Kicsi hal vagyok én ahhoz hogy megmondjam hogy mikor menjünk és hová úgyhogy kénytelen vagyok sodródni az árral. A péntekenként nekem annyira nem jó, de megpróbálom amit lehet. Mindíg annyit variáltok hogy az szörnyű ...
Gabesz: Te meg betonozzá" amíg lehet mert jön a rossz idő
Gondolhatod
De erre a hetre kivettem egy kis szabiszeruseget (egyszeruen nem dolgozom) mielott dobok egy hátast. Penteken elorelathatoan megyek a talira, ha jossz tudunk dumalni. Egyebkent egy szabolcsi idomgyarto emberke 50e-ert igert teljes idomzatot es meg arra is tett igeretet, hogy beleepiti nekem az endurance lampaimat is. (keszul a palyara a kicsike )
Az emelő DANREG motorosboltból származik. http://www.danger.hu, azon belül valtermoto! Ez a márkája. Ott kapsz emelőszemet is, de ami az enyémben van az nem onnan származik.
Egyszerűen nem akarja nálam rendesen behozni az r6klu oldalt
Valami no value jön ki és elakad. Bár fos lassú a net itt a melóhelyen de a sportmotort legalább behozza... Klubtali nem lesz visszarakva csütörtökre és mondjuk valami "pólus közelében lévő" helyre mert akkor én jönnék a héten
Tényleg szép!
Ilyenkor lehet jól szétszedni a motort, megpucolni ahol szezon közben nincs türelme/ideje az embernek, kicserélni a már elkopott dolgokat, megvenni rá az új cuccokat.
Mert amikor már itt a jóidő akkor késő lesz, sajnos jártam már így.
Gabesz: Te meg betonozzá" amíg lehet mert jön a rossz idő