Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor gondold el énmeg a fekete bukóplexivel járkálok:) de érdekes nekem ugytunik én látok vele este:)
8,00 körül bár a végén már semmit nem láttunk de bevállalós volt
jo volt a tura tegnap pajzs? kar hogy nementem vegul:( madj ledgközelebb.... mikorra ertetek vissza?
Na mi ez a pangás klubtakog
joreggelt:)
itt meg az eső kísért, ebből ma nekem ugylatszik nemelsz motorozas, mert sajnosss mindjart szépen jön a tájfun:)
Meglátjuk
Sisco 11913
Örs
Én tudok egyet az Őrstől nem messze
Andrew Dunakesz 2/A mellett 3000 agy pár szerelve centírozva.

Ja és Motorok+Csajok Andrew már megint nagy szád volt....
Tegnapi problémám tovább kisért. Mondjatok egy helyet a 14. vagy 16. ker környékén ahol motorgumit cserélnek gyorsan és olcsón.
Sisco: mindjárt hívlak
Sisco csüt klubtalin csak motorral jöhetsz nincs kifogás O.K.
Szeva főnök!
Hi
A köszönés szokás szerint a tegnapira válasz után:

Jó reggelt yama-sakisok!
Dani, adhatok neked igazat, ha szeretnéd "mert nem húzhatta rendesen, ha egymás mellett mentek", de nem adok, mert akár koppig is húzhatta. Mindegy, a téma eredetileg az volt, hogy érhet meglepetés. Ahogyan érte az SV-s haverodat, pedig csak egy sztrítrészing dévu volt...

Hungaroring gyorsulási időeredményeiből a best:
FARKAS ISTVÁN - AUDI - 00:07:280 sec - 159 km/h
KASZA GYÖRGY - motormárka nincs - 00:06:491 - 187 km/h
Jónéhány motoros eredmény múlta alul az audisét (de egy Lamborghini is.. :) ). Ez a 0,789sec meg nem épp nagy difi.

Amúgy meg nem flame akart lenni, számomra az első utcai motor megvételekor értelmét vesztette az összes technikai adat. Én a dévús gyereknek is örömet szereznék, ha épp nem volna sürgős dolgom, mert megpörgetném a gépet a zöld előtt kicsit, aztán elindulnék kimért, öreguras tempóban (a"la anno VFR-es, most Bandit-es cimbi). Nem rendelkezem bizonyítási kényszerrel, csak saját magam felé (időnként).
Szeva mester!
Jó reggelt!

Andrewboy kocsival jöttem de nincsen nálam. Hívj fel és megbeszéljük, hogy mi legyen
Jó reggelt mindenki!
Sisco: köszi a tárolást, ma elönnék minden cuccért, munkába kocsival mentél? Oda tudok jönni?

pajzs: neked is köszi a segítséget
Érezni benne egy kis iróniát?
hehe
mindenesetre komoly volt a túra!
Kösz a segítséget
Na mentem mert elkések
Már megint
Helótok

Iceman: ebben érezni egy kis iróniát Egyedül voltál
mármint milyen volt a túra?