Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor lehet hogy össze futok velük,bár én tartok az idöjárástol,de hátha délutánra kitisztul.Álitolag sokan lesznek Bár gondolom ez is függ majd az idötöl.
Nemtom lehet, hogy du.-n nem biztos
Az nem jo,de hát a munka az elsö.Én is melozok holnap de délutánra ellogok és kinézek.Nem tudod Pajzsnéjék jönek?
Én mennék,de sajna meló van
Kösz GABOR6,megnézem.Holnap ha az idöjárás kegyes lesz hozánk akkor valaki jön a hringre?
10092 hozzászólás itt-re nyomj egy egeret és megsasolhatod
Jo estét mindenkinek!Én szerintem ügyesen motorzik a pajzsné,egyszer láttam élöben,ahoz képest hgy nemrég otta hajt egy ilyen gépet,nagyon ügyes,.A videot nem láttam de kiváncsi lennék rá.aki tudja küldje el nekem vagy mondja meg hol lehet megtekinteni.
Helótok
Helótok
"kanyarban féket és gázelvételt ne, ha túl gyorsan mész, mert szélesíti "
bocsánat, de ez baromság!

kanyarban igen is lehet fékezni. sőt, a gyorsan menéshez kell is...
a féktávot ezzel csökkented. szóval, ezt hagyd figyelmen kívűl. a többi jó :o)
Nekem is ilyen volt a pályaidomban. Egyik helyzetjelző és tompított, a másik refi. Kis tuningal sokkal jobban világított mint a gyári.
További kellemes napot mindekinek
Leslie Én is csak 27 hete motorozom!
Íme lámpa előre a louisban 20 euro! Ha érdekel vkit!
Ehh, az nem semmi. A nagymotoros pályafutás(om) gyakorlatilag a motorozás újratanulása (volt). Pajzs úrtól vezetéstechnikai leckéket venni! (ellenkormányzás; oda mész ahova nézel; minél messzebb nézel, annál kevésbé pánikolsz be a kanyarodási sebességed miatt; kanyarban féket és gázelvételt ne, ha túl gyorsan mész, mert szélesíti az ívet=kifutsz a szélére; stb.)
Én is, bár ha kinézek .....! Azért legyen jó időtök, meg nekünk is jövőhéten!
szorítok Nektek.
Értem...Én ha megyek, akkor du valamikor!
Nem biztos, hogy ki tudok menni mert el kell intéznem de-őtt 1-2 dolgot és nem tudom meddig tart
Holnapra már jó időt mondott!!!!!!!!!

Nicky: Meddig lesztek kint?
pályázók, holnapra esőgumit csomagoljatok! :o(
Szia Petra!
Nem a ringre csak jövőre amikor már jobban megy.

Leslie előtte egy 50-es aprilia-m volt szóval van egy nagyon"pici" különbség.
Nicky: Holnap mész pályán?
Milyen géppel mentél előtte?
(Hehe, ebben a megvilágításban inkább gratulálok volt az új mocihoz, mint kommentálom a videót! )
Aztán csak bátran. Semmi női hezitálás, csak úgy férfiasan, bele a lecsóba, had szóljon!