Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked a kocsid nem tilt 95nél vagy igen?
10 LE vigyázz Gino veszélyesek ám ezek a kis rakéták
lassan
Nekem kocsival ennyi.....
az az erős fékk MESTER FÉKK
Azok a mérges lóerők....
azért óvatosan, én most lassan mentem most amikor motoroztam teszteltem mit bír a led
nekem mondod? kenyarodok a pomázi egyenes felé a pizzériánál, hátsó fék laza első vissza a sebességek és riszálja végig a seggét
nekem tass-miklós 3perc okosan gyakorolj bár nekem is sikerült egyszer mert ha nagyon durva vagy már hideg van és csak nem úgy fognak a gumik se ... én is csúszás határait feszegettem
félek tőle hogy meghorpasztom az elejét jah és tegnap este...westend-szentendre 13perc
pontosan holna megyek jászbeénybe de már reggel 06:10re tatabányánál kell lenni forgalmas nap lesz a holnapi Z3 azt próbálgasd lassan már a stoppie-t, mindjárt rakok fel asszem hétfőn készült vidit új fékpróba
jah fejlődöm néha elő jön belőlem az állat de kell is az
jó estét!

Z3 láttom tanulod el tőlem a sok hülyeséget, amúgy én is szoktam ien a telephelyen szépen le múrváztuk aztán elszoktam teríteni egy fuul gáz, kettő full (risza) és ahogy 3ikba rakom ott már vége macskakőn szoktam még ilyet hogy megállók egy fullgáz 2 és végigtól kifelé mint ha egy r1 lenne :) néha oan jó kicist megtépászni a szarvát. tegnap szereltem rá "neon-t" kéket házilag 80 ft-ból vettem egy öngyújtott amibe van ez a szar kis led azt kikaptam elemmel össze szalagoztam, kötegelővel biztosítottam hogy érintkezzen és így világít aztán egy ragasztó szalaggal az idomra felraktam majd csinálok képet ha lsz idom elég szépen világít este
döglődik a topic gondoltam írok...
tök jó ma voltam ökörködni volt egy út amin voltak ilyen kis kavicsos sávok,1es kuplungbe fullgáz kuplung ki is sutty keresztbe álltam kurva jó volt.riszálta a seggét a gép rendesen 2személlyel már nem akart annyira mondjuk én se vadultam annyira:)jah és hazafelé jövet néha mintha nem kapott volna benzint jah meg dobálja ki a sebességeket...de hát nem tudom a szerelő szerint ez az olaj kell bele...háááááááát
motogp .
gyönyörű
Kösz a hátteret aki csinálta a képet :PPPP
nekem is tetszik
MSn-en írtam. ennyi
ha nem teccik nem kapsz belőle
nekem meg teccik
mér? mi nem jó benne?
nekem nem tetszik :)
szerintem írtó gáz egykét autón mutat jól a többin szánalom
Van már valakinek 20ezer km a tzr-ben?