Gyurkesz: Összes eddigi GR megvan (3 rész). Küldj e-mailt aztán megdumáljuk.
GaboR6: Nyugodt túratempó: OK De ha valaki késztetést érez, akkor majd mehetünk egy Győr-Móvár-Győr útvonalat Ghostrider stílusban
Gábor6: kell a lemez, holnap jövö(ün)k! Kissanci: tervezem a 6.-át és a 15.ét is! Megrendeltem a napot, de 6.-ára nemtom hogy mi lesz! Holnap asszonyt hozod, mert az enyém jönne! Legalább ellennének együtt! Ogre: valszeg szar a telepítő, mert elindulás után befagy! Ice: holnap te is jössz?!?!
pajzs! Nyugodtan hívhatsz ám Te is
Üdv itthon Gyurkesz. Remélem emlékezetes volt a nászút Dtom! jaja...elküldtem mindenkinek. Sztm nem hangzik rosszul a dolog.
Mindenki: a túra az TÚRA. utazósebesség 120-130 km/h max! Nincs se versenyzés, se gyorsulgatás kanyarokban, csak szép lájtos csoportos motorozás!
Aki ezt nem tudja betartani, az jobb, ha nem is jön. Sokan leszünk, remélem, úgyhogy kérek mindenkit előre, hogy így tervezzen!
A holnapi klubtalira 19:30-kor találkozunk a Nyugatinál, a pályaudvar körút felöli bejáratánál. A részvétel kötelező, nincs kifogás Kivételesen nem kötelező motorral jönni (hallod Andrew )
Csak beszélek össze-vissza, ne higgy nekem ;) Innentől nem fórumtéma :) Majd ha egyszer összehoz bennünket a sors, mindenre fény derül :)
És ha netán felhívnál, hogy új erőforrásra van szükségetek a cégnél, csak akkor vállalom, ha röviddel utána nem vesztek fel ide is egy Károlykát :))))
euroring: valszeg a csütörtöki Hringet elmossa az eső, ezért én mennék euroringre, de csak holnap! Akkor az idő is jobb lesz!
kissanci: nem ám megint hülye kifogásokkal nem jössz! A műszak csak este 8ig tart! Nincs kifogás!
Amúgy asszont hoz valaki?