Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, az nem jó neki!
IXS protektoros de inkább túrásabb, nincs rajta térdkoptató
dannyboy a lámpákkal mizú
Az ki van zárva. max 170-174 magasra
Sisco: mizu a ruhával? Volna rá érdeklődő, de 192 cm! Jó neki? Mit lehet róla tudni?
Jó!
Oksi, de még csörgök fél hét körül!
Ha onnan egyből jössz, kb negyedreoda is érhetsz! Ha gondolod megvárunk!
Akkor majd telefonon kommunikálunk, mert én hétig a bemutatóteremben vagyok...
Sóder nem volt, ott beton bukótér van. A műfűvel találkoztam, szerencsére csak a pályára visszamenet viccelt meg!
Azért volt tegnap elég sok mongolidióta is sajnos.
"Csodagumija" (mindenki el van ájulva ettől az új Metzeler RaceTech-től) volt a srácnak, de a V2-es már a múltkori pályanapon eléggé leírta a jobb oldalát és már nem tapadt úgy ahogy kellett volna.
Ja, hát aki keresztbecsúsztatva szokta bevenni, az ne csodálkozzon! Akkor az sóderes volt igaz? A műfűvel találkoztál?
ezek ók! Meg a gyakorlat teszi a mestert! Hol a többi?
Este fél 7kor lesz tali!
Gyurkesz, nem azért nem vette be a kanyart mert lukat váltottam, hanem mert annyira meglepett, hogy a váltóval foglalkoztam, nem a kanyarral!
Meg persze enyhén szólva hiányzott a motorfék is...
Nem járnátok jól, mert most sem sikerült jó képeket csinálnom. Sajna...
kissanci: miért nem jössz? Nem baj, ha késel! Vagy készülsz BRNO-ra?! Jövő szerdán jösz ki?
Hősök tere este 7!
zsubaby: mint egy igazi sportfotós! Akkor ezentúl jöhetsz mindig fényképezni!
Azért, mert elváltottad nem vette be a kanyart? Ez érdekes! Akkor havrodnak is nagy szerencséje volt! milyen gumival ment? Ha nem süt a nap én inkább óvatosra veszem, mert multkor ua volt, és hátulja megcsúsz és végül megúsztam, de bekaka volt! Szerintem nem melegedett fel eléggé a slick, és ezért volt!
Amit egy nagyon jó fotós rögzített.
Mikor és hol lesz a tali?
Gyurkesz, az erő uralásával nem volt gond!
A probléma két féktávnál is az volt (sikán előtt, aztán meg a hátsó egyenes utáni jobbosban), hogy lukat váltottam visszafelé, na az volt aztán a vattafíling - erő, motorfék, fordulat eltűnt, én meg gangoltam ki egyenesen nagyokat nézve.
Eddig soha nem fordult elő ilyen.
A barátom nem dobta el, de nem sokon múlt: jobbosból kigyorsítva megcsúszott a hátulja, aztán persze megtapadt... Felrepült a levegőbe, és ahogy esett vissza a motorra, szétfejelte a plexit! Aztán eljátszotta a parkolóban, hogy hogyan is történhetett az eset!

p:Nem tudok menni a talira.
S:Nem voltam a ringen.
dannyboy: hát az erőt tudni kell uralni! Meg az idő sem volt túl ideális! A lényeg, hogy nem dobtad el! Gyere ki jövő szerdán, akkorra megrendeltem a jóidőt! Pajtásod eldobta? Este jöttök talira?
dannyboy az a lényeg hogy jó volt nem!
Gyurkesz, én voltam tegnap a délutániban: nekem egy kicsit nyögvenyelős volt, egy éve nem voltam a Hungaroringen, csináltam jó sok hülyeséget, meg az R1 is megtréfált kétszer... bár semmi sem volt ahoz képest, amit a barátom adott elő a Milléjével!
Sokat estek tegnap és nagyokat, sajnos.
hi!