Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek
Hahó!

Ezt a képet most találtam, csak ilyet ne lássunk élőben
Sziasztok!

Hadd higgyem azt, hogy ezt én indítottam el azzal, hogy nemrég "lebányagépeztem" a Kawát
Na Hellótok

Atya-gatya mennyit írtatok ma Látom kezd kibontakozni a Yamaha vs. Kawasaki csúcsmérközés Hajrá
na meguntam.... de azért annyit mondanék hogy ZX6RR......

LX
A 7végén az euroringen bezúzták a Yamaha -Zakar tesztmotorját (Rossi Replica R6-ot).
Szomorú látvány volt, hiszen egy pár héttel korábban még tesztvezettem.
...szegény.
Persze mert a gyártók, még arra is alkalmatlanok voltak, hogy pont 600-asat hozzanak létre.
+ 36ccm-el előnyben vagytok, de mi ezt is elnézzük, mert ugysem elég!
Na menni kell! Csáó!
hát igen, gondoltad akkor nem tör le anniyra rideg adat: a kawasaki praramééterei
Az aszem kevés volna!
leheljed
A motorok(yamaha) iránt persze hogy érdeklődtem, de a kawa könyvet azért nézegettem mert a vicc ujságot már kiolvastam az nap.
Tudom, úgyhogy maradjunk csak fórumosok között! Ja és a gumimelegítőt kölcsön kell adnotok!
igen de gondoltam legalább keresek egy kis pénzt vele
azert meg senkisem kapott pezt hogy lassu,
ja de utoljara Majdnem Talmácsi, de még neki sem sikerült
Ingyen is megy annyi nem?
nem mondok nevet de megsúgom hogy Laci a H ringen is gyors, tehát öcsir6 csak félmegoldás! Mindamellett hogy rohadt gyors!!!!

LX
igysem ugysem menne jobb
Gyurkesz jópénzért megyek nekik 3:00át vagy 2:80at
nah akkor már énis beszallok addigra és akkor en leszek an yomorek nemte LX:)
Na a Barta Lacit nem hozhatod! Vagy Hozzuk Öcsir6-ot!
szerintem a Pannonián, vagy a H ringen nyugodtan megcsinálhatjuk. 4 Kawás, négy Yamahás? És átlagolunk! 3 jó emberke Ű(neveket most nem írok, mert egyeztetni kell velük) és hogy legyen esélyetek egy béna is lesz a személyemben!

LX
Jövőe kötelező mindenkinek, és átlagolunk!
én nem indulok ,emrt tök utolsó lennék, és akkor könnyen ráfoghatnám (tok) a motorra ami ugya kawasaki, az meg nem vetne jó fényt rá
olvastál??? Naaaa..... ezt a nagyképűséget Mellesleg nem a törikönyvből kellett volna keresni egyet... Ja, és látom azért érdeklődsz már a motorok iránt... már legalább a "kézikönyvig" eljutottál! Csak így tovább! Leszel te még Kawás! Én soha nem olvastam Yamahás használati könyvet....

LX
Ilyeneket ne irj mert a végén még megilyednek, és kivonulnak a fórumból.