aztán megjöttek az Mz sek éreztük hogy már sokat mentünk meg minden és eljöttünk Mosi még az utánfutóról sem vette le a motort gyorsan elhúzott a gyáva
Tegnap Molnár Lacival rajoskodtunk Kakucson. Le fel kergettük, megettük a sok 4 meg 600 as motorost. Boxban kint meg napszemcsi sör csajok elismerő pillantások stb. Csak pislogtak
ÁÁÁÁ én nem. Nagy pálya,kifogy a nyál. Messze a box :) tologassa a faszom. Pócson az időmérőn is kifogyott a benzin a 3 literes tankból. úgy toltam. Ezért nem tudtam elkenni a szátokat :) pedig best lap vúúút. Úgy forgott nyál nélkül,hogy csak na! :):) Mutattam is Old Szabónak, hogy ez ám a tuning :) versenyen annyi maradt benne,hogy kivitt a boxig, egy korty.Egyszer ráérek oszt kap nagyobb tankot. 20L/ 100 KM.
Az 5 felsorolt buzit + Dr. Horváth + Mosi, vagyis eddig 7 fakezűt elküldtem a Ekaterinaéknak regisztrálandó magunkat. Ha akadna még 3 lúzer, akkor külön futamban indítanának minket.
Igen-igen ti ott a hátsó sorban, Füves, kisÖlbei, Szabó klán, kisPaprikaalapúegytálétel, Dani gyerek, monsieur Cserepkai... Nem mondom még1x!
A mi szélességünk környékén a szombatok ritkábban esnek vasárnapra mint az embör gondolná, például ez is egy sima, mezei sabbat lesz. De ott is tudsz ügyelni nem?
Telefonomban átírtam a nevedet.
De az év legszarabb kifogását még ne érezd sajátodnak, hosszú szezon elé nézünk. Azért kezdésnek nem rossz.
Az 5 felsorolt buzit + Dr. Horváth + Mosi, vagyis eddig 7 fakezűt elküldtem a Ekaterinaéknak regisztrálandó magunkat. Ha akadna még 3 lúzer, akkor külön futamban indítanának minket.
Igen-igen ti ott a hátsó sorban, Füves, kisÖlbei, Szabó klán, kisPaprikaalapúegytálétel, Dani gyerek, monsieur Cserepkai... Nem mondom még1x!
hogy alakul a 28.-i időterv?mikortól van gépátvétel?
ha vasárnapra esik és nem kell liszensz akkor ott a helyem,de arra a szombatra nekem kell bemennem ügyeletet adni.