Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyógyulgatok, bár tegnap lehet sikerült összeszednem egy kis vírust is mert hőemelkedésem volt és sápadt voltam mint a halál ezért ma be sem mentem dolgozni (haldoklik is a fórum ). Pénteken szedik ki a varratokat a pofámból de azért a csütörtöki találkozón már igyexem ottlenni.
He he he

A baj velem van nem a CD-el

Gyógyulgatsz
Gábor6: sztem inkább add ide a CD-t és megnézem mi lehet a baj
ÍGÉREM visszaadom
Gyurkesz: neked sikerült felrakni a MotoGP3-at Nekem nem szerintem hülye vagyok ehhez. Az Anti-Blax ot felraktam a többit kitömöritettem aztán ... puff neki
Már elkezdtem egyszer, de félbemaradt, még nem fejeztem be, majd ma este folyt.köv. (remélem)
Vigyázni, vigyázni mert helyetted nem fog senki
Pedig azt hittem meg tudlak lepni
20 percel ezelőtt újraszülettem!

85 ös úton jövök hazafele... hosszu kocsisor...
gondoltam megelőzöm... kitettem indexet tükörbe benéztem semmi, vissza egyet gáz rácsavar... megyek megyek egyszercsak tök hirtelen index nékül kirántja rám egy fekete audis a kormányt , lementem már teljesen a szemközti sáv padkájára, és akkor állt meg... / jah ekkor már dudáltam rá, meg anyáztam is mint az állat.../10-20 centin mulott csak, hogy nem törölt el... ekkor ugyanígy se index , se semmi visszament a helyére....

kérdezem én: Normális az ilyen

de lényeg , hogy még élek
btw, GABOR6 sikerült telepíteni?

LX
meglepsz komolyan!
Ja és egyébként a ZX 10-es nem tetszik inkább az új R6 vagy R1
túró

LX: helyes, köszi

Nem tudom még mi lesz és hogy mit akartatok és nekem is a m.helyemen épp káosz készülődik
De már megbeszéltem LX-el a dolgot
nem bátortalan, és már hívtam is... csak nincs ma jó napom.... olyan ügyet kellett ma intéznem amit szeretnék már magam mögött tudni

LX
csak bátortalan s nem mer hívni...
tudod, neki a jövő évi zx10 is tetszik....
oké
bocsi Engineer
Eigener: Még áll! Gyertek várunk benneteket
gyertek gyertek
Üdv.

Kaptunk egy ilyent:

Bocsánat
Na Mégegyszer

Sziasztok Hondások!

Szeretettel meghívunk benneteket a ...

Az október végére tervezett R6 Klub által szervezett túrára.
Dátuma:
2005. október 22.-e (szombat). Esőnap október 23.-a (vasárnap)

Szóval ne csináljatok más programot! Reméljük jó idő lesz.

Útcél: bakonyi szerpentinek.

A részletekről még később tájékoztatlak benneteket.

A program teljesen nyitott, minden motorost szeretettel várunk :-)

By Gáborinó
R6-Klub

Kérdés hogy áll-e még az ajánlat mert márt szervezödünk és leszünk egypáran az biztos!

Az idöjárást egyeztettük hüvös de száraz idö lesz
Most talán inkább a födémbe kerülnél Ja és egyébként max a mixerbe tudunk bedobni
jaj azt a végén a falba kerülök? a végén még bedobtok a a keverőbe....kis erősítésnek
túró: egyébként LX-ZX tudja a telszámom
Csaszii: hol kerested te Itt vagyok a 9. kerbe a Klinikáknál gyere nézd meg
pajzs: jó lenne de ne csak egy napra hanem legalább 1-2 hónapra, ja és fizetett
túró

Mindent lehet A délelőtti csoportba vagyok regisztrálva, csak holnap derül ki, hogy tudok-e menni vagy nem, de most per pill úgy néz ki hogy nem tudok menni A teljes nevem: Spáh Gábor

Egyébként van egy másik haverom aki be van regisztrálva és ő sem megy, ha kell az ő nevét is megadom