Köszi Gyurkesz!Meg mondom az öszintét,még nem találkoztam a clubol senkivel ugy hogy ha volt is kint valaki azt nem ismertem meg.De remélem a jövöhéten már találkozom veletek.
Hali! túró: ezt nyugodtan berakhatod! Remélem úgy lesz, ahogy írod! Gabor6: mi az, mostanában sehova se akarsz jönni? Milyen klub elnök vagy?! Tessék aktivizálni magad!
Félre a tréfával miért?
sok embernek van sajnos. az a cél, hogy ezen emberek számát csökkentsem.
mire észbekapok, már Pajzs be is szúrt. gurkesz meg elment.
na ezt nem szeretném.
Nekem a Mátrában a GPZ lábtartója akkor ért le, mikor időben elkezdtem a kigyorsítást.
Hoppá. Mondtál valamit..
Lehet, hogy még nagyobbakat kell majd döntenem?
Merthogy akkor jó szűken fordulva túljutok a kanyar "hasznavehetetlen" (most jobb szó nem jut eszembe) részén és adhatom rá a kraftot?
agyalok rajta :o)
csak olyan képem van,amin nem ér le a térdem. s ebben a mezőnyben ilyet nem merek feltenni.
itt mindenki húzza a lábát a földön, , s ciki lenne, hogy osztom néha az észt, s álló motorral ott figyelek.
Végre tudok hozzászólni, eddig szarakodott! Jó olvasni a sok okosságot, még nekem is mond újat! Egyébként nekem is 2.16 kellet ahoz, hogy leérjen, bár nem a hungaroringen tört meg a jég, hanem a pancsin, és 2.25-nél! pajzs: döntéshez annyit hozzá tudok szólni, hogy akkor fogsz tudni jobban dönteni, ha gyorsabban mész be a kanyarba! Ez először ilyesztő, de szép fokozatosan nagyon jól adagolható, és pik-pak leér a lábtartó! A lényeg a megfelelő kanyarsebesség!
Este ki jön talira?
Mi van fiuk, milyet pályáztatok, aki kint volt?
túró: ezt nyugodtan berakhatod! Remélem úgy lesz, ahogy írod!
Gabor6: mi az, mostanában sehova se akarsz jönni? Milyen klub elnök vagy?! Tessék aktivizálni magad!
Félre a tréfával miért?
Nem bizti, hogy tudok menni a talira
Nem bántanál meg, ha ilyeneket is feltennél nekem a korongra, mert szívesen elnézegetem (nem vagyok egoista).
Belőlem ennyit mára, gondolom eleget borzoltam a kedélyeket és idegeket..
(és most mi piszkítottunk a Yamahások topikjába, hurrá! )
mire észbekapok, már Pajzs be is szúrt. gurkesz meg elment.
na ezt nem szeretném.
de itt sem ér le. csak a kipufogó majdnem
Hoppá. Mondtál valamit..
Lehet, hogy még nagyobbakat kell majd döntenem?
Merthogy akkor jó szűken fordulva túljutok a kanyar "hasznavehetetlen" (most jobb szó nem jut eszembe) részén és adhatom rá a kraftot?
csak olyan képem van,amin nem ér le a térdem. s ebben a mezőnyben ilyet nem merek feltenni.
itt mindenki húzza a lábát a földön, , s ciki lenne, hogy osztom néha az észt, s álló motorral ott figyelek.
pajzs: döntéshez annyit hozzá tudok szólni, hogy akkor fogsz tudni jobban dönteni, ha gyorsabban mész be a kanyarba! Ez először ilyesztő, de szép fokozatosan nagyon jól adagolható, és pik-pak leér a lábtartó! A lényeg a megfelelő kanyarsebesség!