Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Míg pajzs és én iszogatunk addig ti csak pályázzatok,mert hát nagy ám a lemaradás!
Itt már süt a napocska!
KB. Nagyon sokat csinálunk meg viszünk videokamerát is szóval mindent rögzítünk Kissanci mindent!
Képeket csinálni!
Van Pólonk meg Baseball sapka meg szállás meg minden és buli meg pia meg a csajok stb. újuj
SSsátras parti, vagy van szállás? Pólótok is van?
pajzsné pajzs meg 1 haver részünkről de Sanci+kedvese stb. szóval sokan remélem
Hányan mentek?
O.K. mi is semmiből nem maradtok ki!
Remélem megyünk!!! Majd csinálunk videot, hogy lássátok ti is!
Gyurkesz ti meg mocizni mentek ne írígykedj!
Ja egyeseknek dejó!!!! Jó szorakozást! Többiknek azért szól a kérdés!
Gyurkesz gyakorolj én is azt szoktam!
Péntek reggel indulunk
Attól még 1 szombat délután belefér nem?! Mert ott is van tv, és talma időmérője fél óra! Az pont belefér egy szünetbe!
Mer ugye egyesek már unásig kenték a pályán!
Brno
Sajna úgy néz ki, én se tudok menni szerdán! Kolega lebetegedett, és egyedül vagyok! Remélem nektek azért kisüt a napocska! Majd szugerálom én is! Hétvégén lesz Euroring? Oda lehet többen tudnánk menni!
Süss Süss napocska légyszi légyszi
Még1

A szőke nő vesz egy vibrátort. Otthon bekapcsolja, és így szól:
- Ne remegj kicsim, nekem is ez az első alkalom!
Hát ki kell ábrándítsalak! Nem mert nem lesz R1-em, hanem mert az az 1 kör nehéz kör, nem adom könnyen!
Ja, hogy vicc volt!
Napi vicc:
Egy szők nő utazik egy kis kétszemélyes repülőgépen, amikor a pilóta hirtelen infarktust kap és meghal. A nő kétségbeesetten kiáltja bele a rádióba:
- Központ, segítség! A pilóta meghalt, és én nem tudom vezetni a gépet!
- Ne aggódjon, segítünk. - hangzik a válasz. - Mondom, hogy mit kell tennie. Először is adja meg a magasságát és a pozícióját!
- 158 centi vagyok és itt ülök a pilóta melletti ülésben.
Pedig vehetnél r1-et mert akkor megadnád 06-ra életem célját.1 kört adni Gyurkesznek! Addig is az R6 legyen veled ifjú Jedi!
Hát igen!
Hát én se bánnám, de nem lesz sajna! De nem sírok, mert an egy kafa R6-om!
Gyurkesz úgy legyen