Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iceman:
Csak néhány üzenettel lejjebb kellett volna olvasnod.
Ki?
...csak 10 ember volt férfi a talpán...

...már ha nem voltak nyuszik.

Mondom, hogy érvényesülési kényszere van a csávónak. Azt hiszi, kurva nagyot alakított, mert nem maradt le. Kanyarban meg úgy húzta a féket, mint szarás után a vécéláncot :)
Khm!!
"...csak 10 ember volt férfi a talpán..."
meg:
"...már ha nem voltak nyuszik.".
Nem kéne ekkora arccal beszélni és fikázni csak mert visszafordultak, nekik is megvolt a km aznapra.
Ha már férfiaskodás: nem 600 km-től lesz valaki férfi egy "kanyarvadász túrán", meg nem is attól, ha elöl megy lehagyva a "lassúakat", hogy megmutassa nekik (az egyenesben, aztán a kanyarban úgy motorozzák körbe egy 80-100 kg-al nehezebb túramotorral, hogy könny szökik az ember szemébe..), egy túra arra való, hogy az ember elfoglalja a helyét a sorban a tudásának és/vagy kedvének megfelelelően, de nem akadályozva a másikat. Egy túrának van vezetője is, jelen esetben Túró volt az. Nem egészen világos, hogy amikor félreállt egy benzinkútra napellenzőt fabrikálni a sisakjába (amit a csoport egy része nem tudott/látott), akkor mitől támadt fel az élen haladókban a "fiatal versenyző" szelleme és kezdtek el 130 helyett 200-as tempóval haladni - természetesen az egyenesekben. Volt, aki a kanyarban megelőzését nehezményezte, mert szeretett volna épségben hazaérni, de pl. a 200 körüli tempó nem aggasztotta.
Persze akinek a túra az tulajdonképp egy verseny, amiben az igazi férfi az, aki nyer és elöl marad...

Csaszi köszöni biztos, hogy megemlítetted, de a magam részéről úgy gondolom, hogy szíve joga csak _neki_ lett volna erről említést tenni. Amúgy nagyon frankón helytállt, a gépén se tűnt fel a malőr míg nem szólt. (Csaszikán, fasza srác vagy, ekkora rutinnal és zsírúj gumikkal (még "szőrös") nagyon jól nyomtad! )
A Kawasaki túráról, csak a tisztánlátás végett.
igencsak fogtam egy soderágyat.eccerüen nem teccik a rensportot megbizhatóbbnak találtam az én tempommal ez van.ki jönne holnap??mert ugy fest én egyedül leszek.
hát amilyet estem elmeletileg fajnia kellene meg a motornak törnie de valami oknal fogva senekm nemlett semmi bajom (még földes sem lettem) se a motornak nemlett semi baja viszont földeslett de mait nemertek hogy hogyhogy senkinek semmi baja....annal nagyobb volt a bukfenc:) isten keze megmentett
Az idővel biztos nem lesz gond, jó időt mondtak
A gumival meg vigyázz, csak óvatosan
Hi!ugy fest én holnap 4 után kint leszek az eringen.csak olyan legyen az idő mint ma!viszont szivesen elcserélném valakivel a racetec hátsómat valami kevésbé hegyes gumára!csak a multhéten raktam fel a ring előtt de nem igazán jött be
Sajnálom de ugye semmi komoly
kb 2-30 al mentem (inkabb 20al) és az eleje megindult kifele a kanyarból, mert egy kis murva volt felvíve az útra sajnos. azon csuszott meg és már ment is be az arokba
FaintyGirl: Szia Gábor vagyok ... Pesti ... dolgozok ... és bár csak unnám magam, hogy tudjak motorozni
kissanci: kikérem magamnak, én profi amatőr fotos vagyok
mexx27: nem tudok róla hogy ki megy de én nemtok
Andrew: de ugye nem lett senkinek baja Sajnálom srácok
Csaszii az új verda, jajaj Minek volt köszönhető az esés
Azért biztos nagyon fasza volt és jó időtök is volt. Milyenek az utak Jó kis kanyargósra vitt titeket túró
huppanbukkant aztan mar fekudtem is
Szia Edit Mohácsról aki gimibe jár és nagyon unatkozik, az e-mail címem Frimmel.Andras@tvnetwork.hu ide lehet képet küldeni, de mint említettem feltölthetnéd a reglapodra is és akkor mindenki örülhetne neki

többiek: a túra nagyon jó volt, most értem haza küön köszönet túrónak ert profin meg volt tervezve, igaz az egész bagázsból (30an mentünk) csak 10 ember volt férfi a talpán hogy az egészet végigcsinálja (pajzs és jómagam képviseltük az R6 klubot) és ne forduljon vissza a felénél. 2en sajnos eldobták a gépet (Gsx-r 1000, valamint Csaszii akinek hála isten semmi baja nem lett csak kicsit megkarcolódott az idoma). A túra össz. 589,6km volt nekem, a többiek is ekörüli mérhettek már ha nem voltak nyuszik. Mégegyszer köszönet, fasza volt!

Túró: remélem rax fel nekünk képeket ide ...
zozi:én a klubtalálkozon készült lelkes amatőr"fotós" képeimre gondoltam.

Fotós-Gáborinó
szép jo napot mindenkinek!szia Gábor,holnapj jötök az euroringre vagy tudsz valakiröl aki jön az eringre?
Szia,Editnek hívnak...Mohácsi vagyok...gimibe járok....és nan unom magam...

Ezt most mire mondod

Egyébként Te ki vagy
de kedves vagy....
A francba, nekünk is a Hősökre kellett volna menni, nembaj ezútán így lesz, amíg még lehet motorozni
Akik mentek túrázni túró-ékkel azoknak jó utat és balesetmentes hazatérést

Este várjuk a beszámolót, ha már nem tudtam elmenni
mzs/x Drága: nem hibbantam meg, de Te se voltál talin