Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi all.
Öcsi én is megyek csütörtökön, majd kérdeznék ezt-azt, ha szabad Pajzsné: Mi névrokonok vagyunk ám, csak szólok .
Sisco: add már ide a lemezt, és mutass egy servert, ahol fel tudok másolt lemnezzel is menni!!!
s mikor lesz a személyesen lanba kötve?:) multkorvolt olyanis asszem:) vagy ez lesz az?:) na majd holnap megtargyaljuk s igyekszem megjelenni:)

most mentem csaóó...és jo jatekot:) Good Luck, Have Fun:)
a ma kivetelevel minden nap jó, most megyek csajozni:) muszaly neha azt is. lehet hogy elviszem a csajt billiardozni, vagy csocsózni:)
Elvileg ma is lesz BF2 de még KING_ANDREW nem jelentkezett. Adj vmi elérhetőséget, hogy tudjunk szólni ha van vmi.
mikor lesz következő hálózatban játszás? majd menek énis, mint aki nemtud de szeretne:) mar megvan a BF2.
Hi!

Látom termeltetek rendesen!
Andrew: már fent van a fém fékcső!
Spyke: üdv itthon, mivel én pont csütörtökön utazom, mi csak októberben találkozunk! Gyere majd Hringre!
öcsiR6, LX: én sajna az elöbb írtak miatt nem tudok menni, de októberben lessz Hring!
Igen a BF2-ben rettegett név
öcsir6 a deknivédőkkel mizú

ez ám a lábbeli... látom irígykedsz hogy Yamahás nincs

LX
További kellemes napot mindenki!

Megyek tanulni!
Ja és LX: itt egy kép just for you !
pajzs: ki akarod húzni a gyufát yoshikám??? nehogy belesüljön a csöved...
LX: Akkor alfa találkozón majd megnyomjuk ...
Jólvan, mindegy mivel jössz, azért szeretettel várunk! Pályanapra jövök még idén, mint azt az előbb jeleztem, bár ez lesz az 1. ezért csak 2:20 körüli időre számítok
de látom te is érzed hogy ez nagy "hülyeség" mert te is nevetsz rajta....

LX
Andrew vele mocival max. pályán fogsz talizni de mivel motorozni még nem tudsz majd talán jövőre taliztok v. jővő után
Andrewboy,

köszi az invitálást tudom hogy nem vagytok olyanok. Én spec. tök jól éreztem magam legutóbb. Mocival sajnos nem fogsz kint látni mert - sajnálatos okok miatt - nem motorozok közúton egy métert sem. De azért majd autóval kinézek

LX
LX: mi télleg nem vagyunk olyanok !
sőt, jó lenne ha megint kitolnád a zőőőőőd seggedet a talira csütörtökön - immáron motorral
hhuuuuuhhhh, még szerencse hogy én négyes vagyok

LX
Meg különben is, Yamaha nincs kawazöldben és ezért nem menne a következő motorjához.
azé" me" az nincs, meg a fekete jobban teccccik

LX
Gyertek megyünk együtt pár jó kört.Én se leszek gyors mert egy uj stok R1-et kell álogatnom.
LX_ZX mi nem vagyunk olyanok mint egyesek!
na mivan má", diszkrimináltok?

LX
LX: Akkor hívhatunk csizmáskandúrnak ezentúl ?
és különben is ... mé nem zőőőőőőőőőőőőőd ?????

Andrew