túró: Egy párszor lekőröztél tegnap úgyhogy nem hinném hogy nem tudsz újat mondani. A cola melletti oktatást maximálisan szorgalmazom, a colát még állom is!!!
megtisztelő, de ne essetek túlzásba.
sosem tanultam amit csinálok, csak gyakorlom, így szakmai dolgokat nem hiszem, hogy tudnék mondani.
messze nem érzem, hogy alkalmas lennék rá. az a pár ellopott mondat amit mástól hallottam, s azt próbálom gyakorolni az igen kevés ehhez.
euroringet egyáltalán nem ismerem
h.ringet most kezdem, de szeretnék még ott is megnézni pár versenyt, hogy ki honnan hogyan fordul...
P.ringen pedig még engem is "oktatnak"
amit tudok, azt meg egy cola mellett szívesen átadom.
Mindenesetre nagyon be voltam szarva az elején, hiába mondták a profik hogy ne nézzem a tükröt azért csak figyelgettem hogy elengedjek mindenkit. Nem előztem meg senkit ami kicsit meglepett , de nagyon jó volt az egész, legközelebb majd én is vevő vagyok egy kis elméleti oktatásra ha megtisztelnél túró mester.
túró: Hali! Kicsit értetlenkedtem tegnap az utolsó körben, nem jöttem rá arra hogy csak arra akartál megkérni hogy mutassam meg az optimális íveket . De mivel ez volt az első pályán töltött 20 percem nem igazán voltam a toppon. De mostantól a nyomodban leszek....
7,30 Lurdi ház Shell kút.