Ha valaki tervezi, hogy akar venni bőrszerkót érdemes kimenni ausztriába, mert a Louisba, most 75 huf-ért vannak vanuccik. Legalábbis egy hete még voltak.
Gratula! Én majd jövőre próbálkozok a pályán. Idén elegek voltak nekem a főutak.
Bár nem voltam olyan szerencsés vagy tapasztalt mint te, mert egy elég szépet estem.
Mindenkinek: Büszkén bejelentem életem első igazi pályázását az euroringen sikeresen és bukásmentesen abszolváltam (pedíg nem kíméltem a gépet). Nagyon tetszett a dolog és még azt is sajnálom hogy nem egésznapos jegyet vettem mert a jóbol sosem elég. Jövőre nagyon keményen belecsapunk a lecsóba!!!!!!!!!!
jah ide is beaírom: megvan a jogsi ma megcsinaltam
csak mert egyedül voltam, nem volt előttem se utannam sem társ
és mert a vizsgabiztos kurvajó fej volt --> elnézte nekem hogy egyiranyu utcanak neztem egy kétiranyut, dehát ez van, ahol sok fát vágnak ott sok a forgács
Visszatérve a gumira:
Mindenki másra esküszik.
Kérdés: pályázol is vagy csak utca, mert nem mindegy
Egyébként a Michelin és a Dunlop szerintem nagyon jó. Sokan mondják még a Metzelert is vagy a Contit.
A többségnek (Klub-on belül) Michelin Power Race vagy Pilot Sport van fenn a gépén. Ha ez számít valamit
Igen a Klub valóban létezik és aktív Szeretnél Klubtag lenni Nemsokára hivatalos weboldalunkon tudsz majd regisztrálni
Addig is eseményekről programokról küldök tájékoztatót, ha érdekel.
Itt tudsz érdeklődni: yzfr6@citromail.hu (küld el a mobilszámod is)
Most találtam meg ezt a honlapot, ez az r6 klub valóban létezeik? Hogy lehet belépni?
Ja és nagyon örülnék ha tudnátok mondani valami olyan helyet ahol aránylag olcsón lehet abroncsot venni. Ja és szerintetek milyet érdemes rátenni?
Hello!
Köszi a gyors választ
Igen, ez az, hogy +200ezerért kapok sérülésmenteset.
De amiről írtam, azért mennyit érdemes adni? Igazából erre lennék kíváncsi...
Ha valaki tervezi, hogy akar venni bőrszerkót érdemes kimenni ausztriába, mert a Louisba, most 75 huf-ért vannak vanuccik. Legalábbis egy hete még voltak.