Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2 misis 2005ös szerintem viszont a legjobb vétel most! ez egy hihetetlen jó ár!
Szerintem kicsit húzós lesz az ára! Most anémeteknél a 2005-ös 0 km 2 év garival kerek 2 misi!
hát szerintem okos döntés én meghallgatnam milyen mikor egy moci pörög 17000-et percenként.

pedig ebben az élen járt eddig a 636os a maga 15500ával
Azzal vagizik!
cső Atcsi

inkább fogjuk meg és vigyunk haza 600 kiló pontyot! holnap megyek botot venni, msnen majd mutatok képeket maik özött variálok
veszed az újat Ogre?
Na vedd csak meg, és megnézzük mit tud! Mint jó klubtag bedobhatod a közösbe!
Áááá ... nem úgy van az.
jah, hát az enyémet is fogja majd piszkálni, ha meglátlak fogpiszkálőnyira lefogyva.... mer nem lesz mit enned,mert elcseszted minden filléred R6 ra
Nagyon piszkálja a fantáziámat a 2006-os R6.
miazistennyila ütött beléd ogre májsztró???:)))
Cseréljük el, és fizetsz az enyémre mondjuk 500 at

mit szólsz
Hi mindenki. Az lenne a legjobb, ha a Yamaha a 2003-as modellt adná jövőre R6S-ként. Így viszonylag tartaná az árát a 2005-ös modell is a használt piacon. Apropó: van egy eladó 2005-ös R6-om , midenféle bohócsággal (Hyperpro RSC, LSL gombaszett, versenyplexi, Tri-oval slipon), 4000 km-el. ogre-orange@freemail.hu
2.9 milla az komoly lóvé
de a motor álom szép
Az ár/érték arány nem hiszem hogy rosszabb lesz mint a többi hatszázasnál... és épp az ára miatt hagyják meg a jelenlegi (vagy a tavalyi) R6-ost is a kínálatban!
dannyboy

az komoly. nem magyar piacra való az ára

király, hogy idén vettem meg a motoromat
Yam, állítólag 2,9 millió körül
hi mindenkinek

szerintetek mennyibe fog kerülni az új r6????????????????

yam
az új R6-ot majd 2008-ban megvesszük használtan! 2 évesen talán annyiba fog kerülni, mint egy új GSX-R600!

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy kivel akarnak konkurálni ezzel az árkategóriával! A Ducati-Benelli-hez csórikáim nem elég nívósak, az átlagember meg az ócsót preferálja... arra a pár típus-bubura nem lehet piacot építeni

túró:
azt szeretném én látni, hogy egy német többet fizet azért a technikai fejlettségért, amit jóval olcsóbban kap meg máshol...
viszont az olaszoknál sikeres lesz, mert naon ott van a design!
nnnnaaa.... pont ezt vártam Szia Danny

LX
Tudod mit LX? Le vagy szarva, mert szerintem hülyeség ekkora baromságokat beirkálnod!
tudod mit. semmit mert akkor nem Danny lennél, és nem hinném el hogy Danny ül a billentyűzet előtt.... másrészt úgy sem tudnád megállni hogy nem mindig neked legyen igazad

LX
LX, mit írjak, ha egyszer valami
1. le van szarva, vagy
2. hülyeség, vagy
3. egy nagy baromság?
Várom építő jellegű javaslataidat eme vulgáris szófordulatok helyettesítésére!
Danny-s válasz(ok) :
1,le van szarva
2, Ez hülyeség
3, Ekkora baromságot

most mit kötözködtem? Csak kérdeztem, meg elmondtam a véleményemet. Na azt írtam hogy veszek suzukit teeeee..........

LX
Milyen az a "Danny"s" válasz?
Na látod.
A végén mindig lebuksz ám, hogy velem értesz egyet, csak előtte kötözködsz még egy kicsit!

ez olyan Danny-s válasz volt
viszont ha a pályázókat nézed akkor sokaknak lehet egy jó alternatíva
persze ezért - csak ezért - én sem fogok suzit venni

LX