Nagyon megtetszett a TZR.. Előben is láttam, körbejártam és egyszerűen lehet hogy 50-es de nem bírtam elviselni a kis kipufoját.. De amúgy gyönyörű az egész., Hol lehet venni Arrow sporkiput vagy valami hasonlót TZR-re?
Megköszönném ha mondanátok még valamit a TZR-ről!
Nagggggggyon bejön....Lehet beújítok egyet!
kösz
Ma estefele böngészem a bikepics oldalt..hawerommal épp arról beszélgettünk h mien zúzós lenne a tüzérnek az ülés alá bevezetni egy dupla csőrendszert..tipikus "R1 faridom".. erre tessék..rábukkanok egy ien képre..hát nem felháborító ? Olyan érzés kap el h ugy nekimennék a tagnak akié a motor..
mindegy mit veszel arrow vagy giannelli u.a.!
Nagyon megtetszett a TZR.. Előben is láttam, körbejártam és egyszerűen lehet hogy 50-es de nem bírtam elviselni a kis kipufoját.. De amúgy gyönyörű az egész., Hol lehet venni Arrow sporkiput vagy valami hasonlót TZR-re?
Megköszönném ha mondanátok még valamit a TZR-ről!
Nagggggggyon bejön....Lehet beújítok egyet!
kösz
Ma estefele böngészem a bikepics oldalt..hawerommal épp arról beszélgettünk h mien zúzós lenne a tüzérnek az ülés alá bevezetni egy dupla csőrendszert..tipikus "R1 faridom".. erre tessék..rábukkanok egy ien képre..hát nem felháborító ? Olyan érzés kap el h ugy nekimennék a tagnak akié a motor..
33644HFRezonátor34.800 Ft
33645HFAlumínium hangtompító15.600 Ft
33648HFKarbon hangtompító18.200 Ft
Arrow
51509SURezonátor28.600 Ft
51501SUTitán hangtompító37.100 Ft
50e HUF-ért már újat kapsz!
jók a képek!
Sajnos csak a motorral együtt mert a kipuff nélkül nem érne semmit a 80-as henger!
10001!