NEm nem Van a full szintetikus meg a motorcsónak
ez egy lépcsővel még le van maradva,de amugy nem mindedjiknek jó az i lata a szintetikusok között sem.Látod nekem csak az illat kell a minőség mellet
Nah elszántam magam és vettem olajat
De nem olyat mint amit terveztem.Én agip racinget akartam de azt rendelgeti meg a rák mire ideértovolna má késő ugyhogy én is castrol r2 vettem,ennek is jó illata van:D
Eddig is így csináltam, de akkor még két kezem volt.
De végülis sikerül félkézzel is odaszerencsétlenkedni.
A helyzet viszon elkeserítő:
- A másik telóba is van egy icipici ív...
- Az alsó kormánykifliben is van egy csavar
- A vázból ki van törve a kormányvégállás pöcke, de lemezestül
- A kormánycsutka is görbe
- A tengely is mintha egy rohadtpicit nem lenne egyenes.
Kéne találni egy TZR-t amit bontásra adnak ocsójért...
ja, és amennyire a képről meg tudom itélni a tengely is oda lehet, amikor veszed ki, figyeld meg, hogy pattan-e akkor amikor kihúzod a baloldali szárból
A kifli elmegy???
A becsúszószár falvastagsága 1mm a kifli meg egy batár öntvény. Az inkább törik mint görbül...De végülis azt már nem olyan vészes cipelni.
Az enyémen meg nincs tábla, mert 50-es papírikkal ciki, ha oda van írva a 125ccm
Még x tulajjal ezelött valszeg lekapták, a helyét meg én takartam el a biztosítás matricájával.
van sok motorkodos elviekben a motorszám/alvázszám/tábla egyezik googlen keres rá motorkod alapján.(szerintem sok különbség nem lesz-max service manuálnál 1-2apro alkatrészt jelez..new!)
ez egy lépcsővel még le van maradva,de amugy nem mindedjiknek jó az i lata a szintetikusok között sem.Látod nekem csak az illat kell a minőség mellet
Minden full szintetikus olajnak ilyen az illata!!
Jó döntés volt az R2
De nem olyat mint amit terveztem.Én agip racinget akartam de azt rendelgeti meg a rák mire ideértovolna má késő ugyhogy én is castrol r2 vettem,ennek is jó illata van:D
átiratás még vagy 15
Vazz pedig nem rossz ötlet, lenne még rencccááámom is...
De végülis sikerül félkézzel is odaszerencsétlenkedni.
A helyzet viszon elkeserítő:
- A másik telóba is van egy icipici ív...
- Az alsó kormánykifliben is van egy csavar
- A vázból ki van törve a kormányvégállás pöcke, de lemezestül
- A kormánycsutka is görbe
- A tengely is mintha egy rohadtpicit nem lenne egyenes.
Kéne találni egy TZR-t amit bontásra adnak ocsójért...
Van valami kétujjas megoldásotok centrálemelő helyett?
A becsúszószár falvastagsága 1mm a kifli meg egy batár öntvény. Az inkább törik mint görbül...De végülis azt már nem olyan vészes cipelni.
Üdv.Rece
Egy 10 fokot görbült villával lehet valamit csinálni?
Nincs valakinek eladó villája???
Még x tulajjal ezelött valszeg lekapták, a helyét meg én takartam el a biztosítás matricájával.
Na erre nyeljetek, ha tudtok.
(Amúgy semmi extra, csak 2RJ=őskövület, csak TZR125)