Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ChoppR6 köszi a dícséretet, örülök, hogy tetszik.

Leslie remélem már jövő ilyenkorra már nem lesznek ilyen problémáim.
2 hete ülök ezen a motoron és örülök egyáltalán, hogy sikerül egy lámpánál normálisan megálnom és elindulnom, mert sajna a lábim nem ér le normálisan.
Szóval sikerélmény egyáltalán az is, hogy gurulok vele és nem "hisztizek"!
Nagyon szeretek már rajta űlni és bízom benne, hogy belefogok jönni.

pajzs úr csak nem hiányoztam már?
Leslie Pont ez a lényege rutinpálya O.K. minden mehetünk országútra.
Szerintem Euro-ringen sokat lehet tanulni a pályamotorozásról amit királyul tud az ember hasznosítani.
Nekem bevállt.

Amúgy meg nem kell mindent komolyan venni
Pedig már kezdtem örülni, hogy nem értetted el..
Minthogy egy fikázás az én másik felemnek se esne jól, nyilván nem teszem ezt a máséval. Így a hozzászólás sem fikázás. Annál is inkább, mert ha fikáznék valakit, ha nem, attól még én nem válnék egy kicsit sem technikásabbá.
Az a szakasz lassú (kanyar hátán kanyar), keskeny és előzni _szerintem_ nemigen lehet rajta. Úgy tudnám az E-ringet a Hringhez hasonlítani, mint a rutinpályát az országúti vezetéshez.
ChoppR6 ezt neki mond majd ha idetéved!
Nagyon komoly a ruha-motor kombináció pajzsnén, 10/10 pont!
Ja és Leslie vigyázz pajzsné-t nem fikázni!
Leslie Én is csak a jó tanácsimat osztom meg veletek, szóval Euro-ring szerintem kezdő pályásnak és ezt tapasztalatból mondom a gyakorlás és a fejlődés a lényege.
Szerintem a szélesség és a vonalvezetés is megfelelően felkészít egy gyor technikás pályára mint a H.ring v. a P.ring.
Magam elég sokat fejlődtem ezen a pályán! Szóval gyakorolni és tanulni csúcsszuper főleg hogy ezt eddig szinte mindig egyedül tettem mert nem voltak 40-en a Pályán.

Próbáld ki meglátod.

pajzs
Az előző lényege: az Euroringnek sem az aszfaltja, sem a szélessége nem volt bizalomgerjesztő számomra. (persze lehet, hogy a teszt a gokartos, keskenyebb csíkon zajlott)
Rudizik

Hú mit fog ehhez szólni pajzs
ajaj
A hátsó pad mélyén

- Mit csinálsz ott a hátsó padban, Rudika?
- Vagy ne kérdezze a tanító néni, vagy vegyen a miniszoknyája alá bugyit.
Bénosz vagy a videón, bár ez relatív, a Honda tesztnapon rendelkezésreálló kis szakaszon, ami részben az szerintem, amin te is mentél, elég karcsún adtam elő én is (nem mintha olyan nagy tudású lennék). Szerintem egy Hungaroringes fellépésre kéne inkább nevezned, ott könnyű belejönni - a nap második felére.
Az elszántságért viszont mindenképp:

ez aztan n1!

ki ismeri fel magát benne?:)
Megérkezett!
Az lehet hogy elküldted de nem jött meg!
még
Elküldtem mégy 1x de most 2 mailben
A kis humorzsák
Vicc

Két óvodás beszélget:
- Te hány éves vagy?
- Nem tudom.
- Hogy-hogy nem tudod? Dugtál már?
- Nem.
- Akkor még csak 4 éves lehetsz...
Sisco nem jött meg az uccsó mail
De sajna de idelógtam egy géphez egy kicsit