megyek vele max 1-2 ig mér és utána meghal!
Mi lehet a baja valaki tapasztalt már ilyet?
Egy ilyen vasat szeretnék vásárolni használtan. Évjáratügyileg olvastam az egyik itt közzétett tesztben, hogy a 2008-asokat már elektronikus motorvezérléssel ("11500-as fordulatszámot a motor 3 másodperc mulva visszaszabályozza 9ezerre és csak akkor adja újra kezünkbe az irányítást"). Nekem ez a tulajdonság teszik.
Na most a kérdésem, hogy érdemes-e akkor ettől az évjárattól keresgélnem, vagy nincs sok jelentősége, nem akkora nagy szó ez az újítás, illetve, hogy ez valóban így van, vagy kifoghatok olyat is a 2008 januártól gyártottakból, hogy ez az opció nincs benne?
Remélem tud valaki választ adni!
Mondjátok meg nekem kérlek, a matricák csak úgy felületre vannak ragasztva, vagy a fényezés, vagy hogy alá esnek. Nem tudom jól fogalmaztam-e, avagy érthetően, tulajdonképp a kérdés az is lenne, hogy, ha szerzek Yamaha matricát, gyári feliratokat, akkor azt csak egyszerűen ráragasztom, vagy van még valami plusz meló vele?
Miylen felesleget kellene leengedni egy 2t motor karteréből?
Ezt a zöldséget...
Pláne, hogy a srác a kipuból kiálló csövet kérdezi:)
Szóval amihez nem értesz, ahhoz nem kell hozzászólni.
Egy, az alábbi képen látható színkombós tzr-t keresek eladót.
Piros-fehér, mint látható. 2009-esben már találtam is a neten, viszont, ha valaki tudja, mondja meg nekem, ennyire ritka ez a színösszeállítás? A piros-fehér változat okés az van sok(aránylag), de ez, mintha egyedibb lenne, mintha limitált kiadás lenne, vagy mi, ilyenpiros-fehér de az oldalánál alul fekete a Yamaha felirat alatti sáv és nem piros.
Hogy is van ez ?
Csak egy sport kipufogó van rajta de igen jól megy!
Lenne pár kérdésem alap kérdésem:
-Milyen nyomás kell a gumikba?
-Olvastam hogyha nem feszitenek utána akkor egy idő után ledobja a láncot a láncnak milyen feszesnek kell lennie?
-A km/óra jeladója ugye az első kerékben van?
Elörre is köszönöm!
Érdeklődni szeretnék hogy a gyári kipufogó könyöknél mi az a kis cső ami kiáll?