megnéztem az oldalotokat és letöltöttem a videókaat is NAON jók....
de igazából azért írok mert láttam hogy 50ropiért van vmi bőrruha hírdetve nálatok
Na ez érdekelne nagyon mivel szeretnék egyet én is de ennek feltünően jó az ára
Gyurkesz nevén van a hírdetés
valami jó zsíros állás kell neki hogy legyen pénze a jövő szezonra ...
ha tudsz ilyet akkor nekem is kell
eddíg UPS-ekkel foglalkozó cégnél dolgozott mint "nagy fehér törzsfőnők"
pajsszal?
pajzs jólvan, éppen munkát néz ill. állásinterjúkra jár. Vehetnétek egyszer a fáradságot és eljöhetnétek egy klubmítingre a kékekhez, bár mint hallottam Lxtől te "nem vagy olyan". Pénteken van klubtali, addígra tudok majd bővebbet.
Tudom ám hogy van sájt klubotok "oszt mégis idejártok mi? Jó a levegő, kedvesek az emberek és mindíg lehet egy jó csevegni? Vagy csak azért vagytok itt mert nincs itt egy R6klub member sem hogy rendetrakjon?
Ezt a kinti louisban láttam ennyiért! 3 színben minden méretben van, vagyis volt nekik még pár hete! Itt nézd meg!
megnéztem az oldalotokat és letöltöttem a videókaat is NAON jók....
de igazából azért írok mert láttam hogy 50ropiért van vmi bőrruha hírdetve nálatok
Na ez érdekelne nagyon mivel szeretnék egyet én is de ennek feltünően jó az ára
Gyurkesz nevén van a hírdetés
Tudnátok erről bővebb infót adni
Köszi
R6-Klub
www.r6klub.hu
ha tudsz ilyet akkor nekem is kell
eddíg UPS-ekkel foglalkozó cégnél dolgozott mint "nagy fehér törzsfőnők"
pajzs jólvan, éppen munkát néz ill. állásinterjúkra jár. Vehetnétek egyszer a fáradságot és eljöhetnétek egy klubmítingre a kékekhez, bár mint hallottam Lxtől te "nem vagy olyan". Pénteken van klubtali, addígra tudok majd bővebbet.
mi van vele?
ő nevetne ezen.
én meg elküldlek a faszba! buzi!
majd a tied lehet a 17 ezredik!
zsu személyében!
segített, s most Danyt püföli valahol.
Tudom ám hogy van sájt klubotok "oszt mégis idejártok mi? Jó a levegő, kedvesek az emberek és mindíg lehet egy jó csevegni? Vagy csak azért vagytok itt mert nincs itt egy R6klub member sem hogy rendetrakjon?
LX
így van kin segítenem, így mindig van egy két jó cselekedetem a rosszak mellett!
LX