Hello tuning nagy nehézségek árán de sikerült igaz h "cross"-os sirusban kararodok vagyis kiteszem a lábam és kiülök a motor szélére és kézel huzom fel a motort
de sajnos nagyon csuszik a hátuján a majrécsik ...
de nem baj tavaszal lesz tzr 50 !
Te zema! tudodd mi a legdurvabb megoldas a motoron? hogy az elso fogaskerek minel nagyobb rajta annal jobban gyorsul ... hihetetlen milyen jo lehet neki az rs50e :D
errol meg nem meselt de biztos van nitro befecskendezese is, ha talalkozna egy y2k val vagy egy turbos hayabusaval ... de csak azert van a nitro hogy 402 meteren 1 kilometert tudjon rajuk verni!
hát fura volt....megismertünk egy új tanárt a "műhely" óránkon aki úgy kezdte az órát h:
Tanár: mikor is szabadulunk?
Mi: 9.óra végén
Tanár: azaz?
Mi: 15:45
Tanár: na ne basszá má szárazon!
meg lehordta minden másik tanárt ahogy van..... és bejött egy gépész tanár és amikor mondta h most óra van meg monden aztmondja jó akkor majd msn-en megbeszéljük
én már találkoztam ezzel az rs50-el!
a sportcsőtől olyan erős lett, hogy 100-ig egykeréken veri az R1-et, utána is csak azért értem utol, mert miután letette kerékről és visszagangolt 2-őt (merthogy hármasben kerekezik vele, gázról jön fel 1-2-3-4-ben) a motorfék a hatalmas nyomatékhullám miatt úgy megfogta a hátsót, hogy m,egcsúszott, így tudtam előtte végezni. De nagyon kemény gép!
Na jo de mit szoltok a 4500on nyito poweres 2007 rs50hez
116ot megy egy olyan kipuffal aminek nemtudja a fajtajat es 14es fogaskereket van elol rajta hogy jobban gyorsuljon xD kijon neki egykerora elvileg ha odahhuzza neki szal nem meri a kupplungot kivagni egy 50esnek mert felborul
manapsag milyen brutalisak az rs50ek
majd megkerdezem a gyereket hogy r1es nem gyorsult e meg le :)
de addig itt egy kukucs ringes
de sajnos nagyon csuszik a hátuján a majrécsik ...
de nem baj tavaszal lesz tzr 50 !
tök jó hétfőn 11 felé kell suliba mennem média, etika, matek, meg töri órára
laza nap
aludt? tyűű... szép...és a diákok?
Tuning holnap felhívlak majd, jó?
A bátyámnak az osztályfőnöke meg mindig aludt órán!
errol meg nem meselt de biztos van nitro befecskendezese is, ha talalkozna egy y2k val vagy egy turbos hayabusaval ... de csak azert van a nitro hogy 402 meteren 1 kilometert tudjon rajuk verni!
nincsen benne se power szelep nem jon ki egykerekre sem ....
Tanár: mikor is szabadulunk?
Mi: 9.óra végén
Tanár: azaz?
Mi: 15:45
Tanár: na ne basszá má szárazon!
meg lehordta minden másik tanárt ahogy van..... és bejött egy gépész tanár és amikor mondta h most óra van meg monden aztmondja jó akkor majd msn-en megbeszéljük
a sportcsőtől olyan erős lett, hogy 100-ig egykeréken veri az R1-et, utána is csak azért értem utol, mert miután letette kerékről és visszagangolt 2-őt (merthogy hármasben kerekezik vele, gázról jön fel 1-2-3-4-ben) a motorfék a hatalmas nyomatékhullám miatt úgy megfogta a hátsót, hogy m,egcsúszott, így tudtam előtte végezni. De nagyon kemény gép!
116ot megy egy olyan kipuffal aminek nemtudja a fajtajat es 14es fogaskereket van elol rajta hogy jobban gyorsuljon xD kijon neki egykerora elvileg ha odahhuzza neki szal nem meri a kupplungot kivagni egy 50esnek mert felborul
manapsag milyen brutalisak az rs50ek
majd megkerdezem a gyereket hogy r1es nem gyorsult e meg le :)
jo korforgalom az mas teszta !
de az utolso 2 körbe leért ...