Akkor majd telefonon kommunikálunk, mert én hétig a bemutatóteremben vagyok...
Sóder nem volt, ott beton bukótér van. A műfűvel találkoztam, szerencsére csak a pályára visszamenet viccelt meg!
Azért volt tegnap elég sok mongolidióta is sajnos.
"Csodagumija" (mindenki el van ájulva ettől az új Metzeler RaceTech-től) volt a srácnak, de a V2-es már a múltkori pályanapon eléggé leírta a jobb oldalát és már nem tapadt úgy ahogy kellett volna.
Gyurkesz, nem azért nem vette be a kanyart mert lukat váltottam, hanem mert annyira meglepett, hogy a váltóval foglalkoztam, nem a kanyarral!
Meg persze enyhén szólva hiányzott a motorfék is...
Azért, mert elváltottad nem vette be a kanyart? Ez érdekes! Akkor havrodnak is nagy szerencséje volt! milyen gumival ment? Ha nem süt a nap én inkább óvatosra veszem, mert multkor ua volt, és hátulja megcsúsz és végül megúsztam, de bekaka volt! Szerintem nem melegedett fel eléggé a slick, és ezért volt!
Gyurkesz, az erő uralásával nem volt gond!
A probléma két féktávnál is az volt (sikán előtt, aztán meg a hátsó egyenes utáni jobbosban), hogy lukat váltottam visszafelé, na az volt aztán a vattafíling - erő, motorfék, fordulat eltűnt, én meg gangoltam ki egyenesen nagyokat nézve.
Eddig soha nem fordult elő ilyen.
A barátom nem dobta el, de nem sokon múlt: jobbosból kigyorsítva megcsúszott a hátulja, aztán persze megtapadt... Felrepült a levegőbe, és ahogy esett vissza a motorra, szétfejelte a plexit! Aztán eljátszotta a parkolóban, hogy hogyan is történhetett az eset!
dannyboy: hát az erőt tudni kell uralni! Meg az idő sem volt túl ideális! A lényeg, hogy nem dobtad el! Gyere ki jövő szerdán, akkorra megrendeltem a jóidőt! Pajtásod eldobta? Este jöttök talira?
Gyurkesz, én voltam tegnap a délutániban: nekem egy kicsit nyögvenyelős volt, egy éve nem voltam a Hungaroringen, csináltam jó sok hülyeséget, meg az R1 is megtréfált kétszer... bár semmi sem volt ahoz képest, amit a barátom adott elő a Milléjével!
Sokat estek tegnap és nagyokat, sajnos.
Sóder nem volt, ott beton bukótér van. A műfűvel találkoztam, szerencsére csak a pályára visszamenet viccelt meg!
Azért volt tegnap elég sok mongolidióta is sajnos.
Este fél 7kor lesz tali!
Meg persze enyhén szólva hiányzott a motorfék is...
zsubaby: mint egy igazi sportfotós! Akkor ezentúl jöhetsz mindig fényképezni!
A probléma két féktávnál is az volt (sikán előtt, aztán meg a hátsó egyenes utáni jobbosban), hogy lukat váltottam visszafelé, na az volt aztán a vattafíling - erő, motorfék, fordulat eltűnt, én meg gangoltam ki egyenesen nagyokat nézve.
Eddig soha nem fordult elő ilyen.
A barátom nem dobta el, de nem sokon múlt: jobbosból kigyorsítva megcsúszott a hátulja, aztán persze megtapadt... Felrepült a levegőbe, és ahogy esett vissza a motorra, szétfejelte a plexit! Aztán eljátszotta a parkolóban, hogy hogyan is történhetett az eset!
S:Nem voltam a ringen.
Sokat estek tegnap és nagyokat, sajnos.