Nem is kúrálhatok most néhány napig mert felszakad az összevarrt ínyem (még le sem hajolhatok)... gondolhatod hogy kivagyok . Inni sem tudok és enni sem, bár már épp azon gondolkodom hogy lehetne pépesíteni egy fél disznót mert már 2 napja nem ettem húst csak leves, krumplipüré meg tejbegríz. Rohadék bölcsességfog.
Hi mindenkinek!
Leszögezném valszeg a mai buliból kimaradok mert a tegnapi fogorvos óta csúnyán be van dagadva az arcom és csak pépeset tudok enni . Valószínűleg a sörözés sem tenne jót, ezért itthon kúrálom magam.
Mi az hogy! Hát a moci az már baromira hiányzott! Ráadásul a motogp-t sem láttam, úgyhogy azért már idelye volt hazajönni! Csak ez a szutyi idő ne lenne!
Elküldöm mailbe a jelszavam ,jó
Egyébként hogy teccik
Ha nem venné észre motorversenyen vett részt, nem jótékonysági bálon!
Ki jön este?
JUPPI
Szép volt Talma
Mekkora volt a befutó, atya gatya
Mindjárt indul a 125 Hajrá Talma
Leszögezném valszeg a mai buliból kimaradok mert a tegnapi fogorvos óta csúnyán be van dagadva az arcom és csak pépeset tudok enni . Valószínűleg a sörözés sem tenne jót, ezért itthon kúrálom magam.
Mi az hogy! Hát a moci az már baromira hiányzott! Ráadásul a motogp-t sem láttam, úgyhogy azért már idelye volt hazajönni! Csak ez a szutyi idő ne lenne!
remélem joltelt a nászút:) de lefogadom hogy az R6 hianyzott már azert jöttél vissza