Valaki írt levelet,de nincs szöveg.Jó volna ha megismételné az e-mailt,de szöveggel :) Nekem ebből semmi hasznom nincs,nem ismerem az eladót sem,csak segíteni akarok.Lehet valaki megvenné alkatrésznek.
Ez már megy. Most jön még csak a java. Még pár dologot kell legyártani :) és a centírozás stb. Is ok lessz. Utánna következő 5 éves tervben :) :) a fúrás is saját kézbe kerül. Mert Magyarország jobban teljesít :)
Mivel az új race blokk a fehér yamahámban van, ennek a motornak a tavalyi cuccaival meg a Lovasi megy, így ez egy gyári 36 éves standard gyári hengeres-dugós blokkos motor, kiput csináltam rá meg karbit csak. Ez a tarcsi blokk ha valami van gagyi áttétellel. Ha elkészül az új blokk,na azzal menned kell még,ott lessz kraft rendesen ha gázt adol neki e.
A nevem Chirs . Keresem mindenféle Yamaha RD helyreállítás . Saját faviourite az RD 350 LC és RD 400 , de én úgy semmit.
Van egy jármű halad , péntek , kérem tudassa velem, ha valami nem áll rendelkezésre.
Üdvözlet ,
Chris
Keresem a Yamaha RD 125, 250, 350, 400, 500 YPVS és LC . Feltétel nem fontos. Ezek helyreáll . Kérem, küldjenek nekem egy üzenetet , ha van valami .
Tudok szervezni gyors fizetési és gyűjteménye.
Üdvözlet ,
Kontact 07852709671 (whatsapp/viber)
E-mail a fórum
Máriapöcsön találkozunk!!!!!!!!!