Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dorka:a múltkor odajött hozzánk suzukival egy srác ,mindenkivel lepacsizott,dumáltunk vele majd amikor tovább ment akkor derült ki,hogy senki nem ismerte.Nem gáz.Gyertek nyugodtan.
Ez így van
Szeva Dtom!

Ok, de azért dobj rám holnap egy sms-t plíz, hogy ne felejtsem el
Elhiszem, és köszi az invitálást, ígérni nem tudok semmit, de azért jól esik, hogy nem estetek nekem, hogy mit offolom a topicot...
Dorka járnak Kawasok a klubtalikra hidd el és szeretnek minket R6-osokat
Meg jönnek Hondák Suzukik is néha
Nézd, egy R6 talira nyilván nem fogunk odapofátlankodni, ezért kérdeztem inkább a Citadellás gurulást... Bár megjegyzem, ZX talin sem voltunk még...
Semmi gond csak pajzs nem Pajzs
Sziasztok!

Sisco:Mentek holnap?Ha igen a Berki Zsoltitól el kellene hozni egy kis dobozt amiben a gyári csavarjaimat felejtettem nála.
Köszi a nagylelkűséged, Pajzs...
Szivesen látunk mindenkit (mindegy milyen mocival) a talikon de lehet, hogy Andrew erről más véleményen lenne
Dorka írj csak nyugottan
Szóval nem rivalizálás van, hanem tények.... Értem... Remélem nem baj, hogy bátorkodtam beírni a fennséges R6 klub topicjába...
Itt nincs rivalizálás Yamaha a legjobb, na jó, azért a többi sem rossz
Hát, igen, erre csak annyit mondok, hogy ugye a 636-nak is nagyon magas az utasülése, simán kilátok a párom válla mögött és sokszor másodpercekkel később jövök rá, hogy miért lasstíunk, fékezünk, ilyesmik.. Ebből érzem, hogy nem lenne biztonságos, ha én vezetnék....
rossz hírünk van a kawásoknál
kawasokkot kaptak a legutóbbi találkozáskor
most mennem kell dolgozni, még jövök
bye
Andrew magad mögé ezt te sem mondod komolyan ilyen kamikaze lennél?
Nem híresztel senki semmit... A rivalizálás természetes, csak mivel nem olyan régóta vagyok tagja ennek a fórumnak, nem tudtam, hogy ez mekkora mértéket ölt....
bátorság kell felülni valaki mögé.....
én semmi pénzért nem tennék ilyet, még magam mögé sem ülnék pedíg lenne hely
Ki híresztel rólunk ilyet
Ahogy írtam, én csak szigorúan utas vagyok, azt hiszem, nem rendelkezem olyan reflexekkel, amik szükségesek lennének...
De jó utasnak sem könnyű ám lenni!!! (lehet nevetni!!!)
bocsi ez akart lenni...
Erről szó sincs
Micsoda megtiszteltetés!!! Mitől lettetek ilyen kedvesek, fiúk??? Azt hittem, az R6 klub mármár egy kaszt, ahol megkövezitek a Kawásokat...
Jó, hogy áll
Neküüüüüüüüüüünk????????
Nem én hívtalak meg, az a Sisco volt
Félretéve a viccet akkoris örülnénk nektek hiszen csak így jöhettek rá hogy mit is kellett volna venni. És a párod vezet vagy Magácska a nagy motoros?