Sisco én azért dobtam fel rá, hogy ha szájra esnék a ringen és ne adj Isten a fékfolyadék tartályom széttörne, akkor ne a pályára follyon, (és más is ellessen emiatt) meg a motorra, hanem a csukló szorító szívja fel (a nagy részét)! Ja meg szerintem jól is néz ki!
Hát ennél barátibb nem nagyon tudok lenni, mert a Dúzs Petinél ez a szett szürkén fény nélkül 54000HUF! A fényezés pedig Hasidomra 7000HUF, a többire pedig darabonként 12000HUF! Add össze: 54000+24000+7000=85000HUF!!! Max félárig elmehetünk: 42500HUF!!! És bánja fene még azt 500at is elengedem, tehát csak most akészlet erejéig: 42000HUF szenzációs áron!!! CALL NOW!!! 06-70-215-66-97, vagy a 06-20-243-94-21
Hóhó! Ácsi! Plexi, tankvédő, sárvédő nem eladó, mert abból csak egy van!!! Fej+oldalidom, hasidom, farokidom egybe: 45000HUF!!! Ami elég baráti szerintem. És még van egy bónusz hasidom is ami ugyanolyan, mint a képen látható az 12000HUF!!! Az a kis luk pedig valóban a bukógomba helye!
Ja és GáboR6, ez az egyetlen olyan BácsöR6cseR6, ami véR6t izzadva odaveR6te az én GixxeR61000-emet AdR6nalin napon JESSSSZ, és személyesen PetifájteR6 vezette.
Tényleg szép, én láttam.
Vettem , Dúzs Peti, hasidom: fehér, fej+oldalidom, farokidom: yamaha blue /metal/ (ugyan olyan mint a 2003as kék R6é)! Ja igen és pesti vagyok. Képet max MMSben tudok küldeni Neked, de egyszerűbb, ha eljössz és megnézed! Asszem ez a garnitura nem volt törve! Egyéb kérdés???
Köszi a képeket
szóval 45e full pályaidom benne van a plexi és a tankvédő is
Mi az a lyuk a felső és az alsó idom közötti színváltásnál
Tényleg szép, én láttam.
Vettem , Dúzs Peti, hasidom: fehér, fej+oldalidom, farokidom: yamaha blue /metal/ (ugyan olyan mint a 2003as kék R6é)! Ja igen és pesti vagyok. Képet max MMSben tudok küldeni Neked, de egyszerűbb, ha eljössz és megnézed! Asszem ez a garnitura nem volt törve! Egyéb kérdés???
nagy a szád
És ráadásul Tőled, már el is felejtetted