Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, mert inkább elkerülsz.
:o)
azt sem kaptam még meg!
tehát egyelőre jól áll mind a két ügy! :o)
Látod, azt nem olyan könnyű kiérdemelni, mint egy nagy pofont.
Túró: azt ki kell érdemelni
judisz@citromail.hu
nekem meg a számod!
Kawagirl
kellene az email cimed
Nem nagyon ...
De ha játszotok másoktól is számokat...

Majd jövöre a Szigeten találkozunk
Karaokizok az egyik számotokra
További kellemes napot mindenkinek! Indulok a kedvesemért!!!
Zorallt kihagytam! Én Tankcsapdán nőttem fel! Mondjuk ez a zenénken nem nagyon látszik!
Nálam : Tankcsapda (forever) imádom őket
Aztán Sonata Arctica, Zorall, Hammerfal, Lordi, Offspring, Sum41 (csak némelyik számuk), és még ami még rock és tetszik
További kellemes napot mindenki!
Köszi az infót
Kawagirl hát ezeket szégyellem magam, de sajnos nem ismerem! Én inkább Tankcsapda, Ramones, PICSA, Ganxsta Zoli, Sex Action, Aljaskúszóbab, Motörhead, Probot mind az egy száma, stb
Na Moby itt van neked is!!! Hallgasd meg a stúdió felvételek rovatban a számokat és véleményezd vagy ide vagy a mi vendégkönyvünkbe!
csöpögős....
Green Day, Bullet For My Valentine, Soad, Korn... ez a komoly
Még eladó!!!

Na jó tényleg jó vétel volt
A szövegnek nem kell csöpögösnek lennie , azt én sem szeretem

Sonata Arcticát ismered??? The End of this chapter.... Ezt hallgasd meg!!!! NAgyon komoyl !!
Már csak azért sem a tiédet vettem meg, mert ez 2004.05.20án történt! De egyébként egy limitált sárga volt a szívem álma! Komlyan!
Tankcsapdától a Tetoválj ki, Terrorista vagyok, stb játszuk! A Föld és ég nem tartozott eddig a repertoárra, de ha közönség megköveteli... Líraibb??? Remélem nem a szöveggel van a gond, mert azt bizony én írom! És ennél líraibb nem tudok lenni!
Helló mester!

Ja ha elviszik bár ezt tudod hisz meséltem...

Majd az is kiderül de maradok a márkánál az bizti
jééé, eladod?
és mi lesz helyette?
új R6?

LX
Akkor értem miért nem az enyémet vetted meg
Az Anarchia.. valamivel komoyabb a zene (gondolok a dallamra)

Valami líraibb rockot nem akartok "komponálni"??

(Pl: Tankcsapda - Föld és ég... csak hogy képbe legyél milyen stilusra gondolok)
2,1millio kp, de 800kilo+hitel lett belőle! És volt benne 836km! És még nem volt 1éves sem!