Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tali reggel
7,30 Lurdi ház Shell kút.
minél korábban!!!
a cólához nem kell pálya.. :o))
Andrew mikor menjünk holnap reggel?
pajzs: jól van na... gyakorlati tanács

túró: Egy párszor lekőröztél tegnap úgyhogy nem hinném hogy nem tudsz újat mondani. A cola melletti oktatást maximálisan szorgalmazom, a colát még állom is!!!
Jövő héten foglalt a pálya, neked meg jó mókázást akkor
holnap tuti nem, mert megyek bécsbe vidámparkozni.
jövő 7-en összehozhatjuk!
Amúgy közös gurulások topic az infót ott találod
9.00 már a pályán leszünk és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
túró akkor most jösz holnap Coca-colázni?
pajzs: holnap hogy tervezitek az euroringezést
megtisztelő, de ne essetek túlzásba.
sosem tanultam amit csinálok, csak gyakorlom, így szakmai dolgokat nem hiszem, hogy tudnék mondani.
messze nem érzem, hogy alkalmas lennék rá. az a pár ellopott mondat amit mástól hallottam, s azt próbálom gyakorolni az igen kevés ehhez.
euroringet egyáltalán nem ismerem
h.ringet most kezdem, de szeretnék még ott is megnézni pár versenyt, hogy ki honnan hogyan fordul...
P.ringen pedig még engem is "oktatnak"

amit tudok, azt meg egy cola mellett szívesen átadom.
Andrew elméleti oktatás NEKED?

Ezt ugy te sem gondoltad komolyan
Mindenesetre nagyon be voltam szarva az elején, hiába mondták a profik hogy ne nézzem a tükröt azért csak figyelgettem hogy elengedjek mindenkit. Nem előztem meg senkit ami kicsit meglepett , de nagyon jó volt az egész, legközelebb majd én is vevő vagyok egy kis elméleti oktatásra ha megtisztelnél túró mester.
túró nincs kedved minket oktatni Euro-ringem de.
kedves tőled.
tényleg csak menni akartam utánad egy kicsit. mert előtted túl sok hely volt.. :o)
túró: Hali! Kicsit értetlenkedtem tegnap az utolsó körben, nem jöttem rá arra hogy csak arra akartál megkérni hogy mutassam meg az optimális íveket . De mivel ez volt az első pályán töltött 20 percem nem igazán voltam a toppon. De mostantól a nyomodban leszek....
Persze persze
köszönöm. kicsit megkopott volt az estére ... de nem panaszkodom...
túró szeva mester nagyon tuttin mentél tegnap is
Nem hiányzik, mert benned van
fúúúúú, de kemény :o))
Rendben
Andrew
pajzs: megáll az ész, már megint rosszul írod, pedíg este elmagyaráztam