Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tessék?
jéééé téged is látni? Yamahások gyöngye!!!!

LX
Gábor?????

meghibbant,,,,,,, kedves?

A lebaszásom azoknak szólt akik mondták, hogy jönnek és mégsem dugták oda képüket Mert ráadáésul ment a nagy szervezés, hogy ne a Hősök tere legyen, hanem az étterem E-helyett ott fagyoskodtunk a Dtom-al.

Az természetes, hogy nem mindenki ér rá, de aki mondja, hogy jön és mégse tud jönni, az legalább írjon fel a fórumra (még előtte), hogy nem jön vagy küldjön egy kib@szott sms-t.

Reméljük ez a továbbiakban így lesz. És részemről a téma lezárva!
én nem fikáztam. Azért kérdeztem csak meg, mert lehet hogy így volt írva, és a komment után javították ki. erre lettem volna kíváncsi hogy így történt-e.
Teeee, matek zseni

LX
Ezek a zöldségesek mind fikáznak. Lehet azért ilyen zöldek, a sok fikától!
nem szabályoz le!
Danny,

ezt mire írtad a híreknél :

... leszabájozna... bravó.

LX
Hát szabadidőből nincs túl sok nekem se, de megoldjuk vhogy.
Csak kibírja vhogy... Meg aztán a hétvégéi munkáért szabadnap jár.
Te Sisco, szerda óta folyamatosan hívsz...
Iceman már megint nem melózol mi lsz így a T-M****-al nélküled
Tavasznál hamarabb biztosan nem jutok fel találkozóra , de szervezhetnétek egyszer egy gurulást erre. Nem a polón lenne a hangsúly, inkább jó lenne ha személyesen is tudnánk megint találkozni .
yani! Vmelyik nap a kezembe akadt a pólód és tökre elszégyeltem magam, hogy még mindíg nálam van. Hogy juttathatnám vissza neked?
A motor egy Yamaha kereskedésben van. Az eladó srác jó ismerős, ő ajánlotta a motort.
Mondta is hogy erősen csattog, ma nézi meg a szerelő.
Minket csak az zavar, hogy ha valóban 16E kilóméter van benne akkor miért csattog ennyire.
Szia Yani! Bár nekem nem R6-om van, de az R1-ből kiindulva két dolog biztos: "gyárilag" jár a szelephang hozzá, bal oldalon lehet hallani főleg, a hengerfej miatt.
Az első szelepállítás 42 ezernél volt esedékes, az R6 is akörül lehet.
Guruljatok el a motorral egy Yamaha szervízbe, ott fülre megmondják hogy okés vagy sem.
Jó reggelt mindenkinek!

Elkelne egy kis segítség.
Van egy barátom aki szeretne motort venni. Találtunk is egy kesvező árú 2002-es R6-t
16000km-l. A motor nagyon szép állapotban van, de főleg melegen csattognak a szelepek.
a kérdésem az lenne, hogy ennyi km-l egyáltalán kell-e már szelepet állítani vagy több lehet a motorban?
Előre is köszönöm!
Jó reggelet emberek!

Tudom, én sem voltam jelen tegnap de sajnos halaszthatatlan dolog jött közbe.
Jó reggelt mindenkinek!

Én nem jöttem, de szánom bánom bűnömet - sajnos munka volt
Csaszii: honnan tudtad egyébként csinálni nehéz, vagyél inkább
IMET-nél 900-1200 körül van, ha jól emlékszem

Ennyit megér, nem
JA! És ha azt mondjátok, hogy jöttök, akkor úgyan már küldjetek egy szájbabastott sms-t, hogy nem jöttök, hogy feleslegesen ne fagyoskodjunk este.

Ennyi!
Gabor6

a hátsó nec háló az asszony bukósisak tartója? nagyon eredeti és tetszik, ilyet hogyan lehetne aplikálni? van valami ötleted?
Azért nem vagytok semmik emberek Szomorú vagyok

Rekordot döntöttünk létszámban 2 fő (Én & Dtom)

Nem is tudom lehet hogy ez így nem lesz jó

Képzeletben segbe rúgtam mindenkit aki nem jött
Hi mindenki. Zozo: Tegnap regisztráltam magam az oldalon és még nem kaptam jelszót
Megyek, de nemtudok sokáig maradni.