Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LX_ZX sajna most másra kel a zsé!

Jövőre visszatérünk rá!

Amúgy minden rendben felköszöntötted az aszonyt?
Pajzs Mester,

a tanktáska nem érdekel? Lusta vagyok hírdetni Inkább engedek az árból

LX
Akkor segíts!
Jó reggelt mindenkinek!

Fel rakok egy német oldalon talált beszélgetést. Ha valaki nem értené majd segítek.

:)
Leszel a pótmamám?
Hátizé, a muter, tudod
Köszönöm szépen Mindenkinek a jókívánságokat.
allveer, vávává, kivel is?
11 fok van!
Mármint hogy nem mentetek? Ilyen szép időben
Sisco:Azt hiszem jól döntöttünk!
Hát igen!RITA se 1 nap alatt teremtette a földet!
kissanci ezért foglaltuk le mind a két napot
Tomi:Ott viszont ne forr az olaj!
Tapasztalatok az előre tervezett programokról.Nem érdemes mert esni fog!
Motoros túra az autópályán? Az én mocim ott fél, nem is járunk oda.
Megkérdezem tudok e szabira menni attól függ!
Pajzs:még mehetünk.Okt.10 ig kell jelentkezni
Sziasztok Klubtagok!
Ami a bakonyi túra útvonalát illeti több elképzelésem is van, majd megbeszéljük.
Egy biztos, kanyarokban nem lesz hiány.
Most elviszem az oldalkocsimat egy nászút jellegű hosszú hétvégére Egerbe, sajnos autóval, ha előkerültem akkor jelentkezem.
Jól hangzik menni kellett volna
Ezt kaptam,de szerintem ezt Ti is megkaptátok:

Szasztok!

A GAU levlistán írta egy skac. Továbbküldöm, hátha érdekel vkit.

"Kedves Lista,

Egy ideje - a chopperlistarol - atolvasok hozzatok. Budapesti szekhellyel,

46 evesen kergetem a Moto Guzzi California Aluminiumomat. Ami miatt most irok egyet ide is:

Egy autos vezetestechnikai treningen (Wenson Vezetestechnika, http://www.wenson.hu) szedtem ossze az alabbi, motoros vezetestechnikai trening otletet.

Tudnivalok:

- Elso lehetoseg oktober 17, hetfo, Euroring (Dabas mellett) . 1. turnus 8:30-13:00; 2. turnus 13:30-18:00.

- Ar 15.000,- Ft, elore fizetve. Ez fedezi a treninget, valamint egy szendvics/kave/udito kombot.

- Reszvetel teljes és rendes motoros felszerelesben, sajat felelossegre, erkezes tele tankkal és lehetoleg minden felesleges dologtol (taska, stb.) mentes geppel. Ossztav kb. 120-130 km

- Jelentkezes az rtoth@mol.hu cimen (nalam), mondjuk oktober 10-ig. (A letszam miatt es a palya berles miatt fontos.)

- Tematika: elmelettel kezdes, majd a gyakorlatok:

- szlalom gyakorlatok kis sebesseggel

- veszfekezes kis sebesseggel

- motoros biztonsag erzetet javito gimnasztika gyakorlatok (a motoron..) kis sebesseggel

- idealis iv ismeret versenypalyan (alapfok) felvezetett formaban kis, kozepes es nagy sebesseggel

- fek nelkuli motorozas versenypalyan kozepes es nagy sebesseggel

- parban motorozas versenypalyan kozepes es nagysebesseggel

- egyeni palya-motorozas, instruktori segitseg mellett, nagysebesseggel Termeszetesen a szunetekben folyamatos ertekeles es konzultalas az instruktorokkal.

- Instruktorok: Alex – 15 ev palya versenyzes Nemetorszagban, szupersport, szuperstock és superbike kategoriakban, 10 ev BMW tesztpilota, tobb ev Metzeler tesztpilota. Marko Istvan – haromszoros magyar bajnok enduro kategoriaban.

Ha ezen tul kerdesetek van, probalok valaszolni ra, vagy majd adok egy telefont a ceghez. Az egeszben semmi erdekeltsegem nincs, igy sem alkudozni, sem mast nem velem kell :))

Szoval: varom az igenyeket, aztan majd latjuk.

Udv:

Roberto"
Dtom: mi is lesz pontosan
Sziasztok!
az október 17 -e vezetéstechnika is érdekes lehetne.
Sziasztok Klub-Tagok!

Az október végére tervezett Klubtali+Klubtúra pontos dátuma:
2005. október 22.-e (szombat). Esőnap október 23.-a (vasárnap)

Szóval ne csináljatok más programot! Reméljük jó idő lesz.

Program: de. 10:00-kor indulnánk Budapestről.
Találkozás és gyülekező 9:30-kor Budaörsi út, az Aral benzinkúton, az M1-M7 kivezetőjénél.
A konvoj indul 10:00-kor irány Győr!
Szerintem végig megyünk az M1-en, majd túrázunk a Bakonyba.
A győri találkára még nincs pontos helyszín, de remélem Ogre vagy Matyi segít. Ugye?

Ottan csekkolunk, ismerkedünk, majd onnan indulás a Bakonyba.

Útvonaltervet nemsokára csinálok, de ha valakinek van ötlete, hogy merre érdemes az legyen kedves, küldje el nekem. (yzfr6@citromal.hu

A túra közben valahol megállunk kajálni, piálni, dumálni. Majd tovább motorozunk, és kb. 17-18:00 óra fele hazaindulunk.

Röviden és tömören ennyi lenne a dolog. Észrevételeket és ötleteket továbbra is várok! Mailen vagy itt.

A program teljesen nyított, minden motorost szeretettel várunk :-)

By Gáborinó