Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd holnap csinálok ghost neked képet a gumiról + lábtartó
de addig itt egy kukucs ringes
mien majrécsík csúszik? tod egyántalán mi az?
de akkor most mit beszelsz a labtartoro ghost?
Hello tuning nagy nehézségek árán de sikerült igaz h "cross"-os sirusban kararodok vagyis kiteszem a lábam és kiülök a motor szélére és kézel huzom fel a motort
de sajnos nagyon csuszik a hátuján a majrécsik ...
de nem baj tavaszal lesz tzr 50 !
Elvoltak maguknak
mi egyik szakmai tanárunk meg bevolt ma baszva
oké 2 után hívj mert faton vagyok
tök jó hétfőn 11 felé kell suliba mennem média, etika, matek, meg töri órára
laza nap
az biztos!
aludt? tyűű... szép...és a diákok?

Tuning holnap felhívlak majd, jó?
Nem semmi akkor csávó !
A bátyámnak az osztályfőnöke meg mindig aludt órán!
Te zema! tudodd mi a legdurvabb megoldas a motoron? hogy az elso fogaskerek minel nagyobb rajta annal jobban gyorsul ... hihetetlen milyen jo lehet neki az rs50e :D
errol meg nem meselt de biztos van nitro befecskendezese is, ha talalkozna egy y2k val vagy egy turbos hayabusaval ... de csak azert van a nitro hogy 402 meteren 1 kilometert tudjon rajuk verni!
Unokatesom rs50-e 84et megy
nincsen benne se power szelep nem jon ki egykerekre sem ....
hát fura volt....megismertünk egy új tanárt a "műhely" óránkon aki úgy kezdte az órát h:

Tanár: mikor is szabadulunk?
Mi: 9.óra végén
Tanár: azaz?
Mi: 15:45
Tanár: na ne basszá má szárazon!

meg lehordta minden másik tanárt ahogy van..... és bejött egy gépész tanár és amikor mondta h most óra van meg monden aztmondja jó akkor majd msn-en megbeszéljük
hát azt mondom hogy hozza el nekem és én majd kipróbálom
Beci az unokatesódé mennyit megy?rs?
szedje ki azt a power szelepet tisztogatásra 4000ként. Aztán majd rájön hogy nincs is benne :D
én már találkoztam ezzel az rs50-el!
a sportcsőtől olyan erős lett, hogy 100-ig egykeréken veri az R1-et, utána is csak azért értem utol, mert miután letette kerékről és visszagangolt 2-őt (merthogy hármasben kerekezik vele, gázról jön fel 1-2-3-4-ben) a motorfék a hatalmas nyomatékhullám miatt úgy megfogta a hátsót, hogy m,egcsúszott, így tudtam előtte végezni. De nagyon kemény gép!
Na jo de mit szoltok a 4500on nyito poweres 2007 rs50hez
116ot megy egy olyan kipuffal aminek nemtudja a fajtajat es 14es fogaskereket van elol rajta hogy jobban gyorsuljon xD kijon neki egykerora elvileg ha odahhuzza neki szal nem meri a kupplungot kivagni egy 50esnek mert felborul
manapsag milyen brutalisak az rs50ek
majd megkerdezem a gyereket hogy r1es nem gyorsult e meg le :)
kezdésnek nem is rossz
kaptam egy mínuszt
És kinek milyen volt ma az iskola
ghost nekem ez oan fura enduroval hogy iet csinálsz + körmös gumival de ha sikerült te vagy az új reménység
igen 2007es
jo korforgalom az mas teszta !
2007es?
de leért tegap szorakoztam a körforgalomba az mentem vagy 10kört az utolsoba mejdne eslestem
de az utolso 2 körbe leért ...