Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt All (Yamahások,Kawasok)
Ma is a kawásoknak kell feldobni majd a topikot?
Mi ez a nagy csend!?! Már megint pangunk!
Este ki jön talira?
Köszi Gyurkesz!Meg mondom az öszintét,még nem találkoztam a clubol senkivel ugy hogy ha volt is kint valaki azt nem ismertem meg.De remélem a jövöhéten már találkozom veletek.
Néztétek az előrejelzést? Bár még messze van, de ha jól jelzik jövő szerdán igen jó pályázós időnk lesz!!
Jó képek! R6 klubost nem láttál?
Mi van fiuk, milyet pályáztatok, aki kint volt?
Üdv mindenkinek!Koradélután kiugrotam a hringre,minden jo volt beleértve az idöjárást is.Készitetem pár képet,megyek 31. is.
Hali!
túró: ezt nyugodtan berakhatod! Remélem úgy lesz, ahogy írod!
Gabor6: mi az, mostanában sehova se akarsz jönni? Milyen klub elnök vagy?! Tessék aktivizálni magad!
Félre a tréfával miért?
túró: már majdnem a kipuff is leér nagyon lájtosan nyomod
Helótok

Nem bizti, hogy tudok menni a talira
Majd jól felfejlődöm a gyorsba és feltartom őket, oké?

Nem bántanál meg, ha ilyeneket is feltennél nekem a korongra, mert szívesen elnézegetem (nem vagyok egoista).

Belőlem ennyit mára, gondolom eleget borzoltam a kedélyeket és idegeket..
(és most mi piszkítottunk a Yamahások topikjába, hurrá! )
sok embernek van sajnos. az a cél, hogy ezen emberek számát csökkentsem.
mire észbekapok, már Pajzs be is szúrt. gurkesz meg elment.
na ezt nem szeretném.
Amúgy nagyon frankó a kép, szerintem kifogásokat az emelhet, akinek lesz olyan fotója, amin épp beszúr külső v. belső íven eléd.
ÁLSZERÉNY aszfaltbetyár!
12.7-et. igaz azt a P.ringen :o)
ezt találtam csak.
de itt sem ér le. csak a kipufogó majdnem
Kérdezz még!
Bazz, ne viccelj, a köridő többet mond, mint a látszat! Képet betenni (ha még nem tetted)!
Nekem a Mátrában a GPZ lábtartója akkor ért le, mikor időben elkezdtem a kigyorsítást.

Hoppá. Mondtál valamit..
Lehet, hogy még nagyobbakat kell majd döntenem?
Merthogy akkor jó szűken fordulva túljutok a kanyar "hasznavehetetlen" (most jobb szó nem jut eszembe) részén és adhatom rá a kraftot?
Holnap délután ideáális lesz az idő, úgyhogy TALÁLKOZÓ!!!
Na nem ám szerénykedni! Mennyit is mész? 2.08? Gyerünk berakni azta aképet!
agyalok rajta :o)
csak olyan képem van,amin nem ér le a térdem. s ebben a mezőnyben ilyet nem merek feltenni.
itt mindenki húzza a lábát a földön, , s ciki lenne, hogy osztom néha az észt, s álló motorral ott figyelek.
túró: nem akarsz a névjegyedhez egy képet berakni, csak hogy tudjam, hogy te mentél el külső íven!
Végre tudok hozzászólni, eddig szarakodott! Jó olvasni a sok okosságot, még nekem is mond újat! Egyébként nekem is 2.16 kellet ahoz, hogy leérjen, bár nem a hungaroringen tört meg a jég, hanem a pancsin, és 2.25-nél!
pajzs: döntéshez annyit hozzá tudok szólni, hogy akkor fogsz tudni jobban dönteni, ha gyorsabban mész be a kanyarba! Ez először ilyesztő, de szép fokozatosan nagyon jól adagolható, és pik-pak leér a lábtartó! A lényeg a megfelelő kanyarsebesség!
Hali!