Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pedig remélem hogy igen, és jóóóóól összedörgölőznek, meg smaciznak meg minden és majd akkor megyek átvenni amikor te is
fagyit pedig majd meglátom hogy kapsz-e

LX
LX, izgulás helyett vegyél 4 kerekű gurulós hátsó állványt, az van lent a boltban, azonnal viheted!
Remélem az enyém nem a Tiéddel jön egy dobozban.
Én is kérek fagyiiiiiiiiiit. De nem télit.
Ez első emelőke nyakban emel vagy a villa aljánál?
mittomén" az már olyan rág volt.... mivel eladtam az aktuális emelőmet, ezért most "lábon" áll a kicsike... ezért "izgulok"

LX
Húúú, azt én is szeretem!
Az emelőd majd jön, tegnap is megbeszéltük emlékeim szerint...
tölcséres téli fagyira.... mi másra.... hülye.... (most írhatod hogy lehülyéztelek)

LX
LX, mire is gondolsz pontosan?
Szasz" Danny,

hírek? Mikor érkezik meg a "cucc"?

LX
Köszi, várom a képeket!
Van róluk kép, de nincs most nálam, holnap fel tudom tenni.
Hat30hat, nem ennyire komolyak mint a versenypályára (több Superbike VB-s csapat ezeket használja) tervezett változatok, nem véletlenül olcsóbbak!
Gyurkesz, az első 11.900, a hátsók 12.900 forintba kerülnek. Ha érdekel, majd leírom a különbségeket is.
Szia Dannyboy!
Majd szeretnék azt is! Ezek az olcsóbbak mennyibe kerülnek? Van kép róluk?
van róluk kép? azok is ilyen vagány kinézetűek?
A két fajta (emelőszemes, illetve az alátámasztós) hátsó emelőből, és egy fajta első emelőből áll ez a "Street" emelő család!
az is emelőszemeshez való?
Ne aggódj, az amit vettél, továbbra is 18.900 Ft!
Az a lényeg, hogy Milánóban a Valter Moto bemutatta nekünk az új termékeit - ezek közül az egyik a "Street" szériájú emelőcsaládjuk, ami jóval olcsóbb lesz az eddigi, "Racing" emelőknél. Jópár különbség van a két sorozat között, de a szokásos profi Valter Moto minőség természetesen megmaradt (megnézhettük/tapogathattuk a "nullszériát" Milánóban).
Pontosabban???
Háááát... igen is, meg nem is!
Látom megérkezett dannyboy is. Segít Nektek emelő ügyben! Egyébként 18900Ft! Remélem azóta nem ment le az ára! Ugye danny?
Jaaa, és főleg Uferi, mert te kérdezted igazából!
Gyurkesz, kellene emelő?
Hellótok

Mi ez itt?

És az r6 fórum?
szó szó... téllegkicsvagy...
Ja, és az 5let: VÁLTSUK LE AZ ELNÖKÖT !!!!!