Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az utcámhoz nyúlhatnál mondjuk úgy 3000m3 JÓ!
Itt menden van, ha akarod kiöntelek betonból
gabor köv meló az atlanti fal?
Simán
Bebetonozzuk a 9. kert
Andrew mintha nem ismernél, mindenre van válasz
Andrew lehet űberelni
ja, és mert ma nincs itt pajzsné ezért nekem kell szólnom

pajzs: helyesen így : fejemben
motorok+csajok 2545

utállak pajzs, miért kell mindent szó szerint venni
Betonozás
Atombunkert építetek, hogy ennyi beton kell
Jó étvágyat
Na mentem ebédelni, mert itt a beton már megint nem lesz ebéd
A fórumra gondoltam
gabor kinyitottad aszemed tuti? vagy ég a villany?:) lehet ott a gond:)
mondjuk az idomok lecssrélése eből a szempotnból is egy találó dolog ha veszel egy motort és az x színű, leszerelve az idomokat barmilyen tetszőleges fnyezést választhatsz az utángyártott idomokra. ötletes. kiváncsian várom milyen lesz:) ahogy így sugallod, nagyon szép lesz:) én maradok még a zöldnél:)

de az tuti, hogy a bukósisakom mindig ilyen színü lesz akkor is ha mar masikat veszek, mert ez öreg lesz lefényeztetem ilyenre mint ez ami mostvan. nagyon tetszik ez a sárga kék fekete. airbrush muhelynél fényeznek tuti:) mi autot is csinaltattunk ott:)
Helótok

Csak nézek, csak nézek, de nem látok semmit
Csaszii majd v. mi egyedi lesz már félig kész a felyemben de csak jövőre lesz publikus!
gondolom sárgára fogod lefujatni:)

amugy igy erdekesen nez k ia géped mert senkisem mondana meg rola hogy egy Brutál sportgépen ülsz éppen (kiveve persze a szakavatottakat)
Csaszii még nincs lefújva a pályaidom de majd jövőre tuti lesz.
Amúgy meg ha netalántán van v.mi gikszer akkor csak 100e bukok, eredetivel meg 7-800 között lenne az új
ahogy tegnap pár perc alatt láttam te eléggé érzed a gépet:) azert is lepődte memg!

de miert nem akokr a gyári idomokat hasznalod? félted a gépet? pedig sárgában baromi jol mutat az R6os:)
Csaszii neeem hála istennek még nem estem de már volt olyan hogy majdnem
nemtudtam hogy te faragtál már rá ilyesmivel.... meg azt sem hogy a miert a pályaidom van fen na gépeden...ezek szerint Te elestél valahol? ne mvoltak ilyen iranyu informacioim! hát elmegyek a karasnába (broáf) ahol vettem a sisakot s nezek hozza valami plexit.
Csaszii én már besz..tam szóval te tudod csak egy ötlet volt
na jólvan jólvan enniyreérdemes lenne lecserélni? hát üsse kő:) de akkor napaplra feketét teszem fel, mert a napfényben megmég anniytsem latok mint sötétben:) kék a zsemem s elavitja an ap. meg szemuveges vagyok:)
Jól mondtad "ugytunik"