Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurkesz szinváltás sikerült remélem szép feketék vattok, és nagyon jól éreztétek magatokat.

Mi a szitu: Hideg Eső
Hello!

Végre itthon! Annyit írtatok, hogy nem tudom elolvasni! Mi újság veletek?!
Házibuli ..

Aztán most szombaton még egy ...
Az egyik mocis haveromnak is most van a szüjjiiinapja
Dtom tudsz beszélni Iceman-nel hogy küldjön már 1 kör smst a holnapi gurulásról!
hol volt a jó buli?
Én is igy szoktam,ha nincs hatos csavar veszek a helyére két 3 ast... ,sőt ha nincs 21 wattos 12 voltos izzó,akkor veszek 24 voltos 10 wattosat.
Most tudtam csak visszajönni.

A németek levelezésének az a lényege, hogy az első srácnak egy anyát 117Nm-l kellene meghúznia. a kérdése a következő volt:
Jó-e az úgy ha először 100Nm-l meghúzza utána pedig még 17-l.
Erre jöttek a válaszok, hogy gondolja át mégegyszer.
A harmadik srác javasolta neki, hogy ha egy 8-s furatot akar készíteni akkor először furjon egy 3-st utána pedig egy 5-st.
Ad mégy egy tippet: furjon inkább két 4-st.
Ki jönne még?
illetve 10-11
"0 -11 körűl kéne talizni a Hősőkön és úgy 4-5 körűl haza is érnénk.Utána mehetne az ivászat
De De menjünk menjünk sokan sokan! ! !
Holnap állítólag jó idő lesz.Nem gurulunk valamerre?Egy kis Mátrázás?
Jól hangzik ez a szombati kis ivászat
Lehet de egy kicsit bánom Majd jövőre
szép az élet

LX
Szia
Hatalmasat buliztam az este.. aludtam 1 órát... és nemsokára megyek melózni
megnyugodtam
amúgy szia

LX
LX: tőlem nem kapsz semmit
Nem kell félned
úgy nézek ki mint aki ezért lógatja az orrát??

LX
LX_ZX ez van

fel a fejjel
Kawagirl-t köszöntöttem meg, és ezért az ex lovagja lefikázott na majd ezért is kapok mindkettőtől... szép az élet

LX
csevegés pletyka stb. 4571] hozzászólásod de ezek szerint nem jól olvastam v.mit.
az volt basszus.... de megérte!!! de nem azért adom el, hanem azért mert nem kell sajnos, és mert csak a helyet foglalja....

LX
te tudsz valamit ami én nem... a feleségemről....miért kellett volna megköszöntenem

LX
LX_ZX:

Na elég a kupeckedésből, már itt is kezded? Drága volt Brno, mi? :D