hány kört mehetett,h így felgumizta a pályát:)?
.....biztos két motort is vitt.
....úgy érzem egy gyári pilótával van dolgunk.Lajos elfogadta a Morini ajánlatát.
égni fogunk vazzze!
hiába használt Petrónak álnevet mi felismertük egyébként ha jól megnézitek így néz ki egy sportembör frissen nyírt haj meg minden órjási benzintank stb. nem adják a kupát csak úgy, ahoz szép megjelenés is kell ha meg ad körönként 2 másodpercet akkor azért lehet szívni a vérét mert sokat edzet így könnyű, ha meg nem ad akkor meg azért mert..... jól nem jöhet már ebbő ki
Kedves Molnárnőgyógyászlászlónak boldog szülit! Ajándékba küldi a kislányom a rózsaszín sámliát, hogy amikor motorra szeretnél ülni, arra felállva sikerülni is fog persze nem pont a korod miatt, csak hát a reumás ízület stb. :) :)
kúrvára nem akartam vasárnapi ob.kon menni sokminden miatt. Hegyiken, 2 órásokon se megyek idén. Gondoltam csak pár kupa futam szombaton, az elég lesz. Vasárnap készülődés a mellóra, lazulás stb. Erre valami faszok miatt,mert fárasztó nekik,meg drága a motor meg elfáradnak oszt sok a baleset mert meccselni kell,meg a 4 futam 2 napra az sok stb. Ezért elmarad egy futam a megmaradtra meg várhatsz estig.. Ha köridőket akarom kergetni akkor nézem nyílt napon a köridőmérőmet,oszt bolyongok 5000 -é ahány kört akarok a pályán. De természetesen tudomásul veszem, hogy minden évben valami újdonság éri az embert. Többség dönt,....vagy nem. Akkor megyek Ob-n oszt ott boldogítom a népet. odabaszfaktorosan
Karcsi írta,hogy : A díjkiosztón is volt erről szó. Sokan nyafogtak, hogy sok a négy futam két nap alatt. Valakinek innen sok volt a 2 futam / nap?Mert jelen állás szerint szombatonként 1 futam lenne,összesen 60 perc. Beszéljük már meg,mert Karcsi kész módosítani ha van igény a napi 2 futamra.
.....biztos két motort is vitt.
....úgy érzem egy gyári pilótával van dolgunk.Lajos elfogadta a Morini ajánlatát.
égni fogunk vazzze!