Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andrewboy:
:)
Télleg? Pedig izé, azt hittem úgy írják ezt is, mint például azt, hogy kormánynyak. Van néhány szó, amit nem tudok. De már ezt is tudom, ez jó.
Legalább elővetted a szótárt, az is valami ;) én is szoktam időnként.
de miért????? először jól írta és utána javította ki rosszra

ne vegyetek már mindent rosszindulatnak amit írok

allveer-rel nincs harag ugyebár?!?! (oszlasd el a hitetlenkedők kételyeit)
Andrew nem hiszem hogy nem bírod ki
helyesen: ésszerűségi ;)

a többivel egyetértek!
észszerűségi
túró:
;)

Ha nem lennék kissé balfasz és ismerném Szlovákiát, az első alkalomhoz hasonlóan most is mentem volna elöl. Térképismereti leckéket fogok venni és legközelebb bevállalom a dolgot, ismeretlen helyre is.

Szegény kanyarok védelmében csak annyit, hogy ha nem lépjük át a sokat emlegetett 110-es ésszerűségi határt, kanyarban nem kell a leglassabbhoz igazodni. Szépen előremennek - automatikusan előrekerülnek - a gyorsabban kanyarodók és mivel nem gyorsítanak 110 fölé egyenesben sem, a lassan kanyarodók pillanatok alatt utolérik őket a kritikus szakaszok után, mert rövid időre gyorsabban menni a szétszakadás megelőzése érdekében ilyen esetben egyenesen kívánatos. De mekkora megnyugtató érzés már az mindenki számára, hogy "nem kell sietni, mert úgyis hamar utolérem őket"?

Útvonaltervezésileg meg majd előtte jól meghívjuk egymást két sörre és úgy rajzoljuk meg a vonalat, hogy főúton a lehető legkevesebbet kelljen menni, mert egyenesen menni normális túratempóban tényleg nem egy leányálom, hanem szükség.
Andrew mindig csak a játék
túró: ami igaz az igaz

Gábor6: valami komolyabb gurulás szóba jöhet ha még idén kész lesz a bukóm...

LX: MGP3 ... kellene de nagyoooon !!!!!!!!
A yamaha gyárt hószánokat is.
túró köszönjük a bölcseletet sztem. mindenki evonta a megfewleő következtetéseket

Várjuk a köv. túrát
Csütörtökre szar időt mondanak Mi lesz a klubtalival, ha esik

El kell kezdeni megint a süs fel nap táncot, igaz
Jól beszélsz túró

A next guruláson remélem többen is tudunk menni
bocs, hogy most, de most tudok. s mivel jöttetek (aminek örrültem), ide is beteszem amit gondolok.

Túra!

Nem szeretném újra felborzolni az itt kialakult kedélyeket, s bocs, ha kicsit hosszú leszek, de így több nap, s kis agyalás után úgy gondolom tiszta fejjel, mint szervező foglalom össze a látottakat – olvasottakat.

Elolvastam, visszamenőleg amiket írtatok, „friss” ropogós élményekkel.
Megmondom Őszintén, kicsit elszomorít. Feleslegesnek érzem ezt a ki szúr be kinek, ki mit tart veszélyesnek, s éppen akkor ott.

Ahogy én látom!
1., Hibáztam abban, hogy egy 500 Km-es túrát szerveztem. Mivel nem ismerek minden résztvevőt, nem tudom ki mennyit, hogyan megy, nem alapozhattam volna a saját tapasztalatomra, hogy 500 km-t lazán lehet menni. Be kell látnom, hogy ilyen vegyes csapattal ennyi időt szánva rá, nem lehet 500 km-t menni – nyugodtan, stabilan – korán sötétedik…

2., Hibáztam abban, hogy nem szabad, nem lehet a túrán „magukra hagyni” az embereket, fél órára. Biztos vagyok abban, hogy ha Hnusta-nál tankolás után simán indulunk tovább, akkor mindenki marad, s végigjön a túrán. Ettől függetlenül továbbra is tartom az első pontban írtakat!

3., Ésszel menés. Ezekre, a szavakra alapozva nem mentem gyorsan. Én nem éreztem gyorsnak, viszont itt megint hiba, mert nem az én szempontom szerint kellett volna figyelembe venni a sebességet.

4., Alveertnek teljes mértékben igaza van abban, hogy nem mondhatom azt, mint túravezető, hogy a kanyargós részen mindenki menjen a saját korlátai – határai között. Nem! Jóval az alatt kell menni!! Ez mindenkire igaz. Ergo, nekem kellett volna lassabban mennem. Tehát a tükör felszerelése igencsak javallott!! Egy lukat kell hozzá fúrnom a motorra. Megteszem a következőre!

5., a Túra szabályairól igenis kell ejteni pár szót a következőkben. Mekkora követési távolság, milyen tempó, ha valaki jobban lemarad, megvan rá az oka, nem kell szurka ide oda…. nehéz ügy azt lássuk be, de beszéljünk róla a következőn, illetve jelezze ki mi mit merre.

6., a határnál a csapat végéhez odamentem s kérdeztem, hogy milyen, szétesik nagyon a csapat vagy sem. Pozitív válasz jött. Nem érzem hogy Szlovákiában más tempót, más stílusban mentem volna, így nem értem a gyors volt felhangokat. Fenti 3-as pont miatt, kis kettősség van bennem…

7., emberek motorozási stílusáról megvan a véleményem, megtartom magamnak.

8., Talán ezt érzem a legfontosabbnak. Tolerancia! Nem szeretném ezt magyarázni. Csak annyit mondanék, hogy többre van szükség, amikor ismeretlen emberekkel motorozunk együtt! Sokkal többre.

9., előző pontból adódik is, hogy a nyuszi, meg ember meg ilyen olyan megjegyzésekre semmi szükség. Véleményt lehet formálni, talán kell is, de fontosabb, ha tapasztalat s megfelelő infó alapján tesszük azt.

10., öszefoglalva:
Tükör túrónak :o)
Stabilabb tempó
Embereket nem magukra hagyni
Kanyargó részeken kifejezetten a leglassabb ember tempója a tempó – mert Túra van!

S amit én szeretnék kérni a legközelebb túrára: több tolerancia és türelem a másik felé!

Mindezek ellenére jól éreztem magam. Tény, hogy néha bekattan az agyam, s egy egy kanyart szeretek meghúzni… bocs.
Nagyon köszönöm a résztvevőknek, hogy eljöttek.
Sajnálom Csaszi és Gyuri malőrjét.
Még most amíg van egy kis napsütés szeretnék szervezni egyet. Rövidebbet! :o) számítok rátok!

képeket nem cináltam, így kérem küldjetek el párat aki készített!!!
attilakawa@freemail.hu
köszönöm
mondom, kattints a nevemre, meg itt a többség nevére és ott van kép, ahol megsasolhatod a kipuffokat.

Menny fel a shox.hu-ra, a corsaro.hu-ra, a motorrad.hu-ra, akrapovic.com-ra, leovincie.com-ra, karasna.hu-ra stb.

Remélem jól írtam őkat
Értem de nem nekem lesz mert én csak 15 vok nekem kis cbr-em lesz
Ja gondoltam de valami kép????
Az akra szimpi
Amugy Arrow nwm?
kattints a nevemre és megnézheted az én leo vinci karbon race dobom
neten rengeteg kép van árakkal, néz körül, melyik szimpatikus és melyiket engedheted meg magadnak. Vannak jó magyar dobok is a márkás dobok árának feléért és azok is jók
skyyyy: van miből válogatni akra, yoshi, leo vinci, termignoni, ... stb
R6 for ever!!!!
Ezekre a gépekre mien kipufokat raktok fel? (kivancsi lennék képekre is)
Tesom iet szeretne.!
GABOR6 O.K. törjük a fejünket
LX: ja és mégegyszer köszi
LX: ha tudod írd már fel mikor jön a futár, hogy tudjam, köszi
Oké akkor írjátok fel, mert nekem nincs sok időm most

A kör mail-t csak este tudom küldeni
Addig is a megvitatandó napirendi pontokat az R6 oldalra irogassuk szerintem