Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsi hal vagyok én ahhoz hogy megmondjam hogy mikor menjünk és hová úgyhogy kénytelen vagyok sodródni az árral. A péntekenként nekem annyira nem jó, de megpróbálom amit lehet. Mindíg annyit variáltok hogy az szörnyű ...

Gabesz: Te meg betonozzá" amíg lehet mert jön a rossz idő
Helyes! Akkor pénteken!
Gondolhatod
De erre a hetre kivettem egy kis szabiszeruseget (egyszeruen nem dolgozom) mielott dobok egy hátast. Penteken elorelathatoan megyek a talira, ha jossz tudunk dumalni. Egyebkent egy szabolcsi idomgyarto emberke 50e-ert igert teljes idomzatot es meg arra is tett igeretet, hogy beleepiti nekem az endurance lampaimat is. (keszul a palyara a kicsike )
Igen!
a mennyibe fájt kérdés hozzám szegeződött?
koszi,megnezem
Szeva Uferi! Te is élsz még?
Nem vagy mostanában fellelhető, munka?
Mármint mennyibe?
Mennybe fájt?
Szar a géped Csak Te panaszkodsz ezzel.

Egyébként hol a pibe császkálsz mostanság

A klubtali pénteken lesz, a helyszínben még dönthettek
Ja! És várom az ötleteket
De jó neked.
Akkor te mindig elégeted a kaját, nem?
Hello uferi!

Az emelő DANREG motorosboltból származik. http://www.danger.hu, azon belül valtermoto! Ez a márkája. Ott kapsz emelőszemet is, de ami az enyémben van az nem onnan származik.
Hali mindenki!

Valoban szep emelo! Szivesen vasarolnek en is egy ilyet. Hol kaphato es mennyiert?
Az emeloszemrol is erdekelnenek a reszletek mivel meg az sincs.

elore is koszi,csako
Egy kis TT az úraknak???!!!
Ezt Gabinak vesd fel!
Nekem a konyhában telel!!!
Egyszerűen nem akarja nálam rendesen behozni az r6klu oldalt
Valami no value jön ki és elakad. Bár fos lassú a net itt a melóhelyen de a sportmotort legalább behozza... Klubtali nem lesz visszarakva csütörtökre és mondjuk valami "pólus közelében lévő" helyre mert akkor én jönnék a héten
Szeva! Rég láttalak!
Jó reggelt mindenkinek !
Asszem nekem is ilyen lesz. Szééép.

Tényleg szép!
Ilyenkor lehet jól szétszedni a motort, megpucolni ahol szezon közben nincs türelme/ideje az embernek, kicserélni a már elkopott dolgokat, megvenni rá az új cuccokat.
Mert amikor már itt a jóidő akkor késő lesz, sajnos jártam már így.
addig is szépen áll az ÚJ emelőn a motor!
Nem baj, kell ez a pár hónapos tél! És ha tél, akkor essen folyamatosan a hó!
a dunántúlon épp szakad a hó! sajnos a tavaszra még várni kell!
Ennyi elég is volt a télből
Már jó lenne ha kitavaszodna