Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jól van naplopók mi ez itt megint
szia pajzsné!

valamiről lemaradtam, vagy már nincs szükség a Brno-i GP futamra?
szió!

oh igen, néha elfelejtem, h milyen fontos ember is ő.............
Üdv pajzsné!

Lehet megint értekezletezik...
az uram feltünően csendes........
szia
Igen mert velem volt 1x a Pringen akkor ment kb 8 kör utána nem tudot menni többet majd a hringen volt a déli csoportban kb 10 kör erejéig
Sziasztok!
Hát most 30.000.- ért lenne 120/190es de hátul persze már szét van aszva a széle... Télleg csak annyi van benne? Akkor akár meg is vehetem ezt!
Komolyan érdekel, rákérdezzek tőle?
Hát ha abba a 16.000 Ft-ba még beleférne egy csizma is akkor qrva boldog lennék
Andrew egyik se rosz ár!
Attól függ mennyit akarsz rá áldozni
Egyik haverom eladja a michelin pilot race gumiait, alig használt (max 10-15 kör), nincs lestrapálva (120/70 és 180/55 ös) 40e Ft-ért. de ezt megkapod a majer guminál érden 56e Ft-ért bruttóban újonnan is
Hát szomorú volt a hétvége kollega!
Pénteken felrakták a kormánystabilizátort, de egész hétvégén nem tudtam motorozni. Új slicket mennyiért lehet venni nem tudod? Múlt csütörötökön meggyőzött a Gyurkesz hogy jöjjek páylázni és azt nem evvel a xar utcai gumival akarom, hanem néznék hozzá vmi rendeset de csak oldalt lestrapáltakat kapok 30-ért párban. Meg vmi 41-es csizma is kéne jó árban...
tud vki vmit?
Srácok milyen volt a hétvége?
Szeva spyke!

Üdv újra itthon Csütörtökön gyere a talira
Halli! Szép jó reggelt és üdv a régi és az új klubtagoknak!!!
Végre hazaértem és talán ha minden jól alakul most már nem kell olaszba melózni és a jövő nyáron már én is részt tudok lenni a legtöbb pályanapon veletek
Nem is lehet elolvasni mi történt veletek olyan, sokat irtatok a nyáron de, remélem mindenki, megvan és nem törtétek a gépeket és magatokat
Remélem a csütörtöki talira már én is el tudok menni addig is Ciao….
Jó reggelt mindenki!
Jó reggelt!
Jó reggelt mindenkinek !

Csaszii: szarrázás a shell kúton?
Jó reggelt mindenkinek!

Teljesen igazad van Gyurkesz.
Soha nem tudtam megérteni azt, hogy ha egy bűnözövel keményen bánnak, akkor rögtön akadnak emberek akik az "emberi jogait " kezdik emlegetni. Persze az áldozat jogairól soha nem beszélnek. Mindenki olyan bánásmódot érdemel ahogyan addig viselkedett. Szerintem ez a normális.
én nem, és pép motoroztam:) szarrazas volt s egy Shell kut alatt huztam meg magam:9 egyik haverommal akin csak egy pulover volt:)
Helótok

Most értem haza a Balcsiról Jó kis vihar volt arra, de ahogy hallom ti se úsztátok meg szárazon

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt és épségben hazaért

Holnap kora reggel munka

Jóccakát
Gyurkesz

ezt szépen megmondtad teljesen egyetértek veled. nem igazan tudom mivel kiegésziteni, jol beszelsz pajtas.

az este meg amit leirtal nekem természetesnek tűnik hogy a kézigranatos ficko golyotkap a fejebe s a gyerekek kijönnek élve! ez az élet rendje, ez egy tök normális elfogadott lépés volt...ennyi. minden ember megmenekult és most 30 csalad boldog. s kitudja meg hany ember....a tuszejtő meg ugy jart ahogy jarnia kellett.