Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet nem is tudsz feltölteni addig míg a freeweben van a cucc
Oksi! Zozot hívtam, de nem veszi fel! Amúgy jó lett, csak nem tudom feltölteni a képeket!
Lépj addig be az ennyimmel

Elküldöm mailbe a jelszavam ,jó
ebben csak zozo mester tud intézkedni

Egyébként hogy teccik
Beregisztráltam az R6 oldalra, de nem kaptam jelszót! Elnök úr! Intézzen legyen szíves valamit!
Így van Testvér
Ja, egy kis kecseg!
Ha nem venné észre motorversenyen vett részt, nem jótékonysági bálon!
Este aki jön eddig, amit tudok: Én, Gyurkesz és Kedvese, pajzs, Sisco, mzs/x, Dtom?, zozo?, ...
Kalio megérdemelte kapja b. ! Nem tud veszíteni, kecseg
köszi mindenkinek !
Andrew: köszi és jobbulást!
Ki jön este?
Talma leiskolázott mindenkit, de legfőképp Kaliót!!!
Jobbulást Andrew

JUPPI

Szép volt Talma

Mekkora volt a befutó, atya gatya
Nem is kúrálhatok most néhány napig mert felszakad az összevarrt ínyem (még le sem hajolhatok)... gondolhatod hogy kivagyok . Inni sem tudok és enni sem, bár már épp azon gondolkodom hogy lehetne pépesíteni egy fél disznót mert már 2 napja nem ettem húst csak leves, krumplipüré meg tejbegríz. Rohadék bölcsességfog.
Egyébként ne csináljátok már Gyertek!!! este.
Név, ritka, (limit series) tele van spéci cuccal alapból
Te nem magadat kúrálod Andrew hanem téged kúrál majd valaki TE
Addígis elmagyarázhatná valaki hogy mitől kerül egy Bimota DB5 7.500.000.- Ft-ba
Ja, amúgy üdv újra itthon Gyurkesz!
Hellótok

Mindjárt indul a 125 Hajrá Talma
Hi mindenkinek!
Leszögezném valszeg a mai buliból kimaradok mert a tegnapi fogorvos óta csúnyán be van dagadva az arcom és csak pépeset tudok enni . Valószínűleg a sörözés sem tenne jót, ezért itthon kúrálom magam.
Szia Csaszii!

Mi az hogy! Hát a moci az már baromira hiányzott! Ráadásul a motogp-t sem láttam, úgyhogy azért már idelye volt hazajönni! Csak ez a szutyi idő ne lenne!
szia Gyurkesz!

remélem joltelt a nászút:) de lefogadom hogy az R6 hianyzott már azert jöttél vissza
Vasrnap sztorno, valami zártkörű szutyi van!