Dorka:a múltkor odajött hozzánk suzukival egy srác ,mindenkivel lepacsizott,dumáltunk vele majd amikor tovább ment akkor derült ki,hogy senki nem ismerte.Nem gáz.Gyertek nyugodtan.
Hát, igen, erre csak annyit mondok, hogy ugye a 636-nak is nagyon magas az utasülése, simán kilátok a párom válla mögött és sokszor másodpercekkel később jövök rá, hogy miért lasstíunk, fékezünk, ilyesmik.. Ebből érzem, hogy nem lenne biztonságos, ha én vezetnék....
Nem híresztel senki semmit... A rivalizálás természetes, csak mivel nem olyan régóta vagyok tagja ennek a fórumnak, nem tudtam, hogy ez mekkora mértéket ölt....
Ahogy írtam, én csak szigorúan utas vagyok, azt hiszem, nem rendelkezem olyan reflexekkel, amik szükségesek lennének...
De jó utasnak sem könnyű ám lenni!!! (lehet nevetni!!!)
Neküüüüüüüüüüünk????????
Nem én hívtalak meg, az a Sisco volt
Félretéve a viccet akkoris örülnénk nektek hiszen csak így jöhettek rá hogy mit is kellett volna venni. És a párod vezet vagy Magácska a nagy motoros?
Ok, de azért dobj rám holnap egy sms-t plíz, hogy ne felejtsem el
Meg jönnek Hondák Suzukik is néha
Sisco:Mentek holnap?Ha igen a Berki Zsoltitól el kellene hozni egy kis dobozt amiben a gyári csavarjaimat felejtettem nála.
kawasokkot kaptak a legutóbbi találkozáskor
most mennem kell dolgozni, még jövök
bye
én semmi pénzért nem tennék ilyet, még magam mögé sem ülnék pedíg lenne hely
De jó utasnak sem könnyű ám lenni!!! (lehet nevetni!!!)
Nem én hívtalak meg, az a Sisco volt
Félretéve a viccet akkoris örülnénk nektek hiszen csak így jöhettek rá hogy mit is kellett volna venni. És a párod vezet vagy Magácska a nagy motoros?