Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az! Főleg, hogy jönnek ahűvösebb napok! Nekem is kelene vmi olyasmi a slick helyett!
ja, és nem a pajzs féle hanem más, de Gyurkesz mester látta mielőtt megvettem volna és ma még apajzs is azt mondta hogy még elmegyek vele "pár" km-t
Ezzel nem vagy egyedül, mármint a pénznyelő mocival!
De a pályanap az pályanap! Idén valszeg az utsó, ha az idő is akarja!
Gábor6: gumi 25 ropi volt a pár, használt de úgy tűnik még az én tempómmal meg lehet vele tenni sok km-t

Gyurkesz: jó lenne, de ez a rohadt pééénz .... és még 15-ig be kell fizetnem a motorrészletet is . Még jövő szezon előtt pályaidomnak is meg kell lennie meg a fém fékcsőnek mert a fék okozott meglepetést ma úgy 1 órányi motorozás után amikor nem igazán akart megállni a vas a kanyar előtt.
Én már beregisztráltam 2 csop.-ba is majd meglátjuk
Ez természetes, végre rájöttél, mi értelme a sportmotornak! Szombaton ha jóidőlesz megyünk Hringre, regisztrálj be, ha még nem tetted volna! 0628444438
Minnyi volt a gumma vagy ez a pajzs féle
Gyurkesz: igen, teljesen kivagyok , pályázni akarok és fejlődni mert ez qrva jó móka és naaaaaaagyon élvezem! A utolsó menetben már 2 fószerral "kergetőztünk" és a kanyarokban bedőlés... na az királyság... (térdkoptatóról majd küldök képet )

Gábor6: Supercorsa PRO kérem szépen !!! és nagyon zsír, bár 190es a hátsó de annyira én még nem tudok hogy ez befolyásolja a kanyarodásomat. Hangsúlyozom MÉG...
Én meg ebédelek a családi körben! Az is valami!
A városligetben meg quadozni lehet
Vazze, én meg nem érek rá!
Holnap Yamaha tesztnap és motoros nyílt nap van az Euroringen
Lehet benne valami Gyurkesz
Andrew: supercorsa gumid van most
Nézd a profit
Hali Urak!

Andrew: üdv a fertőzöttek klubjában!

kissanci: vald be, hogy csak Gabor6nál szeretnél munkát kapni!
Gábor6: Naná hogy elkapott a gépszíj! Sikerült mindkét térdkoptatót felavatni, bár balra mertem csak jobban dönteni mert a jobb oldali bukógombám ugyebár "nincs meg" ezért féltettem az akrámat (bezzeg ha yoshit veszek akkor most nincs ez ). A Supercorsa Pro gumikról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, annak ellenére hogy be sem tudtak rendesen melegedni iszonyatosan jól tapadtak, bár igazán kigyorsításokról nem lehet beszélni az euroringen ...
Persze tudom
nekem speciel közelebb van, mint Bp

egyébként érdemes kimenni!
Én mikor kint voltam, bevásároltam , vettem vagy 3 öltözetnyi cuccot...
komplett krossz szerkót sisaktól kezdve mindennel...
meg textil kabátot, gatyát ...
és fele anynit se fizettem, mint idehaza fizettem volna

jah meg ilyne láncspray, bőrruha zsír, meg ilyen izék is nagyon megérik... be is raktároztam belőle rendesen...
Ezért kell kimenni kocsival, négyen öten, és ha sokat veszünk akkor bőven megéri.
Nem mintha most terveznék ilyet.
Ez a nem semmi
Hát akkor csak nekem volt új, és meglepő.
Jó lenne kimenni csak messze van meg no mani
már régóta annyiért vannak:)
na meg a sör