Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a többin amúgy rajtavagyok
Jó reggelt,

Leslie :

55E a Corsaro-nál. De végül nem fekete lett hanem fekete - fehér (szinesben nem volt... )

LX
pajzs: 3euró 50 cent .....
Andrew Én még mindig ott tartok hogy tanulj meg először motorozni Jó.
Meg mondjuk kéne egy rendes ruha csuka gerincprotektor pályaidom pályagumi pályanapok aztán kölsd a pénzed ilyenekre, de nem akarok beleszólni a dolgodba te tudod mi a fontos
Erről mi a véleményetek? 50mm-rel megemeli a seggét a vasnak és állítólag jobban kanyarodik és leveszi a terhelést a hátsó részről meg ilyenek. Ha valakit érdekel lefordítom teljesen. Pályára ajánlják!

Sztem mondjuk a Tomiboy is tudna ilyet csinálni amennyire bonyololt ez a cucc ...
Hú húúú
Jó reggelt mindenkinek!

Gyurkesz: Akkor elmondom mégegyszer: élverlek CSben és BF2ben is ... eléggé érthető voltam??
A gumis gyereket meg hívom nemsokára és szólok neki hogy akkor du. 5 körül tudunk menni ha neked még jó !
Csáo!

Azt nem montad, hogy digit 8 a kazi! Ezt az egyet enm tudom lejátaszani! Holnap visszaviszem párodhoz! Oda tudod adni a nyers AVIt, vhogy?
(Ez a hozzászólás pedig már mára:)

Jó reggelt, kedves Yamahások!
Mibe fájt?
Tetszik!
Jó reggelt mindenki!
Ja, és nkem baromira bejött a futómű! Csak féktávon emeli a hátulját!
Jó reggelt!

Andrew: számomra az elöző mondatod tök homály fedi, de különösen az az "is", amit nem értek?!?!?!

öcsir6: ez a lánckerék dolog engem is érdekelne, mert le szeretném áttételezni, de nem tudom, milyenre kellene? Főleg Hring, egy kis Pring! Utca nem érdekel! Mit javasolnál?
Gyurkesz: Cs-zhetünk is valamikor ám!!!! Abban is elverlek
Öcsi:Nekem elől 15 hátúl 48(gyári) van.Ha 51-est rakok hátra az a H.ringen nem cseng le túl hamar?Lehet kapni 49,50-est?És kb mennyi 1 hátsó lánckerék?
Köszi Öcsi!
Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell! Csaka a tied kell!!!! Nem félre érteni!
Írd át légyszi! Majd 29.én elmegyek érte!
Szasz.
Elmondtam már százszor, hogy ha kell a Bf2 akkor kiírom neked...bár úgy látom neked csak Siscoé felel meg...mellesleg ő is tőlem kapta
Helótok
ok
Akkor Cs-zni megyek!
KING_ANDREW megérkezett
Gyurkesz tegnap Iceman-nel próbáltunk tört játékkal felmenni szerverre sajna nem ment csak original game fut a szervereken

de attól még odaadhatom havégre visszakapom de ez nem történ meg még