Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mutattok bár személyemhez a Drum&Bass áll közel
Nem, mert ha jobban megnézed az ülés fölött van egy "Motörhead" matrica is! És ha már a dudolgatásnál tartunk akkor ezt sasold meg!!! Saját!!!
Az tutti akkor folyton a digidigidúúúú-t énekled
A másik oldalán "Köszi Anyu" van!!! De azóta a fehér részre feldobtam egy "piros pöttyös" matricát is!!! Meg még ezt azt! Majd dobok fel képeket!
Ez a "Köszi Apu!" Ez ver mindent
Sisco én azért dobtam fel rá, hogy ha szájra esnék a ringen és ne adj Isten a fékfolyadék tartályom széttörne, akkor ne a pályára follyon, (és más is ellessen emiatt) meg a motorra, hanem a csukló szorító szívja fel (a nagy részét)! Ja meg szerintem jól is néz ki!
PetiFájter egy kérdés: a fékfolyadék tartályra miért tesznek csuklószórítót? Mi a funkciója
Hát ennél barátibb nem nagyon tudok lenni, mert a Dúzs Petinél ez a szett szürkén fény nélkül 54000HUF! A fényezés pedig Hasidomra 7000HUF, a többire pedig darabonként 12000HUF! Add össze: 54000+24000+7000=85000HUF!!! Max félárig elmehetünk: 42500HUF!!! És bánja fene még azt 500at is elengedem, tehát csak most akészlet erejéig: 42000HUF szenzációs áron!!! CALL NOW!!! 06-70-215-66-97, vagy a 06-20-243-94-21
Az kár De lehetnél MÉG barátibb
Hóhó! Ácsi! Plexi, tankvédő, sárvédő nem eladó, mert abból csak egy van!!! Fej+oldalidom, hasidom, farokidom egybe: 45000HUF!!! Ami elég baráti szerintem. És még van egy bónusz hasidom is ami ugyanolyan, mint a képen látható az 12000HUF!!! Az a kis luk pedig valóban a bukógomba helye!
gondolom az emelő nem eladó!?!
Remélem is
A kpép alapján a plexi és a tanktakaró is benne lehet, mert egyik se gyári! Így együtt jó az ár!
Mindenképp bele vágok, ha meg tudunk egyezni
Szerintem a gomba helye! Jól néz ki! Szerintem vágj bele, ha benne van a többi motyó is!
Nagyon baba
Köszi a képeket
szóval 45e full pályaidom benne van a plexi és a tankvédő is
Mi az a lyuk a felső és az alsó idom közötti színváltásnál
Ő pedig Máú a macskám! Ger1nek szeretettel!
GÁBOR6 itt van pár kép az idomokról!
Ja és GáboR6, ez az egyetlen olyan BácsöR6cseR6, ami véR6t izzadva odaveR6te az én GixxeR61000-emet AdR6nalin napon JESSSSZ, és személyesen PetifájteR6 vezette.
Tényleg szép, én láttam.
Zsubaby: csókodra várunk rózsa-ajkaidról, hogy magunkhoz térjünk!
Hahó GABOR6!

Vettem , Dúzs Peti, hasidom: fehér, fej+oldalidom, farokidom: yamaha blue /metal/ (ugyan olyan mint a 2003as kék R6é)! Ja igen és pesti vagyok. Képet max MMSben tudok küldeni Neked, de egyszerűbb, ha eljössz és megnézed! Asszem ez a garnitura nem volt törve! Egyéb kérdés???
Az egész R6-klub alszik?
kicsi öcsi: nem kell a duma
nagy a szád
Gábor6: vazz" !!! akkor add csak vissza de gyorsan mind a 70 rongyot vagy qrvára nekiáll kamatozni és akkor inged gatyád rámegy az egészre
Andrew: honnan tudod, hogy én nem kértem(rek) rá kölcsön
És ráadásul Tőled, már el is felejtetted