Sziasztok. Engem Yamaha TT 600 (59x) külföldi vagy lejárt magyar okmányos motor érdekelne. Ha van valakinek ilyen paripa elrakva hátul a fészerben és eladná akkor írjon.
Előre is köszönöm.
Hali! Véleményeteket szeretném kérni a Yamaha TT 600 E típusról. Egy 15 ekm-es túrát tervezek, melynek jó része offroad szakasz. Mennyire bírja a terhelést, mennyire megbízható, mennyire pakolható, milyen kényelmes egy 188 cm magas, 95 kilós motorosnak stb?
Köszi: Józsi
Üdv. TT600 Belgrada,hidegen nagyon nehezen tekeri,illetve át sem tudja forgatni az önindító.Kábelek melegednek.Valakinek ötlet? Létezhet hogy zárlatos az önindító???
Fura, hogy van rajta berúgókra, a japcsi belpiacon nem szokott lenni. Hátsó lábtartó se tűnik gyárinak. Így képről egybe van a kerekeket leszámítva. Átfog menni így műszakin?? Nekem azt mondta a műszakis csávó, hogy csak a "gyári" kerekekkel vigyem műszakira mert a kicsivel nem fog átmenni. Nem tudom milyen időközönként cseréltél eddig olajat, de mindenesetre ne nagyon legyen 3000Km felett ez a szám, sőt vadabb használat sűrűbb olaj csere! Ne 1L olajon múljon a kis TT élte.
Király :) na akkor majd össze beszélhetünk :) Melyik fajta van neked?? (esetleg kép?) tegnap a lovak megvadultak és egy patkáról való lekerekezés közben eltépte a láncot :D szerencse esés nélkül megúsztam :) csak tolhattam haza egy darabon. Nem volt feszes a lánc.
Előre is köszönöm.