Andrew gratula a pályázáshoz , akkor jövőre 1el bővölt a pályázók száma a csapatból A Sidi csizmát én is tényleg csak ajánlani tudom mert nagyon jó (nekem is az van ) és már le volt tesztelve 1-2x.
Esetleg menne valaki holnap Eringre a pályanapra vagy a városligatbe
Tényleg, elfelejtettem mondani de már elvitték a motort és nem tudta leszedni, bár ha jól emlékszem mondott valamit hogy megkérdezi. Holnap megkérdezem, csak ha elfelejtek szólni akkor kérdezz rá hogy mi van vele
sajnos az a helyzet hogy a kicsiny családom annyira nem osztja ezen szenvedélyemet hogy semmilyen motorozáshoz akárcsak érintőlegesen kapcsolódó dologban veygen nekem valamit. Csizmából kinéztem a Sidinek a cserélhető koptatós mindenfélését mert a haverom aki azt a fekete R6ot összetörte avval karambolozott úgy hogy pont a bokájának ment a kocsi és azon kívül hogy bedagadt neki és fájt egy pár napig semmi baja nem lett. És az egészség azért az első
csizmát 50-ér már profit kapsz! Ruhát attól függ, de olcsóbban is megúszod, és már meg is van a különbözetből a gumimelegítő vagy az idom! Fékcső meg nemtétel!
Jön karácsony! Írd fel mind1iket egy papírra, és tarts sorsolást a családban! Így az igazságos!
én nem tudok semmit a Yamaha nyílt napokról sajna, csak azt tudom hogy
csizma 70.000.-
bukó 70.000.-
ruha 200.000.-
fémfékcső 30.000.-
versenyidom 70.000.-
és hol van még a vége, először még le kellene szervízelni ...
Yahama Zakar és TSA jóvoltábol mindenki kipróbálhat Yamaha motorokat nyílt napunkon.
Szervező: Yamaha Zakar és TSA, Euro-Ring
Bővebb információ: 06709419974
Na mizu, hazaértek már az Euroringes gengszterek? Hallom nagyot hasítottatok, Andrew meg egyre jobban keni!
Tesék beszámolni!!!
Egész jó lett a klub honlap
Csak kéne bele egy chat szoba, ugy egyszerűbb dumálni mint a fórumon keresztül.
Üdv itthon
Én kinéznék az eu.ringre, de csak a yamaha tesztanp miatt és csak kora délutánig érek rá
Üdv mindenkinek, itt vagyok újra.
Andrew gratula a pályázáshoz , akkor jövőre 1el bővölt a pályázók száma a csapatból A Sidi csizmát én is tényleg csak ajánlani tudom mert nagyon jó (nekem is az van ) és már le volt tesztelve 1-2x.
Esetleg menne valaki holnap Eringre a pályanapra vagy a városligatbe
fujhatnad a furujat:)
Na pizsi fel, jóccakát!
Sidi Vertigo Corsa
Kérdezted a haverod amiről beszéltünk?
Jön karácsony! Írd fel mind1iket egy papírra, és tarts sorsolást a családban! Így az igazságos!
csizma 70.000.-
bukó 70.000.-
ruha 200.000.-
fémfékcső 30.000.-
versenyidom 70.000.-
és hol van még a vége, először még le kellene szervízelni ...
Szervező: Yamaha Zakar és TSA, Euro-Ring
Bővebb információ: 06709419974
És bilibe lóg a kezem