Gyógyulgatok, bár tegnap lehet sikerült összeszednem egy kis vírust is mert hőemelkedésem volt és sápadt voltam mint a halál ezért ma be sem mentem dolgozni (haldoklik is a fórum ). Pénteken szedik ki a varratokat a pofámból de azért a csütörtöki találkozón már igyexem ottlenni.
Gyurkesz: neked sikerült felrakni a MotoGP3-at Nekem nem szerintem hülye vagyok ehhez. Az Anti-Blax ot felraktam a többit kitömöritettem aztán ... puff neki
85 ös úton jövök hazafele... hosszu kocsisor...
gondoltam megelőzöm... kitettem indexet tükörbe benéztem semmi, vissza egyet gáz rácsavar... megyek megyek egyszercsak tök hirtelen index nékül kirántja rám egy fekete audis a kormányt , lementem már teljesen a szemközti sáv padkájára, és akkor állt meg... / jah ekkor már dudáltam rá, meg anyáztam is mint az állat.../10-20 centin mulott csak, hogy nem törölt el... ekkor ugyanígy se index , se semmi visszament a helyére....
Mindent lehet A délelőtti csoportba vagyok regisztrálva, csak holnap derül ki, hogy tudok-e menni vagy nem, de most per pill úgy néz ki hogy nem tudok menni A teljes nevem: Spáh Gábor
Egyébként van egy másik haverom aki be van regisztrálva és ő sem megy, ha kell az ő nevét is megadom
A baj velem van nem a CD-el
Gyógyulgatsz
ÍGÉREM visszaadom
85 ös úton jövök hazafele... hosszu kocsisor...
gondoltam megelőzöm... kitettem indexet tükörbe benéztem semmi, vissza egyet gáz rácsavar... megyek megyek egyszercsak tök hirtelen index nékül kirántja rám egy fekete audis a kormányt , lementem már teljesen a szemközti sáv padkájára, és akkor állt meg... / jah ekkor már dudáltam rá, meg anyáztam is mint az állat.../10-20 centin mulott csak, hogy nem törölt el... ekkor ugyanígy se index , se semmi visszament a helyére....
kérdezem én: Normális az ilyen
de lényeg , hogy még élek
LX
LX: helyes, köszi
Nem tudom még mi lesz és hogy mit akartatok és nekem is a m.helyemen épp káosz készülődik
De már megbeszéltem LX-el a dolgot
LX
tudod, neki a jövő évi zx10 is tetszik....
Kaptunk egy ilyent:
Bocsánat
Na Mégegyszer
Sziasztok Hondások!
Szeretettel meghívunk benneteket a ...
Az október végére tervezett R6 Klub által szervezett túrára.
Dátuma:
2005. október 22.-e (szombat). Esőnap október 23.-a (vasárnap)
Szóval ne csináljatok más programot! Reméljük jó idő lesz.
Útcél: bakonyi szerpentinek.
A részletekről még később tájékoztatlak benneteket.
A program teljesen nyitott, minden motorost szeretettel várunk :-)
By Gáborinó
R6-Klub
Kérdés hogy áll-e még az ajánlat mert márt szervezödünk és leszünk egypáran az biztos!
Az idöjárást egyeztettük hüvös de száraz idö lesz
Mindent lehet A délelőtti csoportba vagyok regisztrálva, csak holnap derül ki, hogy tudok-e menni vagy nem, de most per pill úgy néz ki hogy nem tudok menni A teljes nevem: Spáh Gábor
Egyébként van egy másik haverom aki be van regisztrálva és ő sem megy, ha kell az ő nevét is megadom