Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haza biza És milyen király volt Az idő, a hangulat
Jó estét!

Na mizu, hazaértek már az Euroringes gengszterek? Hallom nagyot hasítottatok, Andrew meg egyre jobban keni!
Tesék beszámolni!!!
Wellcome back
de itt van sok olyan ember ak icsak itt érhető el, nemcsak Rhantosok hanem pl ZXesek
Hahó!

Egész jó lett a klub honlap

Csak kéne bele egy chat szoba, ugy egyszerűbb dumálni mint a fórumon keresztül.
Hellótok Sisco

Üdv itthon

Én kinéznék az eu.ringre, de csak a yamaha tesztanp miatt és csak kora délutánig érek rá
Jó estetét emberek!

Üdv mindenkinek, itt vagyok újra.

Andrew gratula a pályázáshoz , akkor jövőre 1el bővölt a pályázók száma a csapatból A Sidi csizmát én is tényleg csak ajánlani tudom mert nagyon jó (nekem is az van ) és már le volt tesztelve 1-2x.

Esetleg menne valaki holnap Eringre a pályanapra vagy a városligatbe
Látod mi mindenre jó a kawaski? ha nem lenne nem tudnal ilyen jol epitkezni:)

fujhatnad a furujat:)
good nite
Elég masszívnak néz ki!
Na pizsi fel, jóccakát!
amúgy Ő a kiszemeltem:
Sidi Vertigo Corsa
Ok!
Tényleg, elfelejtettem mondani de már elvitték a motort és nem tudta leszedni, bár ha jól emlékszem mondott valamit hogy megkérdezi. Holnap megkérdezem, csak ha elfelejtek szólni akkor kérdezz rá hogy mi van vele
Csizma ügyben beszélj LX-el! Nagyon tuti csizmát vett!
Kérdezted a haverod amiről beszéltünk?
sajnos az a helyzet hogy a kicsiny családom annyira nem osztja ezen szenvedélyemet hogy semmilyen motorozáshoz akárcsak érintőlegesen kapcsolódó dologban veygen nekem valamit. Csizmából kinéztem a Sidinek a cserélhető koptatós mindenfélését mert a haverom aki azt a fekete R6ot összetörte avval karambolozott úgy hogy pont a bokájának ment a kocsi és azon kívül hogy bedagadt neki és fájt egy pár napig semmi baja nem lett. És az egészség azért az első
csizmát 50-ér már profit kapsz! Ruhát attól függ, de olcsóbban is megúszod, és már meg is van a különbözetből a gumimelegítő vagy az idom! Fékcső meg nemtétel!
Jön karácsony! Írd fel mind1iket egy papírra, és tarts sorsolást a családban! Így az igazságos!
Elméz és megnézed! Nemtom, szerintem ua, mint év elején, esetleg endurókat is!
én nem tudok semmit a Yamaha nyílt napokról sajna, csak azt tudom hogy
csizma 70.000.-
bukó 70.000.-
ruha 200.000.-
fémfékcső 30.000.-
versenyidom 70.000.-
és hol van még a vége, először még le kellene szervízelni ...
Mit lehet tesztelni pl Mit és mennyit és mikor(egész nap) stb
Kérdezz még!
Ennyit én is tudok De azért köszi
Yahama Zakar és TSA jóvoltábol mindenki kipróbálhat Yamaha motorokat nyílt napunkon.
Szervező: Yamaha Zakar és TSA, Euro-Ring
Bővebb információ: 06709419974
Andrew: tudsz valamit a holnapi Yamaha teszt napról az Eu.ringen
És a gumimelegítő, meg a mocira szerelhető GPT transzponder vevővel!?!? Hosszú a lista!
Télen én is tervezem, ha a lóvé engedi a fém fékcsővet, pályaidomot, kormánytelót meg ...
És bilibe lóg a kezem