HEllo
Kicsit lemaradva irok. De tuti olcsóbb lesz mint egy Rs. De ez 4 ütemü lesz és nem 2. Szal a kis cbr versenytársa lesz. Ahoz képest igen drága lesz.
ja és egy kérdés! ezt a benzinszintmérőt be lehet építeni TüZéRkébe?
ColdF barátunk találta csak egy másik fórumra írta... https://bolt.egumotors.hu/inde...
éééés hazajött a kicsikém most pöccre indul....szépen jár......jó minden (koppkopp)
szerelő srác azt mondta h nem volt jól összerakva a karbi szaé már piszkálták...
meg mondta h szerinte nemsokára felmondja a szolgálatot az olajpumpám...
karbit kitisztította, kapott új gyertyát....azt meglátjuk mi lesz
mennyibe fáj am. egy olajpumpa?
háj.. bocs.. igazad van Moto_gp46.. elnéztem, sry őő az kivan csukva h 120-130 körül fusson mikor nekem a 70es gianellis moccon fut szélárnyákba 126ot..
de kicsavarható...szvsz ugyan az a lábtartó rajta mint a TZR50en meg a fékek,meg egy pár idom felni is hasonló gumi ugyanaz méretben is kormány is hasonló
Hy!
Aou beszélgetett mocisokkal, és Yamahasazlonosokkal, és azt mondták, hogy desingos meg minden, de nem megy túl sokat....Én nem tudom mit higggyek a szemem és az agyam mást gondol!
ezekkel az a baj, hogy nem csinálják minden részletben pofásra (mint egy R1-est vagy hasonló zászlóshajót) hanem van egy két részlet ami kicsi ám annál idegesítőbb amik miatt a nagyobbra vágyik az ember.. pedig demennyire elég lenne rengetegsopk motorosnak egy iylen is.. csak a fos üzletpolitikai szempontok közöztt sinylődünk! tessék visszahozni az olasz mentalitást modern technikával! komoly motorokat, kisebb köbcentikkel is!
halee.. ez a "08-as YZF-R125 a legjobb 25ös mocc..semmihez sem hasonlítható.. am nemtom ki írta.. de az RS-hez képes olcsó..őő 4000 font..a mostani állás szerint egy font: 254,450 Ft.. szall 4000*254,450=1017800 .. szall ha jól tom akkor mikor forgalomba jött a "06-os RS125 akkor asszem 1,5-1,6 milla volt az alapára.. szallhát..viszonyítás képp..nem drága...persze drága de az RS-hez képest lepkefing am én is 1,500,000 körül várom az árát az YZF-R125nek..de kituggya, lehet téll "csak" 4000 euró lesz
Kicsit lemaradva irok. De tuti olcsóbb lesz mint egy Rs. De ez 4 ütemü lesz és nem 2. Szal a kis cbr versenytársa lesz. Ahoz képest igen drága lesz.
egyszer ítad h 12ezres szervizen azt is cserélnek asszem, hát ezekszerint az kimaradt!
egybk a szervizkönyvbe egy bejegyzés sincs csak mikor,ki vette....
Én olyan 20e környékén vettem olajpumpát!
ColdF barátunk találta csak egy másik fórumra írta...
https://bolt.egumotors.hu/inde...
szerelő srác azt mondta h nem volt jól összerakva a karbi szaé már piszkálták...
meg mondta h szerinte nemsokára felmondja a szolgálatot az olajpumpám...
karbit kitisztította, kapott új gyertyát....azt meglátjuk mi lesz
mennyibe fáj am. egy olajpumpa?
Azt mondták h 110-120-t megy...!R6-t hoz képest tényleg lassú...!
Aou beszélgetett mocisokkal, és Yamahasazlonosokkal, és azt mondták, hogy desingos meg minden, de nem megy túl sokat....Én nem tudom mit higggyek a szemem és az agyam mást gondol!
egy font: 254,450 Ft.EZ EURO!
1.00 GBP=367.912 HUF
1: háccsóidom-lámpánál valalmi fura ócsóságos kinézet..
2: koptató nem kicsavarható?
2: ennyi pénzér nem tudták nem mindenholátláccósra megcsinálni?