Gábor6: gumi 25 ropi volt a pár, használt de úgy tűnik még az én tempómmal meg lehet vele tenni sok km-t
Gyurkesz: jó lenne, de ez a rohadt pééénz .... és még 15-ig be kell fizetnem a motorrészletet is . Még jövő szezon előtt pályaidomnak is meg kell lennie meg a fém fékcsőnek mert a fék okozott meglepetést ma úgy 1 órányi motorozás után amikor nem igazán akart megállni a vas a kanyar előtt.
Ez természetes, végre rájöttél, mi értelme a sportmotornak! Szombaton ha jóidőlesz megyünk Hringre, regisztrálj be, ha még nem tetted volna! 0628444438
Gyurkesz: igen, teljesen kivagyok , pályázni akarok és fejlődni mert ez qrva jó móka és naaaaaaagyon élvezem! A utolsó menetben már 2 fószerral "kergetőztünk" és a kanyarokban bedőlés... na az királyság... (térdkoptatóról majd küldök képet )
Gábor6: Supercorsa PRO kérem szépen !!! és nagyon zsír, bár 190es a hátsó de annyira én még nem tudok hogy ez befolyásolja a kanyarodásomat. Hangsúlyozom MÉG...
Gábor6: Naná hogy elkapott a gépszíj! Sikerült mindkét térdkoptatót felavatni, bár balra mertem csak jobban dönteni mert a jobb oldali bukógombám ugyebár "nincs meg" ezért féltettem az akrámat (bezzeg ha yoshit veszek akkor most nincs ez ). A Supercorsa Pro gumikról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, annak ellenére hogy be sem tudtak rendesen melegedni iszonyatosan jól tapadtak, bár igazán kigyorsításokról nem lehet beszélni az euroringen ...
egyébként érdemes kimenni!
Én mikor kint voltam, bevásároltam , vettem vagy 3 öltözetnyi cuccot...
komplett krossz szerkót sisaktól kezdve mindennel...
meg textil kabátot, gatyát ...
és fele anynit se fizettem, mint idehaza fizettem volna
jah meg ilyne láncspray, bőrruha zsír, meg ilyen izék is nagyon megérik... be is raktároztam belőle rendesen...
De a pályanap az pályanap! Idén valszeg az utsó, ha az idő is akarja!
Gyurkesz: jó lenne, de ez a rohadt pééénz .... és még 15-ig be kell fizetnem a motorrészletet is . Még jövő szezon előtt pályaidomnak is meg kell lennie meg a fém fékcsőnek mert a fék okozott meglepetést ma úgy 1 órányi motorozás után amikor nem igazán akart megállni a vas a kanyar előtt.
Gábor6: Supercorsa PRO kérem szépen !!! és nagyon zsír, bár 190es a hátsó de annyira én még nem tudok hogy ez befolyásolja a kanyarodásomat. Hangsúlyozom MÉG...
Andrew: üdv a fertőzöttek klubjában!
kissanci: vald be, hogy csak Gabor6nál szeretnél munkát kapni!
egyébként érdemes kimenni!
Én mikor kint voltam, bevásároltam , vettem vagy 3 öltözetnyi cuccot...
komplett krossz szerkót sisaktól kezdve mindennel...
meg textil kabátot, gatyát ...
és fele anynit se fizettem, mint idehaza fizettem volna
jah meg ilyne láncspray, bőrruha zsír, meg ilyen izék is nagyon megérik... be is raktároztam belőle rendesen...
Nem mintha most terveznék ilyet.