Hi mindenki. Az lenne a legjobb, ha a Yamaha a 2003-as modellt adná jövőre R6S-ként. Így viszonylag tartaná az árát a 2005-ös modell is a használt piacon. Apropó: van egy eladó 2005-ös R6-om , midenféle bohócsággal (Hyperpro RSC, LSL gombaszett, versenyplexi, Tri-oval slipon), 4000 km-el. ogre-orange@freemail.hu
Az ár/érték arány nem hiszem hogy rosszabb lesz mint a többi hatszázasnál... és épp az ára miatt hagyják meg a jelenlegi (vagy a tavalyi) R6-ost is a kínálatban!
az új R6-ot majd 2008-ban megvesszük használtan! 2 évesen talán annyiba fog kerülni, mint egy új GSX-R600!
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy kivel akarnak konkurálni ezzel az árkategóriával! A Ducati-Benelli-hez csórikáim nem elég nívósak, az átlagember meg az ócsót preferálja... arra a pár típus-bubura nem lehet piacot építeni
túró:
azt szeretném én látni, hogy egy német többet fizet azért a technikai fejlettségért, amit jóval olcsóbban kap meg máshol...
viszont az olaszoknál sikeres lesz, mert naon ott van a design!
tudod mit. semmit mert akkor nem Danny lennél, és nem hinném el hogy Danny ül a billentyűzet előtt.... másrészt úgy sem tudnád megállni hogy nem mindig neked legyen igazad
LX, mit írjak, ha egyszer valami
1. le van szarva, vagy
2. hülyeség, vagy
3. egy nagy baromság?
Várom építő jellegű javaslataidat eme vulgáris szófordulatok helyettesítésére!
ez olyan Danny-s válasz volt
viszont ha a pályázókat nézed akkor sokaknak lehet egy jó alternatíva
persze ezért - csak ezért - én sem fogok suzit venni
pedig ebben az élen járt eddig a 636os a maga 15500ával
inkább fogjuk meg és vigyunk haza 600 kiló pontyot! holnap megyek botot venni, msnen majd mutatok képeket maik özött variálok
Cseréljük el, és fizetsz az enyémre mondjuk 500 at
mit szólsz
de a motor álom szép
az komoly. nem magyar piacra való az ára
király, hogy idén vettem meg a motoromat
szerintetek mennyibe fog kerülni az új r6????????????????
yam
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy kivel akarnak konkurálni ezzel az árkategóriával! A Ducati-Benelli-hez csórikáim nem elég nívósak, az átlagember meg az ócsót preferálja... arra a pár típus-bubura nem lehet piacot építeni
túró:
azt szeretném én látni, hogy egy német többet fizet azért a technikai fejlettségért, amit jóval olcsóbban kap meg máshol...
viszont az olaszoknál sikeres lesz, mert naon ott van a design!
LX
LX
1. le van szarva, vagy
2. hülyeség, vagy
3. egy nagy baromság?
Várom építő jellegű javaslataidat eme vulgáris szófordulatok helyettesítésére!
1,le van szarva
2, Ez hülyeség
3, Ekkora baromságot
most mit kötözködtem? Csak kérdeztem, meg elmondtam a véleményemet. Na azt írtam hogy veszek suzukit teeeee..........
LX
Na látod.
A végén mindig lebuksz ám, hogy velem értesz egyet, csak előtte kötözködsz még egy kicsit!
ez olyan Danny-s válasz volt
viszont ha a pályázókat nézed akkor sokaknak lehet egy jó alternatíva
persze ezért - csak ezért - én sem fogok suzit venni
LX