Pééééteeerbááá!! Azon az ülésen mi az a púp? Csak nem valami prosztata anális masszázs tuning? :) Amit nekem szán ne legyen már olyan rajta :) Élvezni akarom a motorozást de nem úgy! :) :) még a végén felizgulok oszt bemegyek Ölbeinek belső íven kapásból megint :)
a facén mikor beraktad azt a két hajtókart oda akartam irni hogy meg kéne tanulni motorozni nepperkedés helyett de aztán ugy voltam vele nem gizdáskodok erre itt a hátbatámadás ugyhogy LASSAN bekaphatod
Én szeretnék lenni az első ebay-os árú vevőd. Nem rég láttam ebay-on egy pár üres ypvs henget 75000-ért.( ez volt a leg olcsóbb ) Én is szeretnék olyat.
Csak megjegyzem,hogy Almási tök lassú,csak szinleli és így elhiteti velünk,hogy gyors...pedig nem is. Főgecó is lassú,Horváth Atti is lassú a Mosi is olyan lassú,hogy még rajthoz sem ér oda.....Dio meg...na hagyjuk....Öreg Szabó meg a Dimma totálisan lassú....Molnár Lacinak ha egyszer az életben meg lesz fúrva a hengere akkor is bűn lassú marad....én meg híztam 5 kilót de lefogyok és gyors leszek . éljen a P20
Beverődött power fészek javítására mi a bevett szokás?
ugyanitt ypvs 350 alkatrészek elsősorban blokk, (henger, hengerfej, power nélkül) e-bay-s árakon.
jóárasított?
ugyanitt ypvs 350 alkatrészek elsősorban blokk, (henger, hengerfej, power nélkül) e-bay-s árakon.
Rd szakiktól szeretném megkérdezni, hogy gyártott-e a yamaha 80cm3 poweres yamaha rd-t ?