Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem azt mondta dél körül, hogy lehet hogy nem mennek, mert a faterjának volt valami a lábával.
Mégis mentek?
akkor én igazi motoros vagyok, tavaly hoba is kitoltam a tzrt , jah és tegnap este fürdő gatyába és rövid poloba jöttem haza
deee....holnap szólok neki h menjünk ki a Veresi "roncsderbire"
szóval így állunk jóvan....értem én!
nem voltunk me ment faterjával EszterGOMBA
Nem vagy te igazi motoros :D
Igazi motoros 40fokban és -10-ben is, napsütésben, szélben, esőben is motorozik :P

A héten megjön a jogsi, reggeltől estig motorozok. Leszarom milyen idő lesz.

Ákossal nem mentetek ma gurulni?
Én is 1csomó ideig hirdettem mind a 2-t.Aztán mind a 2-t 430-ér vitték el.....
Az nem jelent sokat hogy megvan tuningolva azt nem nagyon fogják megfizetni....
sztem azért 600 mert most lett 80-as, egy csomó cuccot kicseréltek benne....de amit ezt RSPetya is írta h az ő AF1-ét is nagy nehezen vitték el... meg h nem fog visszajönni az ára annak amit beletettél....

ja és a tuningtól is félnek a "vásárlók"

nemtom láttátok-e de tele van a net ilyen 180/50, 125/50-es mocikkal me állítólag jön a rendszám rájuk...aztán most mindenki meg akar szabadulni a nem rendszámozott 50-esnék nagyobb motorjától
Kicsit sok érte a 600nem?
nem
egybk érdeklődtek már a motor iránt?
óh....köszönöm szépen....
asszem már nincs sok idő mocizásra....egyre hidegebb van, meg sötétebb meg minden, szal nemhiszem h fogok még idén 1000kmt tenni a kicsikébe, szal asszem ezt majd megy szerelőnek jövőre!
de kitudja milyen tél lesz....
Ne várd meg míg megragad a motor!
Ha tönkrement akkor azt fogod látni hogy a motor alatt olajtócsa van!
Márkaszervízbe ne is vidd!
Nagyon drága!
Itt a szervíz intervallum!
öööö.....nem
amíg nincs vele olyan baj amit a szerelő rokon nem tud megcsinálni addig nincs szerviz, már úgyértem márkaszerviz...
amikor nála volt mondta h lassan meghal az olajpumpám szal azt majd szerezni kell....ömm más úgy nem volt, karbi volt koszos meg a gyertyát is beköpte...

de egybk megvan a szervizkönyv, de egyetlenegy szervizbejegyzés nincs benne, csak az h mikor,hol,ki vette....semmi ezres vagy 4ezres vagy vmi....
Keszthelyi muksó vette 2003 Augusztusában asszem....jó kis utat járt be
Volt már nagy szervizen?
13935
majd csinálok képet 14000nél
Én sem!
Mennyi km van a gépdeben?
nem :)
volt vki a ,,motoros demonstráción"?
én meg 91es vagyok .

tess: YZF-R125
http://www.yamaha-motor-europe...
áráról ne kérdezz ... 1,5körül mondta vki szvsz annyiért eladhatatlan