Andrew Én még mindig ott tartok hogy tanulj meg először motorozni Jó.
Meg mondjuk kéne egy rendes ruha csuka gerincprotektor pályaidom pályagumi pályanapok aztán kölsd a pénzed ilyenekre, de nem akarok beleszólni a dolgodba te tudod mi a fontos
Erről mi a véleményetek? 50mm-rel megemeli a seggét a vasnak és állítólag jobban kanyarodik és leveszi a terhelést a hátsó részről meg ilyenek. Ha valakit érdekel lefordítom teljesen. Pályára ajánlják!
Sztem mondjuk a Tomiboy is tudna ilyet csinálni amennyire bonyololt ez a cucc ...
Gyurkesz: Akkor elmondom mégegyszer: élverlek CSben és BF2ben is ... eléggé érthető voltam??
A gumis gyereket meg hívom nemsokára és szólok neki hogy akkor du. 5 körül tudunk menni ha neked még jó !
Andrew: számomra az elöző mondatod tök homály fedi, de különösen az az "is", amit nem értek?!?!?!
öcsir6: ez a lánckerék dolog engem is érdekelne, mert le szeretném áttételezni, de nem tudom, milyenre kellene? Főleg Hring, egy kis Pring! Utca nem érdekel! Mit javasolnál?
Öcsi:Nekem elől 15 hátúl 48(gyári) van.Ha 51-est rakok hátra az a H.ringen nem cseng le túl hamar?Lehet kapni 49,50-est?És kb mennyi 1 hátsó lánckerék?
Köszi Öcsi!
Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell! Csaka a tied kell!!!! Nem félre érteni!
Írd át légyszi! Majd 29.én elmegyek érte!
Leslie :
55E a Corsaro-nál. De végül nem fekete lett hanem fekete - fehér (szinesben nem volt... )
LX
Meg mondjuk kéne egy rendes ruha csuka gerincprotektor pályaidom pályagumi pályanapok aztán kölsd a pénzed ilyenekre, de nem akarok beleszólni a dolgodba te tudod mi a fontos
Sztem mondjuk a Tomiboy is tudna ilyet csinálni amennyire bonyololt ez a cucc ...
Gyurkesz: Akkor elmondom mégegyszer: élverlek CSben és BF2ben is ... eléggé érthető voltam??
A gumis gyereket meg hívom nemsokára és szólok neki hogy akkor du. 5 körül tudunk menni ha neked még jó !
Azt nem montad, hogy digit 8 a kazi! Ezt az egyet enm tudom lejátaszani! Holnap visszaviszem párodhoz! Oda tudod adni a nyers AVIt, vhogy?
Jó reggelt, kedves Yamahások!
Tetszik!
Andrew: számomra az elöző mondatod tök homály fedi, de különösen az az "is", amit nem értek?!?!?!
öcsir6: ez a lánckerék dolog engem is érdekelne, mert le szeretném áttételezni, de nem tudom, milyenre kellene? Főleg Hring, egy kis Pring! Utca nem érdekel! Mit javasolnál?
Köszi Öcsi!
Írd át légyszi! Majd 29.én elmegyek érte!
de attól még odaadhatom havégre visszakapom de ez nem történ meg még